NMX Posted August 19 Posted August 19 Gospode boze gde su coveku ruke na centarsutu HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHA MRSH BRE
Zadnji vezni Posted August 19 Posted August 19 Vraćaj Pitera pedantni stručnjake,sačuvaj što se sačuvati može. Marš sa klupe neznalico 2
Nikola Posted August 19 Posted August 19 Just now, Issey said: Sve što je moglo da krene loše, krenulo je... Neka karma valjda, šta li... Treba zvati porfirija
No name Posted August 19 Posted August 19 Jbg Elsnik...igraš kako igraš , mora doći na naplatu ... Mirko Ivanic kao pilence od 3,5 kg...ako moze da ga niko ne pipne i da se on igra lopte bez kontakta to bi bilo lepo...
Čočo Posted August 19 Posted August 19 Sreća što je pratila, pratila je. Ona prati hrabe. Ovaj pedantni ćaci stručnjak je u drugom mandatu djana. A takvi ovako prolaze. Bruka. 1
JPM Posted August 19 Posted August 19 Just now, Henry Chinaski said: Zasluženo Pa...svakako je istinito. 1
Petkovic Miroslav97 Posted August 19 Posted August 19 Daj Kataija i Milsona i da probo da ih stignemo..
Cavani Posted August 19 Posted August 19 Svega 5 faulova za 50min, sve sto treba reci o ovoj nasoj pihtijastoj igri. 1
Don Dusko Posted August 19 Posted August 19 Pa mi nismo LS kvalitet. A ti Terzicu dovodi sad Arnauta umesto nekog ko ce moci da pomogne odmah.
Thor Posted August 19 Posted August 19 1 minute ago, Don Dusko said: Pa mi nismo LS kvalitet. A ti Terzicu dovodi sad Arnauta umesto nekog ko ce moci da pomogne odmah. Kad zapleše u Surdulici
Zadnji vezni Posted August 19 Posted August 19 Ali kakva dva pojačanja smo mi doveli za LŠ....Bajo i Babika. Kakva dva bezveznjaka majko rođena?! 1
Recommended Posts