Jump to content

Recommended Posts

Posted
58 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Dubljević je debeo kroz celu karijeru, i takav kakav je uvek je igrao dobro za reprezentaciju. Svakako bolja opcija od Zorana Nikolića recimo, ima on još šta da da.

Pa nije baš kroz cijelu karijeru, nego posebno od ćovida naovamo, a osim toga nije isto ni nositi tu kilažu sa 25 ili 28 godina i sad sa skoro 34. 

Što se tiče njegove upotrebne vrijednosti za reprezentaciju CG, govorim u kontekstu toga da je Vučević prvi centar, dakle ne ko je bolji igrač između Dubljevića i Nikolića intrinsically, nego o tome da je Nikolić, koji je 5 godina mlađi i koji ipak ima 210-212 bolja opcija od Dubljevića da dva puta po pet minuta odmori Vučevića. 

Posted
34 minutes ago, Beonegro said:

Pa nije baš kroz cijelu karijeru, nego posebno od ćovida naovamo, a osim toga nije isto ni nositi tu kilažu sa 25 ili 28 godina i sad sa skoro 34. 

Što se tiče njegove upotrebne vrijednosti za reprezentaciju CG, govorim u kontekstu toga da je Vučević prvi centar, dakle ne ko je bolji igrač između Dubljevića i Nikolića intrinsically, nego o tome da je Nikolić, koji je 5 godina mlađi i koji ipak ima 210-212 bolja opcija od Dubljevića da dva puta po pet minuta odmori Vučevića. 

Svakako, nije tek onako kapiten te iste reprezentacije. 
Zanima me da prokomentarišes i ostale pozicije, voleo bih da čujem tvoje mišljenje. Naravno, ako imaš vremena. 😁

Posted
2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Zanima me da prokomentarišes i ostale pozicije

Pa evo prokomentarisao sam na prethodnoj strani.

Osim toga, drago mi je što će Kljajić i Jovanović dobiti prostor, svakako bolje oni nego Petar Popović, iako ne mislim ni za njih dvojicu da su top prospekti. 

Posted
1 hour ago, Beonegro said:

Pa evo prokomentarisao sam na prethodnoj strani.

Osim toga, drago mi je što će Kljajić i Jovanović dobiti prostor, svakako bolje oni nego Petar Popović, iako ne mislim ni za njih dvojicu da su top prospekti. 

Kljajić teren nije video, Jovanović rezervista moćnom Slavkoviću. 🫣

I Bogavac i Žugić su bolje opcije od mučenog Kljajića, matorog Mihailovića..

Što se Popovića tiče, on je očajan igrač i tu se slazemo..  kao i ovaj Zivanović, Kljajic, Slavkovic.. Taj rang. 

Svakako, nisam dobio dobio dovoljno argumenata da promenim svoje misljenje, poštujem tvoje ali ipak mislim da preteruješ kad objaviš da ovako maloj zemlji 10 reprezentativaca koji vecina igraju u inostranstvu ne bi doneli dodatan kvalitet. 
Pogotovo što su u sastavu igrači koji su za klasu ispod njih.