Miki8 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Grci su imali jedno stotinjak otvorenih suteva za tri poena. Naleticemo na neku Italiju koja ce nas natamburati samo tako ako ovako budemo branili protivnicki sut tj. ako nas protivnik bude onako rastezao u napadu. Edited 6 hours ago by Miki8 1
Prijatelj Mitar Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Miki8 said: Grci su imali jedno stotinjak otvorenih suteva za tri poena. Naleticemo na neku Italiju koja ce nas natamburati samo tako ako ovako budemo branili protivnicki sut tj. ako nas protivnik bude onako rastezao u napadu. Znam da si Italiju naveo kao primer, ali konkretno kad su oni u pitanju, siguran sam da od njih necemo gubiti na velikim takmicenjima jedan duzi period. 1
Kenozoik Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kari je bio izricit u vezi ciljeva na ovom turniru: ulazak u ritam ; rad na individualnoj odbrani i individualnom napadu. Sigurno nije najbolje sto mozemo u ovom trenutku niti je cilj da sad nesto zapinjemo. --' Inace, at the face value, bila je mnogo bolja tekma Italija - Letonija, koju je nas nemezis dobio ubedljivo
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Meni se ovde po onoj reakciji na kraju cinilo da mozemo da pobedimo kad hocemo i sa koliko hocemo. Ima problema naravno, ali na jednom Vukcevicu koji ce nama biti 11. igrac bi neke od reprezentacija kontendera (evo na primer ova Grcka) maltene zasnivale igru.
Beonegro Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Skromno u odnosu na potencijal ove ekipe, ali dovoljno dobro imajući u vidu da je ovo još početak priprema.
Kenozoik Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Quote Na konstataciju da je Tristan Vukčević dobio šest minuta i za to vreme ubacio sedam poena, odnosno pitanje da li postoji razlog zašto nije igrao u nastavku, usledio je zaključak: "Igrao je dosta, zašto da mu kvarimo statistiku". Haha, matori kurjak 🙂 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/pesic-ne-bih-o-individualnom-doprinosu-vec-o-procesu-tristan-igrao-je-dosta/520131 5
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Neki moji zakljucci: - Sve sto sledi i nema smisla jer Janis nije igrao, kad Grcima odseces Sloukasa su u rangu Buducnosti iz Podgorice - Primicemo masu poena preko debelog ako je cilj da iskace i da se udvaja protivnicki plej, odbrana pika je jedina prava glavobolja pred turnir, sve ostalo ce biti dobro - Tristan odlican, nema se tu sta lose reci, jednostavno je bio jako dobar -- N. Jovic, Petrusev i Guduric razocarali (vidi pod role management) - Bogdanovic los ali kada vidis kako sa lakocom izmislja poene u teskim situacijama znas da ce po ko zna koji put to biti dobro kada najvise treba - Sveukupno mislim da je potcenjen problem ove ekipe role management i jako sam srecan sto je Kari u poziciji da resava to, treneri sa slabijom reputacijom bi se ovde pogubili - toliko alfi u jednoj ekipi je tesko hendlovati (Petrusev je naprimer navikao da ima solidnu porciju svojih setova, ovde u sustini nema akcije za njega). Imamo mnogo kvaliteta ali za taj sistem turnira mozda premalo sljakera, terijera - S. Jovic se meni licno nije svidjao kao vecini ovde, voleo bih videti Topica u Minhenu protiv Nemaca/Turaka iako S. Jovic verovatno ima siguran spot u rosteru - Vanja Marinkovic odlican, kao i u prozorima, mislim da moze biti jako bitan faktor druge petorke ako konstantno pogadja spolja - Mislim da ce druga petorka izgledati mnogo tecnije sa Micicem ofanzivno Dobar test uprkos neigranju Janisa i Micica. Mislim da je malo smirio i mentalitet "osvojicemo sa 20 razlika u proseku". Nema puno ekipa koje mogu da nas dobiju, ali tih 3-4 suterskih ekipa + Nemacka i Francuska mogu da nas dobiju ako ne odigramo na maksimumu. Edited 5 hours ago by Problem sa licnim greskama
Recommended Posts