Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Milojević dva puta izgubi od Tanjge,koji nije ni trener.

Kakva jad i beda od ekipe.

Tačno će vratiti Stankelu na klupu,ili uvaliti nezainteresovanom Milijašu vruć krompir.

Da Vujadin nije akcijao sa trandžom,njega bi postavili za trenera.

Edited by Polivalentni Stevica
Posted
5 minutes ago, Thor said:

To je ono "zli stranci"...a naša trenerska struka je naširoko poznata i priznata u Evropi...trenutno u najjacim ligama od srpskih trenera radi....pa niko.

Hvala na odgovoru

Ne znam šta je Terziću u glavi. Rekao bih da im je Bahar ostavio posledice jer je imao svoje "JA", što naši domaći nemaju. Pa onda isto tako, ne možeš njemu da kažeš "E, mora Katai da igra 90. minuta svaku utakmicu da se obori rekord" ili "Mora Ivanić...."

Voleo bih sutra da ustanem i da pročitam tekst od Darjana da je Milojević bivši, pa makar Kolarov preuzeo ekipu. Ovo je negledljivo više. Kao da Miloja više niko ne jebe mesecima već. Kao da je na otkaznom radu, pa je tu, samo se pojavi na utakmici.

• Like 1
Posted

Ja sam bio za ovog Rijeru ali sad kad je produžio ugovor ne bih ga iz inata doveo.

A ne bi me čudilo da je sve već dogovoreno da dođe na zimu i da nas još po neko zavrne za pare.

Nemojmo da se zajebavamo sa Milijašem i sl. bukvalno bolje Miloje da ostane do zime. Iako svi vidimo na šta ličimo.

Posted
48 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Srećom pa ovaj nije kiksao. 
brukanje protiv drugoligasa Macve i Cukaričkog, ispadanje od prosecnih škota, pri tom igra im je bila u teskom kanalu.. 

Treba li da se poredimo sa klubom koji je godinama u raspadanju?

12 minutes ago, Dzistrou said:

Kek, Stanković, Kolarov, Milijaš. Tim redom će ići pregovori.

Slovenac će nas lagano odjebati a što se preostale trojice tiče, bolje da igramo bez trenera. Na isto nam dođe.

Posted

Voleo bih Robija, nadam se da ona utakmica protiv Rada noje njegova poslednja na “ Marakani “… 

Stanković je relativno skoro bio, ponestalo mu je volje da bude ovde. 
Kolarov NE jer nema iskustva, a i to sto ima je lose radio (reprezentacija pogotovo) 

Miki kapiten , još je rano. Bezveze ćemo da potrošimo legendu. Njegov put je zdrav, Asistent, glavni trener U19 , da preuzme neke seniore pa onda nakon toga prirodno je da dodje do Zvezde. 

Posted

Kakav crni milijas. Pa taj nije znao sta ce da radi posle karijere i deluje kao da su ga na silu stavili na klupu. Tek tad bi bilo ortačenja sa igračima kao šta radi Milojević.  Isti kur.ac ko i ovaj sad..

Covek koji je sinonim za nerad , zabusavanje i van sportske aktivnosti. 

Posted
1 hour ago, dzakala said:

Ne treba preterivati sad bas toliko, nije ni generalstab kriv za ovo.

P.s ne zivite u zabludama da ce sever tek tako bez nekog miga "odozgo" da se okrene protiv Terze

Kriv je itekako. Da ta goveda ne štite ovu bagru u klubu, ovi odavno ne bi bili tu.

• Like 2
Posted

Bagra iz fotelja dovela je do ovoga, riba uvek od glava smrdi. 

I naravno, da imaju alternativu Miloje bi vec bio bivsi u ovim okolnostima.

Tezak cemer od toga na sta je Zvezda spala posle svih ovih godina "dominacije", poserem im se na lopovluk!

Posted

Želeli smo da igramo protiv Vojvodine visoko, ali nemamo taj prvi pritisak koji treba da imamo. Zato i kažem, ostali smo na Saletu Katai i Brunu Duarteu. Ako pogledamo statistiku, videćemo da su Katai i Duarte igrači koji su do sada dali 24 gola zajedno. Ostali igrači imaju ponešto, asistencije, golove, ali nedovoljno drugih igrača. Pokušavali smo da taj prvi pritisak bude naš način rešavanja. Međutim, Vojvodina je igrala istu igru kao u Novom Sadu gde su nas dobili. Isti način, druga lopta, i opet isto. Izgubimo prvi duel, što po ovom prvenstvu često gubimo. Individualna greška. Ne pokupimo drugu loptu. Sa druge strane, pokušavali su brzim kontranapadima da prolaze iza leđa. Nije to bilo ništa spektakularno. Ono što mi nemamo, činjenica je da nemamo taj pritisak koji smo nekad imali i da protivnici probijaju prvu liniju. 

Da možda nema veze odsustvo pritiska sa činjenicom da nam je starter Katai, koji pritisak na protivnika nije vršio ni kad je bio mlađi, a pored toga je tu i Ivanić sa problematičnom spremom. 

Posted

Duarte, Katai, Ivanić...Pakao! 

Niti mogu da trče niti dati gol. Još kad se tu dodaju Elsnik, Krunić koji su takođe spori do bola dobijamo jednu "mlohavu ćunu" od ekipe. 

Užasna ekipa, prepuna preplaćenih i prezasićenih igrača na zalasku karijera. 

Totalni remont! Od uprave, preko velike većine igrača do trenera. Ovo je skroz pogrešno na svim nivoima.

FCK SNS!

• Like 1
Posted

Mi u timu imamo dva igrača koja imaju fizicke predispozicije za trčanje, bez da ulazimo u dublju analizu kakva im je tehnika ili taktička pismenost ili kakvu promaju imaju u glavi. Jedan je Radonjić, drugi je Tiknizijan. Meni je to poražavajuće za bilo koji klub, pa fudbal je prvenstveno igra u kojoj se dosta i pre svega pametno trči osim ako si Pirlo, onda i ne moraš. Ja garantujem da dovedes bilo koje dete koje trči kros za osnovnu školu u Srbiji može da trci duže i brže od bilo kog “fudbalera” fkcz. Malo mi je žao Miloja sto je pljunuo na svoj rad u prošlosti, ostaće upamćen po ovoj sezoni.  

Posted

Pamtim poraze i protiv Radničkog ovde kad su igrali u našim dresovima, pa onda poraz od Javora na praznoj Marakani (zbog pucnjave predsednika ImT-a) neka ponižavanja od Vojvodine( 0:3 Bajevićev odlazak,pa  onaj kad je Abubakar izdominirao i Maksa “kiksao” neki kažu i namerno) ali ovakvi nezalaganje pri rezultatu 0:1 nisam.. bukvalno bez želje da se promeni rezultat, otaljavamo  kao da vodimo 3:0 ..  E , to je najveći poraz večeras

Posted

Realno Katai je dobro resenje. Taman bi i tu postao rekorder, tj prvi u istoriji trener-igrac Zvezde. Ali mora se i Ivanic nekako namiriti.

Posted (edited)
22 minutes ago, K.Dot said:

Mi u timu imamo dva igrača koja imaju fizicke predispozicije za trčanje, bez da ulazimo u dublju analizu kakva im je tehnika ili taktička pismenost ili kakvu promaju imaju u glavi. Jedan je Radonjić, drugi je Tiknizijan. Meni je to poražavajuće za bilo koji klub, pa fudbal je prvenstveno igra u kojoj se dosta i pre svega pametno trči osim ako si Pirlo, onda i ne moraš. Ja garantujem da dovedes bilo koje dete koje trči kros za osnovnu školu u Srbiji može da trci duže i brže od bilo kog “fudbalera” fkcz. Malo mi je žao Miloja sto je pljunuo na svoj rad u prošlosti, ostaće upamćen po ovoj sezoni.  

I upravo ta dva igraca su najveća smetnja.

Radonjic izbačen iz tima, i naravno njegova krivica. Niko ne spominje krivicu onog ko ga je doveo i ovog ko ga trenira. Dakle ako pravi problem šta će u timu? Nije Radonjic od juce. Izbacili ga iz tima, pa ga vratili prošlo kolo, pa ga sad ponovo izbacili.

Covek je LEVO KRILO....nije desno....Ali levo igra ivanic koji je to mesto uzurpirao. Niko se ne stavlja u kožu igrača. Svakom bi puko film jer očigledno ima zasluznih građana u timu koji moraju da igraju, a vi ostali uzmite mrvice, kupite ostatke u timu.

Tiknizijan je usao u raspravu sa No' 1 u timu stitističarom samozvani magikom, I to je bilo dovoljno da se saspe drvlje I kamenje na njega. Burek novinari na sva usta pišu da će da ide . Kao što je onaj padavičar Rodic radio prljav posao na terenu za terzica, sad su tu Ivanic I Katai da zavode red.

Prvi trener koji dodje i raz.ebe Ivanica I Kataija imaće podršku pa makar sve izgubio..Ali taj nece doci. Docice neko slican milojeviću, tipa batica Stanković, koji će samo nastaviti da čita ceduljice, I izvršava zadatke od govnara terzica.

Edited by No name
  • Like 4