dzoneee Posted August 28 Posted August 28 Ма ви и ваши аргументи су заебали век Да пустим мејл званичној страници Хибса да питам мишљење можда? 🤣 Нисте ви свесни колико је српска фудбалска лига канал и слаба и неозбиљно такмичење.
Drug Crni Posted August 28 Posted August 28 To što je srpski fudbal čemer i jad, nikako ne isključuje moju procenu da je i škotski klupski fudbal veoma loš. Već sam (ti) pokušao skrenuti pažnju da je Hibernijan krš tim, potpuno nevezano kakav je Partizan. Partizan je pre svega mlad i neiskusan tim i sa skromnim kvalitetom. Pa je i takav bio na korak da ih eliminiše. Evo, izbacila ih nesretna Legija..verovatno ni oni ne znaju kako. Aberdin rutiniran u Bukureštu. Rendžersi razbijeni od Briža. Da li bi ih Zvezda razbila? Teško. Da li bi ih prošla - evo, pojma nemam. Ali to za mene nije suština..ja ne poredim dve lige. Vrhunac je naravno eliminacija Seltika od najslabijeg tima koji je ušao u Ligu šampiona. E, tog Kairata bi Zvezda eleminisala, to sam posve siguran. U Kairatu igra Jug Stanojev. To dosta govori o kakvom se kvalitetu ekipe radi, a i takvi izbaciše Kelte. Srpksi fudbal je duplo golo. Škotski je ovog leta isto to. 5
Мџе Posted August 31 Author Posted August 31 On 8/27/2025 at 9:39 PM, Мџе said: Igračina je Akturkoglu, kakav Guler i Jildiz. Pokupiće ga neki jak klub uskoro. Ode čovek u Fener koji je prethodno izbacio i to kao bivši igrač Galate 1
Stiletto Posted September 10 Posted September 10 Uskoro kreće ligaški deo Lige Šampiona, pa ako neko želi da se priključi Fantasy Vox92 ligi: https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy/leagues/UGhWqs/0056006F007800390032/Stiletto Ili Predictor: https://gaming.uefa.com/en/uclpredictor/groupjoin/1DWW3ZMVMK 1
Drug Crni Posted yesterday at 04:14 PM Posted yesterday at 04:14 PM Prošle sezone nas je mnogo više igralo..bar nas 15..sad samo 5. Šta je, tu je. Priključio sam se
Мџе Posted yesterday at 05:27 PM Author Posted yesterday at 05:27 PM Biće ovaj Arsenal zemlja jak, vidi se da im malo fali za totalnu uigranost. Ovo može biti vrhunac sezona za Artetu.
Dzo23 Posted yesterday at 05:39 PM Posted yesterday at 05:39 PM St Gilloise vodi 2-0 u Ajndhovenu. Dok gledam ove klubove koji ce se otprilike boriti za 24.mjesto još jednom mi daje potvrdu da je bolje što ćemo igrati LE. Stvarno ne bi imali šta da tražimo ovde. Bili bi topovsko meso.
ras kass Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM Sta uradi golman Villarreala , ala Karius iz najboljih dana.
Kosjan Willavić Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Strucnjaci, secamo li se Gurbana Gurbanova ? 😄 1
Kosjan Willavić Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakva utakmica Vlahovica, 2 gola i asistencija
mr clutch Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Morace Real i u Evropi da ulozi zalbu na sudjenje. Karvahal ko da je balavac od 20 godina, a najiskusniji igrac na terenu i kapiten kraljevskog kluba. Juve u drugol uzastopnoj ludoj tekmi, a Dortmund drugi pu ove sezone ispusta dva gola prednosti u zavrsnici meca.
Ludi za Poli Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Drugi penal koji je sviran nikad i po nikakvoj logici ne bi trebao biti penal al mislim da po pravilima zapravo i jeste obzirom da defanzivcu ruka nije bila na zemlji i istom je sprijecio prolazak lopte u aktivnoj situaciji. Pretpostavljam da se ni VAR nije aktivirao iz istog razloga. Generalno je pravilo igranja rukom jako sjebano i moze se tumacit na milion nacina no u situaciji gdje defanzivac realno nije imao gdje skloniti ruku i lopta mu se fakticki odbila u ruku to nikad ne bi smjelo biti kaznjivo. Gori su oni sto su sebi uopce doputili da ih vadi jedna takva odluka obziom da su rastavili Marseille u prvom poluvremenu i trebali su rijesit utakmicu u prvih 15 minuta. Carvajalov potez je za izucavanja. Toliko iskustvo i toliki trofeji i dopustis sebi da te jedan Rulli navuce na crveni karton. Smijesno.
L' Imperatore Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja sam samo došao da pozdravim istorijski uspeh Qarabaga, koji je posle preokreta savladao Benficu u Lizboni
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako Vlahovic od početka sezone kvalitetno piša po upravi i treneru kluba koji su hteli da ga šutnu kao da je rendom polovnjak od 500k
Gromovnik Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Neunistiv je😃 Krug se zatvara. Posle 25 godina se vraca na klupu Benfike koju je 2000. vodio na 10 utakmica, gde ga je brzopotezno smenio predsednik kluba koji je izabran posle Murinjovog dolaska. Ne sumnjam da ce im naplatiti debelo. 😃 Pre neki dan procitah da je samo na isplate posle otkaza, do sada uzeo preko 100 miliona eura. 1
Lineker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Slabašna utakmica Totenhema, ali pobeda i sačuvana mreža, pozitivni znaci.
Del Piero Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jose sa Fenerom ispadne od Benfike u plejofu kvalifikacija za LS. Dobije otkaz u Feneru i 9 miliona. Ode u Benfiku. 4 1
Мџе Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Nema šta da traži u Portugalu. Farioli je pokazao protiv Sportinga kakva je klasa od trenera, rekao bih bolja verzija Zerbija čije je učenik bio. Titula gotovo sigurno ide u Porto ove godine.
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 minutes ago, Del Piero said: Jose sa Fenerom ispadne od Benfike u plejofu kvalifikacija za LS. Dobije otkaz u Feneru i 9 miliona. Ode u Benfiku. Jose:
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znaci ipak se dele crveni kartoni za ovakve startove.Igraci Pafosa nisu bili upoznati.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pafos već u 25 min sa igračem manje. Normalno, ovo nije ragbi da nekom otkineš nogu, nego fudbal. To sto im je dopušteno da batinaju ceo meč sa nama je drugi par opanaka, ovo je LŠ gde im to nije i neće biti dozvoljeno.
Recommended Posts