СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Duarte bas nema srece, prosle sezone iza Serifa koji je bio u zivotnoj formi, ove sezone iza Arnautovica koji je bez obzira na godine i dalje klasa iznad svih. Premestanje na drugu poziciju mislim da ne odgovara ni Brunu ni nama u ovom momentu. Iako momak kad god kroci na teren napravi nesto konkretno i dobro, mislim da je ipak najbolje da ulazi sa klupe, samo je pitanje koliko je on zadovoljan time. 1
Dzistrou Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro pripremljena utakmica. Nametnut je prejak ritam, koji očekivano nismo uspeli da održimo u II p. Rodrigao je bio usko grlo, jer je navikao na ležerniji fudbal, ono u prvih 35 min je za njega bio kosmički tempo. Drugo poluvreme je za zaborav, nema fudbala bez plana B. Duarte je strašno potcenjen fudbaler. Mi smo od nekih polutana u prošlosti pravili legende, a pred nosem nam je čovek koji nije prodao nijednu važnu utakmicu, pritom je spreman kao bik, tehnički odličan, a opet bi ga pola navijačkog korpusa rado videlo van kluba. Faul Kataija je upitan; lepo se videlo, ali samo iz jednog ugla u drugom ponavljanju akcije, da je protivnički igrač simulirao, ne možeš čoveka odgurnuti sa leđa pokretom ruke od tela nagore i kontaktom nadlanicom. U prevodu, ovaj bi pao u svakom slučaju, pa tačno da Katai krenuo da hoda unazad ili dubi na glavi. U španskoj školi se takve stvari treniraju od petlića. Mislim da taj ugao nije posle prikazan sudiji. Mogu da zamislim da je sudija priznao gol. Ofsajd je još upitniji, linija je mogla da se povuče koji milimetar ispred. 3
No name Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 50 minutes ago, Taki said: A brate pa satra ti sa tim krilima, ne znam da li si u zadnjih 100 postova napisao nesto a da nisi spomenuo krila i mister. Nije ovo menadzer pa stavis lijepo Milsona desno Radonjica lijevo i eto ga, imas krila, samo ne znam da li bi borbenost opet bila ovakva, da li bi na desnoj atrani oduzeli onoliko lopti u presingu ili bi oni ta nasa krila lagano izbacili i u startu napravili visak.Ima gomila taktickih zadataka, ne znam jesi primjetio kako kod presinga dobro stojimo, dobra veza izmedju linija, rijetko smo ispadali, vecinu sansi su nam stvorili zbog gresaka, izgubljenih lopti.Presing je prilicno zahtjevan protiv ozbiljnih ekipa, nije to samo istrcis gore i to je to, mnogo je tu kretnji i zadataka koje mi ne vidimo gledajuci gdje je lopta, a da li su Radonjic i Milson u stanju to da ispostuju, narocito od prve minute ja, nesto ne vjerujem. U ovom trenutku su idealni da udju u drugom, mozda su trebali malo ranije uci, o tome bi se moglo polemisati.. Brate , imas pravo da preterujem. Neću više, još samo sad.😁 Formirali smo tim letos za napad preko krila, a nama krila igra Katai , bek Stanković , Lučić. Msm stvarno....uloženo brdo para I opet nesto fali, opet nema igraca. Apsolutno svakom ozbiljnom klubu su krila udarne igle. Molim te nemoj samo o presingu. Igrao sam fudbal profi....Osnovno pravilo kada se pravi presing ka protivniku je da se cele linija tima pomeraju sinhronizovano da se pritiska ne samo igrač sa loptom nego da svako pridje svom igraču i tako onemogući protivnika koji je sa loptom da je dalje preda. Gledam sinoć Arnautovica koji izlazi da pravi pritisak ka štoperu i covek rukom pokazuje Stankoviću i Kataiju da pridju svojim igračima, a ovi blenu i nista im nije jasno. Osnovno pravilo presinga??? Katai kaska, Stankoviću nista nije jasno, ....napravi se krater istrcavanjem Arnautovica, linije tima pucaju jer se igrači ne pomeraju , iskusan protivnik to rešava kroz dva pasa. Arnautovic ne može da igra u tandemu sa sporim krilnim igračima, jer je on igrač koji je sposoban da primi loptu i preda je na stranu i tako pravi višak. On to nema kome da pred jer njemu Katai sedi u krilu doslovno i Ivanic isti kurac...ljudi koji beže od prostora , utrčavanja, ...igrači nesposobni da pretrče beka , već pokušavaju da ućare nesto na malom prostoru. Gomilu puta Arnautovic širi ruke jer je čovek izolovan u napadu jer nema apsolutno nikakvu pomoć sa bočnih strana. Uvek sam se jezio improvizacija. Ako je bek neka igra beka, ako je krilo neka igra krilo.
Perkos2 Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago najveći problem ovog zvezdinog tima je katai, njegovo fudbalsko znanje je nesporo ali je igrač manje u bilo kakvoj postavci, možda da se proba da on ulazi na 15 minuta a da spremni igrači igraju od početka 1
merosina Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Nije Katai lose odigrao ovu i utakmicu protiv Malmea. Ne razumem toliki hejt, kada je covek korektno odigrao. Sa Radonjicem i Ovusuom bicemo mnogo opasniji za kontra napade, sad je pitanje da li ce oni biti spremni do susreta sa PAOK & Lilom. Stankoviceva uloga na desnom krilu sem pojacane defanzive, ucesnik u napadu 0
mister-no Posted just now Posted just now Trebalo je da menja Kostova Handelom, i ranije Stankovića Milsonom. Ovo drugo je ok
Recommended Posts