Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Novine pišu da se opet interesujemo za Bukarija. 

FK počeo kao jedno vrijeme KK. Idi mi dođi mi, al ajd za Bukarija je glupo pisat "čemu to" i ako pitanje dal bi bio kao u prvom mandatu kod nas.

Posted
4 hours ago, Polivalentni Stevica said:

To za Bukarija je obična baljezgarija.

Sad je potpisao u Poljskoj,najveće obeštećenje u istoriji lige.

Taman da ga vrnemo nazad kada bude imao 37 godina.

On 2/6/2026 at 12:11 PM, Milko Miller said:

Meni vise smeta sto ne vidim motiv Kostica i Gudelja da igraju ovde sem lepe plate i zivota u Beogradu. 

Zivot u BG I nije neki benefit. Pre bih rekao da je kazna.

• Like 1
Posted (edited)

9 miliona poslato na pozajmice. Jebenih 9 miliona?! Zatvor je mala kazna šta zapravo zaslužuje kriminalac i njegovi pajtosi. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
3 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Dobar posao za nas. 
Verovatno je cilj da isforsiramo Lučića pa da i za njega uzmemo solidno obeštećenje. 
Zna li se kad ce Ivanić biti spreman? 

Bilo bi gotivno i da se jedan deo tima forsira da igra fudbal ili je izgleda vreme da umesto FK piše I/E.

Posted
4 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Dobar posao za nas. 
Verovatno je cilj da isforsiramo Lučića pa da i za njega uzmemo solidno obeštećenje. 
Zna li se kad ce Ivanić biti spreman? 

Ti si član uprave FKCZ ? 

Posted

Ne vole ljudi da pišemo "mi" a jbg kako znam za sebe tako pišem. I ako od stranih klubova gotivim Arsenal i tud nekako izbjegavam da stavljam "mi" koji mi Londona vidio nisam al i da stavim "mi" šta koga boli uvo??

Posted

Uroš Djordjević odlazi na pozajmicu do kraja sezone u Borac iz Čačka kako bi dobio kontinuitet i nastavio razvoj u seniorskom fudbalu. Zbog jake konkurencije u prvom timu Crvene zvezde, procenjeno je da je minutaža u Prvoj ligi Srbije najbolja opcija za njegov napredak. Klub ozbiljno računa na mladog ofanzivca i očekuje se da se na leto vrati zreliji i spremniji za borbu za mesto u prvom timu.

Posted
39 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Ne. Ti? 

Ne dao bog, biram društvo uvek. Čudno mi je da pišeš kako smo mi dobro prošli u još jednoj mahinaciji a kažeš da nisi član uprave tj. nemaš ličnu korist kao lopovi iz uprave.

Posted
Just now, Perkos2 said:

Ne dao bog, biram društvo uvek. Čudno mi je da pišeš kako smo mi dobro prošli u još jednoj mahinaciji a kažeš da nisi član uprave tj. nemaš ličnu korist kao lopovi iz uprave.

Nisi shvatio. 
Milson već duže vreme igra loše, pogotovo kako smo smo ga “prekomandovali” na desnom krilu. 
Iz tog ugla pozdravljam potez da ode jer je neupotrebljiv. 

Posted

Naravno da ce da ode kad je leva strana rezervisana za dvojac Ivanic-Katai, koji su doslovno uzurpirali ovu poziciju na kojoj ne mogu da odgovore. Za to vreme se Milson I Radonjic guraju na kontra pozicije da bi se onoj dvojici udovoljilo. To je ta ekipa zasluznih građana koja vršlja po klubu.

Meni jos u glavi Milson I golovi Benfiki i Barseloni preko leve strane, ali kad na klupi imaš mrsomuda Milojevića koji svaki meč istumba tim, svakom igraču promeni poziciju,  onda možeš očekivati da se igrači pogube. 

Vidim da se i dalje dolaskom Stankovića nista nije promenilo i da i dalje kolo vode zaslužni gradjani , statističari, nista dobro ne očekujem. Zato  im je stadion u dalje prazan pa na premijeru protiv Pazara dodje 7.000 ljudi. 

Treba i manje da dodje pa nek igra nedodirljivi Katai , neka mu se udovoljava, neka obori sve moguće rekorde sveta, neka igra sam sa sobom i onako je samo njemu ovo zanimljivo . 

Posted
14 hours ago, No name said:

Naravno da ce da ode kad je leva strana rezervisana za dvojac Ivanic-Katai, koji su doslovno uzurpirali ovu poziciju na kojoj ne mogu da odgovore. Za to vreme se Milson I Radonjic guraju na kontra pozicije da bi se onoj dvojici udovoljilo. To je ta ekipa zasluznih građana koja vršlja po klubu.

Ovo su sulude stvari, Katai odavno nije za ozbiljne minute, Ivanić nije krilo, Radonjić odavno nije fudbaler (u glavi profesionalac nikad nije ni bio) a Milson de facto jeste slab. Kako god da ga uzmeš, mi nemamo krilnu poziciju.

11 minutes ago, Markoss said:

Ide i ovaj mali spic Damjanovic.

Gde?