DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Uključila sam se taman na Karijev tajm, koji je opasno podsetio na onaj protiv AUS. 😁 Kol'ko puta je proš'o, kakvu odbranu igramo, kakva je naša odbrana, šta hoćemo... 😂 1
Geronimo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dobric kad obuce plavi dres / vidi Karija - postane Zmaj Ognena Kobra.
Prijatelj Mitar Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Igramo sa gotovo nepodnosljivom lakocom. Utisak je da u svakom trenutku imamo spremne 2-3 pametne opcije za zavrsetak napada. Sve je nekako lagano, fluidno, gotovo nezamarajuce, sa osmehom. A cak nas sut i ne sluzi nesto posebno. U odbrani, svi naostreni i fokusirani. 2
Gavran Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jokić pedagoški suflira Topiću da se pozdravi sa svima na klupi 😊 8
drgnk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Marinković i Dobrić mi deluju sigurno pri šutu za 3 poena.
Kooineeperk Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 8 minutes ago, Gavran said: Jokić pedagoški suflira Topiću da se pozdravi sa svima na klupi 😊 Ja se stvarno nadam da ce Jokara posle karijere aktivnog kosarkasa, kad malo "oladi" sa konjima, da se pozabavi i trenerskom ulogom. 1
drgnk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Topić bi mogao malo više da gleda ka obruču. Finih nekoliko asistencija i 5 poena, ali kao da se nekako ustručava.
Prijatelj Mitar Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 minutes ago, Kooineeperk said: Ja se stvarno nadam da ce Jokara posle karijere aktivnog kosarkasa, kad malo "oladi" sa konjima, da se pozabavi i trenerskom ulogom. Ja se nadam i nekoj olimpijskoj medalji u konjickom sportu od njega.
ljutikrilo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago nadam se da petrušev nije ozbiljnije povređen, zna li se šta?
drgnk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, ljutikrilo said: nadam se da petrušev nije ozbiljnije povređen, zna li se šta? Nije mi delovalo kao ozbiljnija povreda. Za trenutak se uhvatio za zglob bez neke bolne grimase a onda je normalnim hodom otišao na klupu. Nadam se da to sve samo preventive radi.
Recommended Posts