Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Fermin promašio prolaz i pritom rascopao glavu. 

Barsa je daleko bolja ekipa ali i dalje prelako dopustaju 100% šanse protivniku jer stoje previsoko. 

Preveliki je hendikep izostanak Rafinje za njlh. 

I ove sezone će morati da se zadovolje "samo" titulom. Moraju promjeniti neke stvari koncepcijske prirode, uz još neko pojačanje, ako hoće iskorak u lš. 

Atletiko vidim u finalu. 

Edited by Dzo23
  • Like 1
Posted

Kako ce ovo Atletiko uzet ako Real sutra ne napravi senzaciju i okrene Bayernovu masineriju u Minhenu. Njih u LP kad im krene ovako samo Real izbacit moze. Zasluzuju Cholo i Griezmann vise od bilo koga. 

• Like 2
Posted

Tuga u kakvoj je mrtvoj fazi Arsenal trenutno, posto se ovo crta za lagani prolaz u finale. Ovako nije iskljuceno da bude neizvesno i sutra protiv Sportinga.

Ajde Mikele da radi ta magija, pa makar vas i Bajern u finalu pregazio

• Like 2
Posted

Klosarcina Colo Simeone, bukvalno mi se povraca od njegovog fudbala. Barsa klasika luzeri na kub Arauho, Fermin i De Jong kakve luzercine. Laporta nije u stanju da obezbedi egal sudjenje i da vec 5 godina ne moze da dovede stopera

• Love 1
Posted

Istina, nedovoljan poguranac je bio sto Gavi za lakat u glavu prolazi bez crvenog, sto Garcia hvata loptu u ruke van 16 metara ili sto se ne svira indirekt u petercu kad Frenkie kontrolisano vraca loptu nogom i Garcija je dira rukom. Ili sto elitne sudije 2 puta u dvomecu nemaju muda pokazati direktan crveni za najocitije moguce rusenje kao zadnji igrac odbrane nego mora VAR intervenisat. Onaj penal sto su kmecali u prvom ni Negreira licno ne bi imao obraza sudit. 

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

A, sta znam, nije ni Colo ono sto je bio. U neko zlatno doba, pre 10-ak godina, oni u drugom poluvremenu ne bi iz sesnaesterca izasli. Sad je bogami krenuo u presing negde oko 60-og minuta, nekih 15-20 minuta su bili i nadmocni.

U svakom slucaju, Simeone i dalje radi dobar posao. Zao mi je, ali u ovom Atletiku ja ne vidim neki ekstra kvalitet, osim Hulijana i Grizmana.

Edited by holden c.
  • Like 2
Posted

Cholo je igrao bez prvog golmana, oba startna stopera i oba startna veznjaka. Sa Hanckom i Pubillom umjesto slagiranog Lengleta i Le Normanda koji je max rotacioni stoper ne bi nikad onako lako ispali kod prva dva gola i jos par sansi. 

• Like 1