Dzo23 Posted April 30 Posted April 30 Dauda i Garido su njegove akvizicije. Toliko se sjecam. Mislim da je on doveo Sa Pinta za trenera Šta znam, meni nije ostao u nekom negativnom sjecanju, iako je bio pravi cirkus u klubu, sa jedno 4 struje. 1
Markoss Posted April 30 Posted April 30 Ovo je delic: https://www.telegraf.rs/sport/905687-milivojevic-stojadinovic-me-terao-iz-zvezde Mesetar tip, isto govno ko i svi iz te bulumente. Doveo je i Arauha, i slagao u Mocart podkastu da je doveo Mrdju. Takodje slagao i da se krstio za Onjila kad mu je Dzaja predlozio. Protiv tog transfera je bio samo Kokeza tada. Pominjao u tom podkastu da je gurnuo u vatru Ristica i Jovanovica, sto je notorna laz. Niko od njih nije igrao na onoj cuvenoj utakmici protiv Vojvodine, jer nisu hteli da potpisu za njega. Ucenjivao i Luku Jovica slicnim pricama. Ima bar jos desetak prica, ali dovoljno da se shvati da nije radio u interesu Zvezde. 5
Brajant Danston Posted April 30 Posted April 30 2 minutes ago, Markoss said: Ovo je delic: https://www.telegraf.rs/sport/905687-milivojevic-stojadinovic-me-terao-iz-zvezde Mesetar tip, isto govno ko i svi iz te bulumente. Doveo je i Arauha, i slagao u Mocart podkastu da je doveo Mrdju. Takodje slagao i da se krstio za Onjila kad mu je Dzaja predlozio. Protiv tog transfera je bio samo Kokeza tada. Pominjao u tom podkastu da je gurnuo u vatru Ristica i Jovanovica, sto je notorna laz. Niko od njih nije igrao na onoj cuvenoj utakmici protiv Vojvodine, jer nisu hteli da potpisu za njega. Ucenjivao i Luku Jovica slicnim pricama. Ima bar jos desetak prica, ali dovoljno da se shvati da nije radio u interesu Zvezde. Kad smo već kod toga, ima li istine da je Kokeza imao veliku ulogu u dolasku Ninkovića u Zvezdu? Na osnovu svakog intervjua koji sam gledao sa Ninetom imam utisak da je presudila ogromna ljubav prema Zvezdi. Ako se ne varam, mislim da je na kraju oprostio i ogroman novac.
Markoss Posted April 30 Posted April 30 (edited) Davno bese, ali mislim da ne. Kokeza nije tu previse cak ni smetao. Dogovorio je Mijailovica, i Martinovica cisto da pokaze Dzajicu i Stojadinovicu da ima "dobrih" stopera. I mislim Djordja Rakica. On je hteo neke svoje iz Brodarca da ugura tu. Pa i onog Stevana Batesa stopera, jebem li ga gde je igrao tad, ali ga je ovaj jedan dan doveo na pripreme. Posle se nije on petljao u to s igracima, vise je kuvao neke politicke price, i imao neke druge interese. Edited April 30 by Markoss
Dzo23 Posted April 30 Posted April 30 Malo prebacih na ovaj spektakl na Ubu. Na šta liči ovaj Badjo. Kakav anti-fudbaler. Na kakve tipove je Marin pljusnuo silne milione, šou...
fradler Posted April 30 Posted April 30 Da, Badjara je retko legendarna akvizicija. Ne zna bukvalno nista, par nivoa ispod ovih Afrikanaca s Uba koji igraju za 300 evra.
Petkovic Miroslav97 Posted May 1 Posted May 1 11 hours ago, Dzo23 said: Malo prebacih na ovaj spektakl na Ubu. Na šta liči ovaj Badjo. Kakav anti-fudbaler. Na kakve tipove je Marin pljusnuo silne milione, šou... Ispred nosa im je bio Bačanin i Novičić. Jbg, ne daje se za našu ligu toliko para, dok ovaj dolazi iz moćne slovačke lige.
Milko Miller Posted May 1 Posted May 1 Moraju da šalju Badja na pozajmicu gde će dobiti minutažu i gde će ga pustiti da se razvije. Mora da radi na mnogim stvarima, a ovde neće dobiti priliku za to.
merosina Posted May 1 Posted May 1 Da li ce se sad pruziti sansa klincima, jer smo matematicki osvojili titulu ?
crni96 Posted May 1 Posted May 1 2 hours ago, merosina said: Da li ce se sad pruziti sansa klincima, jer smo matematicki osvojili titulu ? Сумњам. Мислим да ће Катаи и екипа изнијети овај луди маратон на својим леђима.
Petkovic Miroslav97 Posted May 1 Posted May 1 8 hours ago, merosina said: Da li ce se sad pruziti sansa klincima, jer smo matematicki osvojili titulu ? Rečeno je da će dobiti šansu. Verovatno Šarić i Gudelj, Zarić je van stroja. Ne znam što nema Damjanovića? Otkad se pisalo o njegovim ponudama, skroz smo ga otpisali. Nadam se da nije već prodat.
Molina23 Posted May 1 Posted May 1 Damjanović je prodat Leverkuzenu, do kraja sezone u Grafičaru i to igra prilično kilavo. (16 mečeva 0 golova)
Markoss Posted May 2 Posted May 2 18 hours ago, Molina23 said: Damjanović je prodat Leverkuzenu, do kraja sezone u Grafičaru i to igra prilično kilavo. (16 mečeva 0 golova) Dao je gol protiv TSC u kupu, ali jos jesenas.
Milko Miller Posted May 2 Posted May 2 (edited) Damjanovic je koristan špic i kad ne daje golove, nije tip napadača ko će biti igrač manje na terenu ako ne daje gol. Inace, interesantno mi je da je već pocetak Maja i da nema ozbiljnih priča o transferima za letnji prelazni rok. Sem standardnih medijskih spekulacija o bivšim igračima (Terzic, Mimovic, Hvan, Bukari) bas ništa, a ranije smo bar dva, tri igrača već rešili na prolece (ove Veljković, prošle Ilic i Dalsijo, pretprošle Olajinka, Stamenić i Kraso itd). Edited May 2 by Milko Miller
Petkovic Miroslav97 Posted May 2 Posted May 2 20 hours ago, Molina23 said: Damjanović je prodat Leverkuzenu, do kraja sezone u Grafičaru i to igra prilično kilavo. (16 mečeva 0 golova) Za koliko je prodat? Znam da je bilo interesovanje i da je nestao posle toga. Inace ima i EU pasoš što umnogome olakšava kasniju prodaju.
Small Owl Posted May 2 Posted May 2 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Za koliko je prodat? Znam da je bilo interesovanje i da je nestao posle toga. Inace ima i EU pasoš što umnogome olakšava kasniju prodaju. Ĉini mi se 5 mil EUR. 1
Brajant Danston Posted May 3 Posted May 3 On 5/2/2026 at 6:21 PM, Milko Miller said: Damjanovic je koristan špic i kad ne daje golove, nije tip napadača ko će biti igrač manje na terenu ako ne daje gol. Inace, interesantno mi je da je već pocetak Maja i da nema ozbiljnih priča o transferima za letnji prelazni rok. Sem standardnih medijskih spekulacija o bivšim igračima (Terzic, Mimovic, Hvan, Bukari) bas ništa, a ranije smo bar dva, tri igrača već rešili na prolece (ove Veljković, prošle Ilic i Dalsijo, pretprošle Olajinka, Stamenić i Kraso itd). Moguće je da je Terza prestao da daje informacije Darjanu, pa se zato ništa ne piše. Mišljenja sam da smo dogovorili makar jedno pojačanje, nadam se da to nije Gudelj.
Ikac Posted May 3 Posted May 3 (edited) 50 minutes ago, Brajant Danston said: Moguće je da je Terza prestao da daje informacije Darjanu, pa se zato ništa ne piše. Mišljenja sam da smo dogovorili makar jedno pojačanje, nadam se da to nije Gudelj. Ili Đuričić. Pominjao se skoro neki špic kojem ističe ugovor, Afimiko Pululu iz Jagielonije, koji mi ne deluje bolje od Duartea. Za sledeću sezonu su tu svakako Arnautović i Enem + Katai za šetanje u ligi. Ukoliko ode Duarte verujem da će tražiti nekog špica, po mogućstvu malo bržeg. Svakako su nam najveći problem trenutno štoperi i krila, bukvalno nemamo nijednog sigurnog igrača na tim pozicijama za početak kvalifikacija. Videh da je Borac BL osvojio titulu pa sam se setio Mateja Deketa i vidim da je i dalje tamo. Bila je priča za njega pre godinu i po dana i od tada ništa, možda se to reaktivira. Pet golova je dao klinac za 450 minuta + 13 na 13 mečeva omladinaca, 2009. godište. Već je nastupao i za U21 BiH. Edited May 3 by Ikac
Brajant Danston Posted May 3 Posted May 3 15 minutes ago, Ikac said: Ili Đuričić. Pominjao se skoro neki špic kojem ističe ugovor, Afimiko Pululu iz Jagielonije, koji mi ne deluje bolje od Duartea. Za sledeću sezonu su tu svakako Arnautović i Enem + Katai za šetanje u ligi. Ukoliko ode Duarte verujem da će tražiti nekog špica, po mogućstvu malo bržeg. Svakako su nam najveći problem trenutno štoperi i krila, bukvalno nemamo nijednog sigurnog igrača na tim pozicijama za početak kvalifikacija. Videh da je Borac BL osvojio titulu pa sam se setio Mateja Deketa i vidim da je i dalje tamo. Bila je priča za njega pre godinu i po dana i od tada ništa, možda se to reaktivira. Pet golova je dao klinac za 450 minuta + 13 na 13 mečeva omladinaca, 2009. godište. Već je nastupao i za U21 BiH. Bilo bi lepo da izbegnemo te dve potencijalne mine u vidu Gudelja i Đuričića. Mislim da nam i jedan i drugi ne bi doneli nešto što već nemamo. Sa ove tačke gledišta, nisam siguran da ćemo moći da zadržimo Enema na leto. Ostanak Avdića i Kostova je već sad naučna fantastika. Surova realnost 1
Petkovic Miroslav97 Posted May 4 Posted May 4 4 hours ago, Perkos2 said: Gudelj na mestu štopera nije uopšte loše rešenje Saglasan sam. Čak i kao zadnji vezni bi bio koristan, pogotovo što je drugačiji tip od Elsnika i Handela. Mene brine Arnautović i njegovo preskakanje meča. Kaže Stanković da mu telo uvek reaguje na veštačku travu, tako da možda bi bila i najbolja opcija da mu se nađe neki klub i sa tom ogromnom platom koju ima dovesti mlađeg napadača sličnih igračkih osobina. 1
marko_pantelic Posted May 4 Posted May 4 Jel ima neko link za utakmicu? Trenutno sam van Srbije pa ne mogu da gledam Arenu. Ranije je bilo ovde, ali vise nema: https://uzivo.utakmica.rs/fudbal
Molina23 Posted May 4 Posted May 4 44 minutes ago, marko_pantelic said: Jel ima neko link za utakmicu? Trenutno sam van Srbije pa ne mogu da gledam Arenu. Ranije je bilo ovde, ali vise nema: https://uzivo.utakmica.rs/fudbal Spoiler Imaš i dalje, samo ponovo uđeš u padajući meni - fudbal. Inače konačno da gledamo Gudelja, ali našeg Gudelja, kakav crni seviljiski. 1
Recommended Posts