Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Nemam pojma. Ali mi uprava ne uliva poverenje da traži stručnjaka. Mislim da pre svega traže poslušnika. I žrtvenog jarca naravno. Kod nas su treneri - čarape.

Posted
17 minutes ago, Summerfunk said:

Ma dobro, ali pitam ovako. Koga biste vi voleli da vidite na klupi od trenera? Ja sam rekao da bih Rozea recimo voleo. Neko kaže Dekija opet. Neko hoće Miloša Milojevića... 

Prvi pick Milos Milojević. 

Pazi sad, posto je ostala samo domaća liga i prolećni deo, razmislio bi o ponudi za Aleksandra Jankovića. Prošlo je X godina kada je bio ovde, radio je svuda posle toga, a vidim i da se ne skida sa TV -a, sve to sto on kao konsultant lepo deluje i priča, ja bi mu ponudio polusezonu uključujući i pripreme koje slede da vidimo da li moze tu teoriju da primeni i u praksi. 

.

Posted
3 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Jebo ga Spartak. Ideš u ligu đe ne igraš Evropu. Kako god oće, ali meni bi bilo depresivno da idem u Rusiju. 

Nama je Evropa sve, zato što u prvenstvu odigramo 2 teže utakmice za sezonu.

Mislim da neki drugi na to gledaju drugačije. U Rusiji veliki klubovi igraju derbije izmedju sebe svako drugo kolo, jer ih ima mnogo i liga je dosta kompetitivna.

2 hours ago, Milko Miller said:

Nisu to spekulacije, to je i javno poznato. Njega je recimo Udineze izbacio jer nije dosao na utakmicu zbog poker turnira. Posle još napisao na Tviteru da je Udineze najgori klub. Generalno voli da komentariše po drustvenim mrežama, i sada konstantno pecka Olimpiju i Maribor. Pre par nedelja bila ona priča sa trenerom Samroka, Benitez ga izbacio iz tima kad je javno prozivao njegove trenerske odluke. I nije to kraj liste. Tako da on definitvno nije jednostavna ličnost.

Daleko od jenostvane ličnosti. Njega samo odlični rezultati mogu zadržati na mestu trenera, inače tu brzo dolazi do implodiranja i razlaska. Ali da njegove ekipe igraju odličan fudbal, igraju.

Što se tiče poroka, kad se je na kraju igračke kariere pojavio u Sloveniji (prvo omaleni Zavrč, pa onda Koper), mislim da je išla priča oko kockarskih dugova i da je morao agentu da vrati na taj način. Ali ne sječam se više najbolje

Posted

Kaže MaxBet Sport da se razmatraju Albert Rieira i Viktor Sančez. Takođe su pre pola sata objavili članak da je Riera Zvezdin i da preuzima 20. decembra klub.

Iz nekog razloga, ne mogu da pustim link članka, ali ko hoće, neka nađe na maxbetsport portalu.

Ovu prvu vest da se razmatra i Viktor Sančez su objavili pre jače od sat vremena, dok su za Rieiru potvrdili pre tipa 30 minuta. Jebem li ga.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Summerfunk said:

Ma dobro, ali pitam ovako. Koga biste vi voleli da vidite na klupi od trenera? Ja sam rekao da bih Rozea recimo voleo. Neko kaže Dekija opet. Neko hoće Miloša Milojevića... 

mene ne interesuje trener dok ne oteramo terziće iz kluba

Posted

Rijera je koloritan lik i to je jedino zbog cega bi on dosao u Zvezdu. Objektivno, igracki pedigre mu omogucava bez problema da se nada poslu u Primeri ili Bundesligi, za sad, u Francuskoj je vec bio i ostao bi verovatno da Bordo nisu administrativno izbacili iz lige. Bio je ok.

Ne mogu da zamislim da, sem ako vlasnici klubova liga petice ne zele da ga dovode zbog karaktera, on posle ovako uspesnih sezona u Celju dodje da trenira Zvezdu u ovakvom trenutku. Da ste u Ligi sampiona pa i nekako, ovako... nema nikakvog smisla a prica se mesecima o njemu.

Posted
14 minutes ago, McLeod said:

Rijera je koloritan lik i to je jedino zbog cega bi on dosao u Zvezdu. Objektivno, igracki pedigre mu omogucava bez problema da se nada poslu u Primeri ili Bundesligi, za sad, u Francuskoj je vec bio i ostao bi verovatno da Bordo nisu administrativno izbacili iz lige. Bio je ok.

Ne mogu da zamislim da, sem ako vlasnici klubova liga petice ne zele da ga dovode zbog karaktera, on posle ovako uspesnih sezona u Celju dodje da trenira Zvezdu u ovakvom trenutku. Da ste u Ligi sampiona pa i nekako, ovako... nema nikakvog smisla a prica se mesecima o njemu.

Zato mene i zanima šta je njemu Terzić ponudio sve. Moguće da bi ga većina timova iz liga petica izbegavala zbog karaktera, ne treba im sutra da trener ode na pokerski turnir dok ovi imaju neku važnu utakmicu. Nebitno. Ali ako je pored TOLIKO klubova za koje se navode da su bili zainteresovani da dovedu Rieiru, ovaj dođe kod nas... Ne znam. 

Posted
2 hours ago, JPM said:

Nemam pojma. Ali mi uprava ne uliva poverenje da traži stručnjaka. Mislim da pre svega traže poslušnika. I žrtvenog jarca naravno. Kod nas su treneri - čarape.

Bahar ti je bio sve samo ne klimac glavom... Tako da nije bas tacno da se uvek dovodi trener poslusnik. Veci problem kod Terzica je taj sto je zahtevao bonus pravilo, mi zbog tog pravila nemamo kontinuitet ekipa hteli ne hteli mora da se tumba konstantno. Drugi veliki problem je sto on menja trenere ali nece ni da pomisli da zameni svog druga Mrkelu koji je zajedno sa Marinom napravio jedan katastrofalan prelazni rok. Dalje o Terzi ne bih, ispricana prica. Samo mi je neverovatno da posle ovoliko godina ljudi njega dozivljavaju kao neku secikesu koji igra na sitno. Pre bi on voleo da igramo LS sa strancem na klupi nego da ima domaceg trenera poslusnika i igramo LE. Nije to jer ima ljubav prema klubu nego su mnogo vece i sire mogucnosti pravljenja love u prvom slucaju.

• Like 2
Posted
13 minutes ago, Amigo21 said:

Bahar ti je bio sve samo ne klimac glavom... Tako da nije bas tacno da se uvek dovodi trener poslusnik. Veci problem kod Terzica je taj sto je zahtevao bonus pravilo, mi zbog tog pravila nemamo kontinuitet ekipa hteli ne hteli mora da se tumba konstantno. Drugi veliki problem je sto on menja trenere ali nece ni da pomisli da zameni svog druga Mrkelu koji je zajedno sa Marinom napravio jedan katastrofalan prelazni rok. Dalje o Terzi ne bih, ispricana prica. Samo mi je neverovatno da posle ovoliko godina ljudi njega dozivljavaju kao neku secikesu koji igra na sitno. Pre bi on voleo da igramo LS sa strancem na klupi nego da ima domaceg trenera poslusnika i igramo LE. Nije to jer ima ljubav prema klubu nego su mnogo vece i sire mogucnosti pravljenja love u prvom slucaju.

Nije nama toliki problem bonus, mi smo i onako recimo u Portu imali Kostova i ako nam tu ne važi pravilo.

Milojevic je svojim odlukama gde non stop rotira po 5-6 različitih igraca iz kola u kolo doveo ceo tim u stanje haosa.

Pogledaj sastav u NS....a onda sinoć promeni -5-6 igrača.  Skloni Hendela,Elsnika,Kostova, Tirkinzjana,  a odnekud izvadi Badja,Milsona,  vrati Arnautovica koji pre 2-3 dana nije mogao ni minut, a sinoć može od prvog minuta, i tako u krug unosi konfuziju.  I ovo se ponavlja iz meča u meč. Da ne govorimo o stoperima šta tu tek radi.  Ovo normalan covek ne moze da radi.

Isto ovo gubljenje Milojevic je imao i na kraju prošlog mandata, kada je otišao. Potpuno isto je radio i dobio otkaz, sad se to ponavlja. On u svom tom bunilu i kom se nalazi poseže za ovakvim stvarima i direktno remeti tim.

Terzić itekako voli da se meša u rad. Kako nazvati ovo produženje ugovora Kataiju? Od ovog Kataija i njegovog postavljanja u startnu postavu je sve krenulo nizbrdo. Izbačen je Duarte da bi Madjija od Surdulicu dobio mesto .

Svaki trener će imati problem sa Terzicem koji će mu perfidno smestiti ako ne bude po njegovom. Baharu je Rodić terzicev piun presudio. Ko kaže da sledećem neće presuditi Katai koji je produžena ruka terziceva posle odlaska Rodica. Katai je dobio novi ugovor, ( ko normalan bi ovo uradio) ,zacementirana pozicija, otud i ne čudi kada ga je hvalio na pripremama da je nikad spremniji.

Novi trener ako je pametan neka se u ugovoru ogradi od svega mogućeg. Neka im uzme zadnji dinar , bolji i on da uzme nego da ispare kod kojekakvih lopova .

Ja terzicu nista ne verujem. Namazana perfidna osoba sklona mahinacijama, lažima, podmetanju. 

P.s jadni mi sa Madjijom ( terzic) u upravi , I sa Madjijom Kataijem na terenu. Dugovi sve veći , a rezultati sve gori. Ali mi imamo madjije... 

Posted
8 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Jebo ga Spartak. Ideš u ligu đe ne igraš Evropu. Kako god oće, ali meni bi bilo depresivno da idem u Rusiju. 

Nista nije depresivno kao Srbija. I u sportskom i svakom drugom smislu. Apsolutno razumem i podrzavam Rijeru.