Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Milson kriminalan. Ni jedan jedini normalan potez.

Evo je milojevština ...bez krila sa pet igraca na sredini...

Ajmo aplauz za našeg Dejjjana

Posted

Ništa Kostov, pa čak i Babika, već zadnji vezni da se pojača blok i prepusti potpuna inicijativa Šturmu. Kad već Austrijanci nisu uspeli do sada sami da je uspostave tu je Milojević da pomogne.

Posted
15 minutes ago, Don Dusko said:

Pa pre je faul nad Hendalom jbt ako ovo nije faul ja sam grobar.

Dobro je ipak nismo i tebe izgubili

• Ha-ha 1
Posted

Samo zbog ovakvih stvari mora da ide Milojević što pre. Kukavički mentalitet i besmislene izmene. Koja je svrha Kataia, kad niti će moći da istrči neku eventualnu kontru, niti će vršiti pritisak na loptu.

• Like 2
Posted

Oni idu na varijantu - svi u napad - i otvaraju nam se prostori za kontre, ali niko da krene u kazneni prostor, taj jedan igrac koji dodje do njihovog kaznenog prostora, nema kome da ubaci, za neke solo akcije, vise nema goriva.

Posted (edited)

Šteta što na klupi nije Učena. Da i njega utrpa. Da pojača blok. Malo je četiri zadnja vezna na terenu.

Edited by Bejn
Posted

Mislio sam da ce vise od 6 minuta da bude nadoknada. Hajde kad je tako odluceno, malo da se branimo, malo da gledamo na sat, samo sa sacuvamo rezultat.

Posted

Takooo jeeee breee!!!!

Bravo momci.

Jesmo krvarili, jako, ali treća pobeda u nizu!!

Sad imamo 2 meč lopte. Mada možda i ovih 10 bude dovoljno.

Bravoo Zvezdooo❤️❤️❤️

• Like 1
Posted

Ima štošta da se zameri ali ova tema se pretvorila u žešće žalopojke. Ajde barem jedno veče da uživamo u pobedi i 10 boda.

• Like 8
Posted

Muka mi je od naših igrača a naročito od naše batadjorske igre.

Sreća pa su nam naleteli onakva rahmetli Steaua koju smo dobili sa 10 igrača a mogli smo im dati i još jednog fore - isto bi bilo, i ovakav Šturm sa nekolicinom bitnih igrača van stroja i realno olupan tim do koske.

Ekipa projektovana za LŠ, najavljivalo se proleće u LŠ, neke grupe, avioni, kamioni… Nama Milson i Badjo na terenu haraju po Grazu… Nakon 40 miliona koji su ušli u klub, ovo je najskuplje jajarenje u našoj dugoj istoriji jajarenja pod Milojem. Pišu se bodovi… A najradije bih zaboravio ovu utakmicu kao da je nikad nisam ni gledao. Bedak.

• Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, Мџе said:

Ima štošta da se zameri ali ova tema se pretvorila u žešće žalopojke. Ajde barem jedno veče da uživamo u pobedi i 10 boda.

Do JSL tekme.

Lepa pobeda al Strum i Stea su bas odron.

Posted (edited)
37 minutes ago, Мџе said:

Većinom nisu žalopojke nego činjenično stanje da smo težak odron,da igramo najjaloviji i najjadniji fudbal u Evropi,bez krila,bez hitre sredine terena.Posle miliona koji su išli u klub mi smo spali na ovo što smo videli večeras.

Edited by Zadnji vezni
  • Ha-ha 1
Posted

Bravo. Svaka cast kompletnom timu. Veliki korak ka cilju smo napravili. Ima jos dve velike utakmice u Januaru, ali sada izgledamo mnogo bolje, nego pre dve.

• Like 1
Posted

Pa dobro, evo ga i mister. Cekamo jos sutra da se iz zimskog steka javi i ona protuva s pricom da smo suvise ozbiljna organizacija da se ovakav splet okolnosti u Gracu ne bi ocekivao. 

Posted

Majke mi , još ne mogu da prežalim onaj remi protiv Seltika ...

Bili smo domaćini a oni nisu ništa bolje igrali od Šturma ...