Don Dusko Posted August 26 Posted August 26 (edited) A gol bas lep.Jbg to ti je kada igras nasu ligu i preskaces utakmice pride nemas kondicije za 90 minuta. Edited August 26 by Don Dusko 3
Saxon01 Posted August 26 Posted August 26 (edited) Udjose Kiprani u LS , potpuno nezasluzeno.... Svaka cast Miloje . Jermen krivac kod 2 gola. Edited August 26 by Saxon01 2
Cavani Posted August 26 Posted August 26 Majstorski gol, ali nisu smeli da mu ostave onoliko prostora.
Polivalentni Stevica Posted August 26 Posted August 26 Nagazili su nas poslednjih desetak minuta,kasnilo se sa izmenama.
suptil Posted August 26 Posted August 26 Elsnika je morao da zameni kad je video da je ovaj lipco... 2
Don Dusko Posted August 26 Posted August 26 14 minutes ago, Saxon01 said: Zaboravio sam da pohvalim Krunica, auuuuu kakvaaa partija ! Ukoliko ovo prodjemo Miloje za dozivotnog trenera ! 3 minutes ago, Saxon01 said: Znao sam .... Ukleti smo ... Znao sam.. Kako sejes tako zanjes. Milojevicu da se ne ljubimo. Nisi dorastao Zvezde. 10 1 1
Nini3112 Posted August 26 Posted August 26 Just now, suptil said: Elsnika je morao da zameni kad je video da je ovaj lipco... On je lipcao jos u prvom poluvremenu
Issey Posted August 26 Posted August 26 Sva 3 gola su dali na user, koliko god dva bila lepa... Šteta što će ova bezvezna ekipa igrati LŠ... Više se valjaju po terenu nego što igraju...
Dragan Mićić Posted August 26 Posted August 26 Odavno nisam gledao ciganskiju ekipu od ovih kiprana 2
Ludi za Poli Posted August 26 Posted August 26 Fascinantno kako majstor na klupi ne vidi koliko mu je ekipa pala fizicki i kojom je lakocom Pafos iznosio loptu u zadnju trecinu dobrih 10-15 minuta prije gola. 5
Zadnji vezni Posted August 26 Posted August 26 Miloje Miloje Miloje !!!! Kakav trenerski duduk I neznalica! Trebao menjati pre 10-15 minuta čim smo pali! Ali čovek je jednostavno kukavica i to je to!! Oterati ga odmah posle utakmice?!! 1
Don Dusko Posted August 26 Posted August 26 Just now, Dragan Mićić said: Odavno nisam gledao ciganskiju ekipu od ovih kiprana Rade isto sto i mi kada imamo povoljan rez protiv velikana. 1 1
MrTripleDouble Posted August 26 Posted August 26 1 minute ago, Saxon01 said: Udjose Kiprani u LS , potpuno nezasluzeno.... Svaka cast Miloje . briljiras baki, nastavi da nas uveseljavas
K.Dot Posted August 26 Posted August 26 Ali brate, lik je pretrčao sve i ostao sam, niko ga nije ispratio, nedopustivo.
Valensija Posted August 26 Posted August 26 Ovo samo mi mozemo da primimo!! Sve sto treba reci o nasoj igri je da smo ispali od jedne prosjecne, da ne kazem seljacke ekipe.
No name Posted August 26 Posted August 26 Jbg dali gol u BGD U 40 sekundi , sad ovakav gol u 90 min...kad te hoće onda hoće. Nismo bili na nivou. Srecnija ekipa prošla. 1 1
suptil Posted August 26 Posted August 26 Ako Katai mora da ulazi da nas vadi za LS ne treba ni daigramo LS.
TB Told Posted August 26 Posted August 26 Just now, Don Dusko said: Rade isto sto i mi kada imamo povoljan rez protiv velikana. Ne baš, ipak su gori od nas. Druga je stvar što posle ovakve igre nemamo baš pravo na prigovore. 1 1
Don Dusko Posted August 26 Posted August 26 Just now, TB Told said: Ne baš, ipak su gori od nas. Druga je stvar što posle ovakve igre nemamo baš pravo na prigovore. Jeste al opet razlika je samo u nijansama.
Borky Posted August 26 Posted August 26 Al covjek je skinuo dres poslje gola i nije dobio drugi zuti, sad sutira loptu poslhe zvizduka i nista!
suptil Posted August 26 Posted August 26 Katai ne je nazalost jelkt prosloti . Kao Mitrovic, Lazic drustvo u KK-u.
Recommended Posts