No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Milson kriminalan. Ni jedan jedini normalan potez. Evo je milojevština ...bez krila sa pet igraca na sredini... Ajmo aplauz za našeg Dejjjana
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ništa Kostov, pa čak i Babika, već zadnji vezni da se pojača blok i prepusti potpuna inicijativa Šturmu. Kad već Austrijanci nisu uspeli do sada sami da je uspostave tu je Milojević da pomogne.
Thor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gambijski Pol Pogba...zamalo da se povredi malopre pri prvom kontaktu sa loptom, daleko ga bilo.
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Don Dusko said: Pa pre je faul nad Hendalom jbt ako ovo nije faul ja sam grobar. Dobro je ipak nismo i tebe izgubili 1
Todo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A šta će ti Kataiji, daj nešto brzo. Daj Babiku da istrči sad biće livada pozadi 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Samo zbog ovakvih stvari mora da ide Milojević što pre. Kukavički mentalitet i besmislene izmene. Koja je svrha Kataia, kad niti će moći da istrči neku eventualnu kontru, niti će vršiti pritisak na loptu. 2
Blade Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Oni idu na varijantu - svi u napad - i otvaraju nam se prostori za kontre, ali niko da krene u kazneni prostor, taj jedan igrac koji dodje do njihovog kaznenog prostora, nema kome da ubaci, za neke solo akcije, vise nema goriva.
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Šteta što na klupi nije Učena. Da i njega utrpa. Da pojača blok. Malo je četiri zadnja vezna na terenu. Edited 4 hours ago by Bejn
Blade Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislio sam da ce vise od 6 minuta da bude nadoknada. Hajde kad je tako odluceno, malo da se branimo, malo da gledamo na sat, samo sa sacuvamo rezultat.
Boaće Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Miloje doktorski u njegovom stilu, sad jurimo direktan plasman u osminu finala. 2 1
Todo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Takooo jeeee breee!!!! Bravo momci. Jesmo krvarili, jako, ali treća pobeda u nizu!! Sad imamo 2 meč lopte. Mada možda i ovih 10 bude dovoljno. Bravoo Zvezdooo❤️❤️❤️ 1
Мџе Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ima štošta da se zameri ali ova tema se pretvorila u žešće žalopojke. Ajde barem jedno veče da uživamo u pobedi i 10 boda. 8
Diogen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Muka mi je od naših igrača a naročito od naše batadjorske igre. Sreća pa su nam naleteli onakva rahmetli Steaua koju smo dobili sa 10 igrača a mogli smo im dati i još jednog fore - isto bi bilo, i ovakav Šturm sa nekolicinom bitnih igrača van stroja i realno olupan tim do koske. Ekipa projektovana za LŠ, najavljivalo se proleće u LŠ, neke grupe, avioni, kamioni… Nama Milson i Badjo na terenu haraju po Grazu… Nakon 40 miliona koji su ušli u klub, ovo je najskuplje jajarenje u našoj dugoj istoriji jajarenja pod Milojem. Pišu se bodovi… A najradije bih zaboravio ovu utakmicu kao da je nikad nisam ni gledao. Bedak. 2
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Мџе said: Ima štošta da se zameri ali ova tema se pretvorila u žešće žalopojke. Ajde barem jedno veče da uživamo u pobedi i 10 boda. Do JSL tekme. Lepa pobeda al Strum i Stea su bas odron.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bravo Zvezdo, Bravo Miloje!! Top 8 uopste iz ovog ugla nije daleko 🫣💪💪 1
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 37 minutes ago, Мџе said: Ima štošta da se zameri ali ova tema se pretvorila u žešće žalopojke. Ajde barem jedno veče da uživamo u pobedi i 10 boda. Većinom nisu žalopojke nego činjenično stanje da smo težak odron,da igramo najjaloviji i najjadniji fudbal u Evropi,bez krila,bez hitre sredine terena.Posle miliona koji su išli u klub mi smo spali na ovo što smo videli večeras. Edited 3 hours ago by Zadnji vezni 1
Blade Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bravo. Svaka cast kompletnom timu. Veliki korak ka cilju smo napravili. Ima jos dve velike utakmice u Januaru, ali sada izgledamo mnogo bolje, nego pre dve. 1
texas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa dobro, evo ga i mister. Cekamo jos sutra da se iz zimskog steka javi i ona protuva s pricom da smo suvise ozbiljna organizacija da se ovakav splet okolnosti u Gracu ne bi ocekivao.
mare80 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Majke mi , još ne mogu da prežalim onaj remi protiv Seltika ... Bili smo domaćini a oni nisu ništa bolje igrali od Šturma ...
Recommended Posts