Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: E i da, ispao ti tvoj Dinamo od znatno slabijeg rivala nego Zvezda. Da, ali oni su stigli do produzetaka..
texas Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: E i da, ispao ti tvoj Dinamo od znatno slabijeg rivala nego Zvezda. Dinamo je samo instant metafora za Terzicev regionalan kompleks, obzirom da ne propusta priliku da se pohvali posle svakog konkretnijeg rezultata. Bljutavo. I nema potrebe da si zajedljiv s tim “tvoj Dinamo”. Vazi?
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Taki said: Da, ali oni su stigli do produzetaka.. Zamisli brate šta napisa “navijač” Zvezde 😳😂 Just now, texas said: Dinamo je samo instant metafora za Terzicev regionalan kompleks, obzirom da ne propusta priliku da se pohvali posle svakog konkretnijeg rezultata. Bljutavo. I nema potrebe da si zajedljiv s tim “tvoj Dinamo”. Vazi? Vazi brt, sve ok. 2
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 18 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Zamisli brate šta napisa “navijač” Zvezde 😳😂 Ma haos, ne treba ulaziti na forum nakon poraza Zvezde u fudbalu ili kosarci,pored nervoze zbog poraza jos dodatno se nervirati citajuci sta pisu razni isfrustrirani strucnjaci koji kao da samo cekaju neki poraz da mogu popljuvati sve zivo. Sta sve ispisase za Stankovica, ne znam kako ih samo nije sramota nakon ovakvih utakmica od kad se vratio, pa i sinoc, drugo poluvrijeme smo razbili ekipu iz vrha Francuske lige, nisu dva puta presli centar, razvlacili, cuvali rezultat kao da je Radnik iz Surdulice.. Pali smu u produzetku zbog umora i izmjena koje su ti strucnjaci citavo drugo pol prizivali, a sta ce covjek mijenjati kada zna da nema koga uvesti, a momci na terenu grizu. Imali smo problem kod tog zavrsnog pasa, nedostajalo je malo lucidnosti, sve smo nekako radili sablonski, a ostalo sve cista petica. Edited 5 hours ago by Taki 5 1
texas Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago @Taki Ne znam da li na mene mislis apropo tog frusta, ja Stankovica i tim doslovno nisam spomenuo nakon sinocnjeg poraza, iskljucivo Terzica. Malo se Miroslav zaneo, sta ces, poraz svakako boli, pa nemoc trazi svoj prirodan tok.
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago žestoka je borba između kritičara i branitelja uvek na forumu, i jedni i drugi sačekaju svjih pet minuta da budu u pravu
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izgubili smo od jače ekipe koja svake nedelje igra jake utakmice i koja je fizički dominantnija od nas. Svoju šansu propustili smo u prvoj utakmici kada su bili u lošoj situaciji i odigrali veoma loše za svoje standarde. Mi smo tada stajali fantastično na terenu. Ne treba odustajati od ove formacije. 3-5-2 je nešto odlično za nas. Ono što mene nervira, nije poraz. Nerviraju me likovi koji sačekaju 5 minuta slabe igre nekog da bi ga proglasili za prevaru od igrača. Bukvalno jedni te isti samo čekaju da se istovare. I ajde, ok, u neku ruku tokom lajva je to i za očekivati. Ali terminologija, uvrede, način komuniciranja stavova i nakon prespavane noći...fascinantno. I to su navijači? Malo morgen. 10 hours ago, Čočo said: Za veru se hvataju oni koji se očešali od nje nisu. Zato što se u Srbiji za vernike, već više od 30 godina, reklamiraju obične bitange.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ne moze se igrati fudbal bez krila i bez brzih igrača. Ko misli da igra fudbal sa igračima koji su tromi, staticni, može ali u malom fudbalu na terminu. Sinoć nemamo ni jedno krilo. Krila glume bekovi...Seol se non stop namešta na levu nogu prilikom centaršut, koji je uglavnom mlak , jer on pošalje bukvalno balon u kazneni prostor, koji leti 2 sata do igrača, gde uglavnom loptu pokupe štoperi ili golman jer imaju vremena da se nameste. Druga stvar kod ove taktike da ti bekovi glume krila je ta da onda moraš imati vrhunske stopere , agilne da zatvore taj prostor kada bek ode visoko. Mi imamo Rodrigaa, koji je trom i spor i sinoć se jasno videlo šta znači krilo ( Prado) koji ga pretrčava i lako rešava. L Dakle taktika promasena. U našem slučaju stoperi nisu u mogućnosti da zatvore taj prostor i to je jedna od grešaka Stankovića jer očigledno ne poznaje mogućnosti stopera. Sva tri stopera su sinoć bila rizična , gde se igrala alibi igra sa gomilom vraćanja lopti golmanu na mali pritisak. Linije odbrane razvučene , bekovi ostali visoko i onda stoperi plivaju, gube se na onolikom prostoru, pokušavajući da zatvore rupe. Da bi ovo izveo bez posledica moraš imati sva tri stopera na max-broju obrtaja, besprekorno spremna + igrace na sredini terena mobilne koji ce svojom kretanjem i agresivnoscu dodatno pomagati u fazi odbrane kad protivnik krene u napadu. Mi sa ovom kompozicijom na sredini to ne možemo da izvedemo. Arnautovic je totalno neupotrebljiv ako nema krila kojima će da odlaze loptu. On sinoć nema kome loptu da je da. Nama krilo igra Duarte... Ja mislim da smo najsporija ekipa gde treneri dodatno sastave takav tim da izvrše rokade da onda delujemo jos sporije. Krunic,Elsnik,Hendel na sredini je ultra sporo. Radijus kretanje ravan nuli. Pogotovo prednjače zadnja dvojica. Kad na njih dodas ofanzivni deo sa Arnautovicem, Ivanicem u Kataijem, tek onda vidiš koliko smo staticni za ozbiljan evropski fudbal. Gledajući ovako jedino Tirkinzjan i Kostov bi prošli kondiciono...svi ostali vrlo upitni . Edited 3 hours ago by No name 1
Blade Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Napisacu u svom maniru, nije me briga da li ce to nekome da se svidi...Ako se neko nadje prozvan, to je njegov problem. Sto se tice Evrope, realan cilj je bio, na pocetku sezone, da udjemo u Ligu sampiona ili da kroz Ligu Evrope, prezimimo u Evropi. Taj cilj je ostvaren i ova sezona se sto se tice Evrope, moze proglasiti uspesnom. Da li mislim da smo mogli i vise? Mislim! Ali za to je trebalo i vise srece koju sinoc nismo imali. A nismo ni igrali najbolje sto smo mogli - ruku na srce. Mora neka utakmica i da se odigra losije, na nasu zalost, to je bila ova. Lil je bio bolji rival, a da nije bilo naseg golmana, koji je bio takav kakav je bio, poraz bi bio veci. Mogli smo i da imamo srece da damo gol, ali to vec ode u SBB-KBB pricu. Ja sam se plasio i upozoravao na to :,,Dobicemo ih, dobicemo ih,..." i eto,... Necu da kazem da sam zadovoljan - ne mogu to da budem kada Zvezda izgubi. Tesko mi je. Ali realnosti u oci mora da se pogleda, a to je, kao sto vec napisah, da smo realan cilj, sto se tice Evrope, ove sezone, ostvarili. Navijaci rezultata naravno pljuju, sada nista ne valja, a do juce je bio odlican tim, to nisu Zvezdini navijaci. Oni ne vole da navijaju za Zvezdu, nego vole da pobedjuju. Edited 2 hours ago by Blade 2
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znamo već da smo spori i nedovoljno pripremljeni za ozbiljan fudbal pogotovo u ritmu gde se na tri dana igra jaka utakmica, zašto je tako pisalo se ovde godinama unazad ali tu nema pomaka, tako je kako terzić odluči Stanković je po meni izvukao maximum u prvom meču a sinoć je probao da sve naše mane prikrije i imao je aktivan rezultat do samog kraja, zatekao je ekipu kakvu je zatekao, problem sa Radojićem nije od juče, Ivanić je povređen, glavni napadači nespremni i pomalo bahati. Kad se sve to uzme on je odlično parirao ozbiljnoj ekipi iz lige 5. Nismo mi ispali zbog pojedinog igrača već zbog sistemski lošeg poslovanja u klubu. Sad su banditi odahnuli pošto mogu ponovo da se bave svojim osnovim zanimanjem tj šibicarenjem, koga da prodaju, kakvu kombinaciju da naprave, koliko da pokradu i prebace u svoje džepove. Sezona je gotova, odradiće se lagao ostatak utakmica po srpskim livadama i čekati pare za Kostova, Mateusa, Lučića, Erakovića 5
Blade Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I da, ispali smo od ekipe iz TOP5 liga u Evropi, a ne od Skendije, Ludogoreca, Rijeke ili nekog slicnog.
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stankovicu se nema sta zameriti, izvukao je skoro maksimum. Nasledio je ekipu gde je najbolji igrac skoro pa penzioner, drugi najbolji igrac povredjen, gomila stranih igraca sa nedefinisanim ulogama, itd... I opet je u takvim okolnostima bio bas blizu da izbaci Lil, nijanse su odlucivale. Ono sto ja od njega ocekujem kao trenera i coveka koji ima veliko ime u svetu fudbala je da se do kvalifikacija izbori za sebe i svoj tim. Tu podrazumevam da nece dozvoliti da mu se prodaju pred pocetak nove sezone (ili u toku kvalifikacija) igraci koji su mu potrebni. Da nece dozvoliti kao prosli put da ne mogu 5 prelaznih rokova da mu dovedu beka ili spica. Jasno mi je da ce ostatak sezone da se iskoristi da se u izlog gurnu igraci koji treba da se prodaju, ali od leta zaista ocekujem promenu u funkcionisanju kluba. Stankovic ima velicinu da bude broj jedan osoba u klubu, a ne Terziceva igracka i tako treba da se postavi. Ako nije sposoban za to, onda je isti kao Terzic i ekipa i proci ce kao i prosli put, kao i Milojevic. 2
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, СтелаРоса said: Stankovicu se nema sta zameriti, izvukao je skoro maksimum. Nasledio je ekipu gde je najbolji igrac skoro pa penzioner, drugi najbolji igrac povredjen, gomila stranih igraca sa nedefinisanim ulogama, itd... I opet je u takvim okolnostima bio bas blizu da izbaci Lil, nijanse su odlucivale. Ono sto ja od njega ocekujem kao trenera i coveka koji ima veliko ime u svetu fudbala je da se do kvalifikacija izbori za sebe i svoj tim. Tu podrazumevam da nece dozvoliti da mu se prodaju pred pocetak nove sezone (ili u toku kvalifikacija) igraci koji su mu potrebni. Da nece dozvoliti kao prosli put da ne mogu 5 prelaznih rokova da mu dovedu beka ili spica. Jasno mi je da ce ostatak sezone da se iskoristi da se u izlog gurnu igraci koji treba da se prodaju, ali od leta zaista ocekujem promenu u funkcionisanju kluba. Stankovic ima velicinu da bude broj jedan osoba u klubu, a ne Terziceva igracka i tako treba da se postavi. Ako nije sposoban za to, onda je isti kao Terzic i ekipa i proci ce kao i prosli put, kao i Milojevic. Sve ovo bi bilo idealno da se dogodi ali poznajuće fudbalske prilike u Zvezdi sumnjam da je to u ovom trenutku moguće. Ne može Stanaković sve id a zapne 100% sam da promeni bandite koji su u Zvezdi pustili svoje korenje. Dobro bi bilo kad bi ga navijači podržali ali i tu je mrka kapa pa ostaje da verujemo uneko čudo. Dok nam odelo kroje terzić i njegov klan bićemo smešni za Evropu. 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Perkos2 said: Dok nam odelo kroje terzić i njegov klan bićemo smešni za Evropu. Smešni bili u ovom dvomecu sa Lilom? ili prethodnih 5 utakmica gdje smo 4 dobili i jedan x, i u tih 5 utakmica primili 1 go? 1
јсззл Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Докле бре више ове најјефтиније могуће флоскуле и фразе о "искораку у Европи" Шта ће бити довољно велики искорак да задовољи васколики звездашки корпус, који је надалеко познат по својој верности, љубави што можемо и видети по пуном стадиону на првенственим утакмицама. Свима све смета, сви се у све разумеју, ал зато на стадиону у регуларним околностима увек истих десетак хиљада људи.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, јсззл said: Докле бре више ове најјефтиније могуће флоскуле и фразе о "искораку у Европи" Шта ће бити довољно велики искорак да задовољи васколики звездашки корпус, који је надалеко познат по својој верности, љубави што можемо и видети по пуном стадиону на првенственим утакмицама. Свима све смета, сви се у све разумеју, ал зато на стадиону у регуларним околностима увек истих десетак хиљада људи. I to im je mnogo. Čak sam neprijatno iznenađen da pored svega dolazi toliki broj ljudi. 1
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Taki said: Smešni bili u ovom dvomecu sa Lilom? ili prethodnih 5 utakmica gdje smo 4 dobili i jedan x, i u tih 5 utakmica primili 1 go? Zvezda treba da bude uvek u prvih 20 ekipa u Evropi, zapamtite to svi vi kojima je dovoljno što se pobeđuje Partizan i ovi poluamaterski timovi po Srbiji. Da je to moguće imate puno primera širom Evrope ali treba se osloboditi pre svega bandita koji pljačkaju klub, samo za trenutak zamisli koliki bi domet bio Zvezde sa samo dva igrača bolja od Babike i Bađa koje je terza kupio za golemu lovu a od njih nikakvu korist nismo videli. On je svaje % naplatio nemoj u to da sumnjaš. 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Treba pre svega biti realan. Lako je reći treba..Da bi se do toga došlo treba i ostale stvari da se promene, kao na primer da domaća liga ojača, da Zvezda ima jače utakmice u ligi kroz koje bi otišla spremnija za izazove sa timovima koji ovakve utakmica kao mi sa Lilom igraju svake nedelje. Ovaj Lil je prošle godine bio treći u Ligi, igrao nokaut fazu LS, I sad su u vrhu Francuskog fudbala. Odmah se vido iskustvo igranja jake lige. Sinoć ne panice, čvrsti, znaju šta hoće, ne srljaju i onda daju gol u nadoknadi. Preslo u rutunu.Njima je duel sa zvezdom kao da igraju domaću ligu a nama sad i ko zna kad. Da smo prošli igrali bi sa Lionom, a oni su već dva puta igrali sa njima u ligi. Mi smo uspeli u tri meča sa njima ove godine u dva da ih dobijemo. Nije to mali uspeh. Dolazili smo do nokaut faze Evropskom proleća, prvo Rendzers, pa Milan pa sad Lil....realno sve klubovi iznad nas u svakom pogledu. Generalno dobra kampanja Uzeli smo 14 bodova u ligaskom delu, imali 4-5 uzastopnih pobeda, počeli rutinski da rešavamo klubove poput Steaue, Sturma ,Malmea....Šlag na tortu bi bila 1/8 finala sa A.Vilom npr...Ali šta je tu je. 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Perkos2 said: Zvezda treba da bude uvek u prvih 20 ekipa u Evropi, zapamtite to svi vi kojima je dovoljno što se pobeđuje Partizan i ovi poluamaterski timovi po Srbiji. Da je to moguće imate puno primera širom Evrope ali treba se osloboditi pre svega bandita koji pljačkaju klub, samo za trenutak zamisli koliki bi domet bio Zvezde sa samo dva igrača bolja od Babike i Bađa koje je terza kupio za golemu lovu a od njih nikakvu korist nismo videli. On je svaje % naplatio nemoj u to da sumnjaš. Koje su to ekipe po evropi? Koja je to Zvezda, ona prije Terzica? Ili cemo se vratiti na daleku 91. kada su bila druga vremena? Imas neke dokaze da su bas ova dva igraca neka Terziceva kombinacija? Znaci svi promaseni su kombinacije a pogodjeni su primjer kako treba dovodoti..
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Perkos2 said: Ne može Stanaković sve id a zapne 100% sam da promeni bandite koji su u Zvezdi pustili svoje korenje. Sličan se sličnom raduje, ili, odakle tebi ideja da bi Stanković uopšte menjao te bandite?
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Perkos2 said: Zvezda treba da bude uvek u prvih 20 ekipa u Evropi, zapamtite to svi vi kojima je dovoljno što se pobeđuje Partizan i ovi poluamaterski timovi po Srbiji. Malo ozbilnosti nije naodmet. Ovo o Zvezdi koja mora da bude u 20 klubova u Evropi je baš neozbiljno. Pobeđuju se i neki timovi po Evropi čini mi se.
Dzo23 Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Ništa se nismo pomjerili od 2017. godine. Tad smo igrali 1/8 finala LE i to je najveći uspjeh za ovih 9 godina, a ujedno i zadnjih 30. Poražavajuće je da i dalje nikoga nismo izbacili u nokaut fazi, a još poraznije da nemamo pobjedu na Marakani u tim dvomečima. Mit o Marakani, tunelu, protivniku kome spadaju gaće dok prolaze kroz isti raspršio se u paramparčad. Sinoć za preko 2 sata fudbala nismo stvorili izrazitu priliku za gol što je takođe izuzetno porazno, dok nam "lice s potjernice" u maniru pravog naprednog poslušnika servira sijaset floskula, i kako ustvari treba da budemo presrećni. Zašto nam slatkorječivi nepomenikov kumašin ne priča malo o Babiki i Badju za koje smo dali cca 10 miliona. Da nam kaže koju o "portugalskom Inijesti" za koga smo takođe platili višemilionsko obeštećenje, a doslovno se raspada...Ili možda o djuturumu od 37 ljeta kome su dali 5 milki na 2 godine i ulogu prvog napadača!? A može pokoju i o "supersoničnoj" vedeti iz Surdulice kojoj su "tutnuli" 2,5 miliona, baš kao i Lučanima za onog "talentovanog" napadača... 🙄 Kakvi lopinaši, secikese i duduci nas vode dobro je da postojimo. Molim Boga samo da se ne ugasimo kad padne ovaj mafijaski sns kartel jer mogu misliti u kakvom stanju će ostaviti klub. 1
Milko Miller Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 10 minutes ago, Dzo23 said: Ništa se nismo pomjerili od 2017. godine. Tad smo igrali 1/8 finala LE i to je najveći uspjeh za ovih 9 godina, a ujedno i zadnjih 30. Poražavajuće je da i dalje nikoga nismo izbacili u nokaut fazi, a još poraznije da nemamo pobjedu na Marakani u tim dvomečima. Mit o Marakani, tunelu, protivniku kome spadaju gaće dok prolaze kroz isti raspršio se u paramparčad. Sinoć za preko 2 sata fudbala nismo stvorili izrazitu priliku za gol što je takođe izuzetno porazno, dok nam "lice s potjernice" u maniru pravog naprednog poslušnika servira sijaset floskula, i kako ustvari treba da budemo presrećni. Zašto nam slatkorječivi nepomenikov kumašin ne priča malo o Babiki i Badju za koje smo dali cca 10 miliona. Da nam kaže koju o "portugalskom Inijesti" za koga smo takođe platili višemilionsko obeštećenje, a doslovno se raspada...Ili možda o djuturumu od 37 ljeta kome su dali 5 milki na 2 godine i ulogu prvog napadača!? A može pokoju i o "supersoničnoj" vedeti iz Surdulice kojoj su "tutnuli" 2,5 miliona, baš kao i Lučanima za onog "talentovanog" napadača... 🙄 Kakvi lopinaši, secikese i duduci nas vode dobro je da postojimo. Molim Boga samo da se ne ugasimo kad padne ovaj mafijaski sns kartel jer mogu misliti u kakvom stanju će ostaviti klub. Nismo igrali 1/8 finale 2017.
Dzo23 Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 1 minute ago, Milko Miller said: Nismo igrali 1/8 finale 2017. Hvala na ispravci. Bila je to 1/16 LE protiv CSKA. Sezona 2017/18. 1/8 LE smo igrali protiv Rendzersa i sad protiv Lila.
Perkos2 Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 35 minutes ago, JPM said: Sličan se sličnom raduje, ili, odakle tebi ideja da bi Stanković uopšte menjao te bandite? Još uvek imam nadu da je on stvarno zvezdaš i da bi voleo da Zvezda bude nekadašnji evropski gigant a ne malo bolja od imenjaka iz MML. 37 minutes ago, Taki said: Koje su to ekipe po evropi? Koja je to Zvezda, ona prije Terzica? Ili cemo se vratiti na daleku 91. kada su bila druga vremena? Imas neke dokaze da su bas ova dva igraca neka Terziceva kombinacija? Znaci svi promaseni su kombinacije a pogodjeni su primjer kako treba dovodoti.. Prati malo i evropski fudbal a ne samo našu ligu pa ćeš znati koje se ekipu nadmeću sa velikanima i pored skromnog budžeta. Svakom ko je u Zvezdi treba da bude cilj da se vrati na stare staze ili da prestanemo da pevamo pesmu "da se marakani vrate slavni dani" Ovo o dokazima ti je informer fazon koji nije za ovaj forum, čuj imam li dokaze? pa nisam ih ja potpisao ili ti za Zvezdu nego terzić tako da boljeg dokaza nema. Nemoj pokušavati da odbraniš nemoguće, uz to sve činjenice i dokazi nisu na tvojoj strani, džaba ćeš potrošiti vreme i tastaturu. 1
Recommended Posts