Jump to content

Recommended Posts

Posted

Barsa ne koristi šanse, umesto da povedu 0-4 oni su se raspali. 

Čestitke Atletiku, mislim da je gotovo ovo. 

Posted

Propustila je Barsa svoju priliku u prvom poluvremenu, poslednjih pola sata sve je zatvorio Atletiko, osim ove šanse na kraju Arauha.

Posted

Da mi je neko rekao da ću ovo ikad napisati, rekao bi mu da je lud al PSŽ presimpatična ekipa, volio bi da idu do kraja.

• Thanks 1
Posted (edited)

Fermin promašio prolaz i pritom rascopao glavu. 

Barsa je daleko bolja ekipa ali i dalje prelako dopustaju 100% šanse protivniku jer stoje previsoko. 

Preveliki je hendikep izostanak Rafinje za njlh. 

I ove sezone će morati da se zadovolje "samo" titulom. Moraju promjeniti neke stvari koncepcijske prirode, uz još neko pojačanje, ako hoće iskorak u lš. 

Atletiko vidim u finalu. 

Edited by Dzo23
  • Like 1
Posted

Kako ce ovo Atletiko uzet ako Real sutra ne napravi senzaciju i okrene Bayernovu masineriju u Minhenu. Njih u LP kad im krene ovako samo Real izbacit moze. Zasluzuju Cholo i Griezmann vise od bilo koga. 

• Like 2
Posted

Tuga u kakvoj je mrtvoj fazi Arsenal trenutno, posto se ovo crta za lagani prolaz u finale. Ovako nije iskljuceno da bude neizvesno i sutra protiv Sportinga.

Ajde Mikele da radi ta magija, pa makar vas i Bajern u finalu pregazio

• Like 2
Posted

Klosarcina Colo Simeone, bukvalno mi se povraca od njegovog fudbala. Barsa klasika luzeri na kub Arauho, Fermin i De Jong kakve luzercine. Laporta nije u stanju da obezbedi egal sudjenje i da vec 5 godina ne moze da dovede stopera

• Love 1
Posted

Istina, nedovoljan poguranac je bio sto Gavi za lakat u glavu prolazi bez crvenog, sto Garcia hvata loptu u ruke van 16 metara ili sto se ne svira indirekt u petercu kad Frenkie kontrolisano vraca loptu nogom i Garcija je dira rukom. Ili sto elitne sudije 2 puta u dvomecu nemaju muda pokazati direktan crveni za najocitije moguce rusenje kao zadnji igrac odbrane nego mora VAR intervenisat. Onaj penal sto su kmecali u prvom ni Negreira licno ne bi imao obraza sudit. 

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

A, sta znam, nije ni Colo ono sto je bio. U neko zlatno doba, pre 10-ak godina, oni u drugom poluvremenu ne bi iz sesnaesterca izasli. Sad je bogami krenuo u presing negde oko 60-og minuta, nekih 15-20 minuta su bili i nadmocni.

U svakom slucaju, Simeone i dalje radi dobar posao. Zao mi je, ali u ovom Atletiku ja ne vidim neki ekstra kvalitet, osim Hulijana i Grizmana.

Edited by holden c.
  • Like 2
Posted

Cholo je igrao bez prvog golmana, oba startna stopera i oba startna veznjaka. Sa Hanckom i Pubillom umjesto slagiranog Lengleta i Le Normanda koji je max rotacioni stoper ne bi nikad onako lako ispali kod prva dva gola i jos par sansi. 

• Like 1