L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Saxon01 said: Ako su zaista doveli momka za 3.5 miliona,a kosta 14 , onda je to svakako veliki podvig , i moguce da je Gimaraes zeleo da ga proda, jer im trebaju novci. Transfermarkt može da bude dobar indikator o verdnosti jednog igrača, ali je ipak tržište to koje na kraj odlučuje. Može biti da je Guimaraes stvarno bio u nekoj frci i želeo da ga proda. Ali da je to stvarno igrač koji vredi 15 miljona, postojala bi još neka ponuda pored tih naših 3,5. U prevodu, tržište kaže da ne vredi ni blizu 15 1
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Malom sve najbolje u karijeri. Jos jedan dokaz "odlicnog " poslovanja kluba. Ako, ako, neka u Zvezdi ostanu samo oni za koje nema ponude, oni koje niko neće. 3
gucevo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bice uvijek, naredni je Kostov, naravno. Cifra kao cifra je okej skroz, problem je sto smo postali dragstor.
Manoly Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Srecno decku, nije posteno oznojio Zvezdin dres, ali je samo jedan iz plejade koje ce ova "vlast" prodati cim se ukaze prilika i lepa kinta. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se preimenujemo u FK Internazionale posto srpski klub sigurno nismo.
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tuzno. Ja mogu da razumem da su danas drugacija vremena i da mladi igraci brze odlaze u inostranstvo, ali prodaja dece od 17-18 godina je bas tuga. Prodajemo igrace koji bi vrlo brzo mogli da postanu nosioci tima, reprezentativci, neko od njih kapiten, idoli navijaca pogotovo onih mladjih, a dovodimo polovnjake iz inostranstva kao zamene. Tako se gubi identitet kluba, a i ova deca gube karijeru jer kao sto vidimo svi ti odlasci klinaca prerano uglavnom lose zavrse. Gde su danas Mimovic, Nedeljkovic, Mijatovic, Joveljic, Terzic? Da su ostali malo duze u klubu siguran sam da bi ostavili neki trag kod nas, bili prodati cak i za vecu sumu, a karijere bi im isle drugacijim putem.
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ima dosta stvari za zamjeriti, ali ova nije jedna od njih. Naprotiv, ovo je za svaku pohvalu. Ozbiljan transfer, ozbiljan novac, ozbiljna liga. Svaka cast. 6
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Generalštab na delije net forumu na isti način brani Terzu kao neki ovde. Odlicno poslovanje kluba, prodaje se skuplje nego što se dovede, uspesi kluba i setite se gde smo bili pre ove uprave. Mozda je Panić poceo da piše i ovde... Nekome smešno, nekome tužno. 2
harmonajzer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo sa Milosavljevićem je odlična prodaja. Kada naša liga bude pre svega regularna, a posledično ujednačenija i kvalitetnija, onda ćemo igrače poput Veljka moći da prodajemo u dobi od 20-22 godine za više od 15 miliona.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 8/11/2025 at 5:21 PM, Petkovic Miroslav97 said: Ja sam jedan od retkih izgleda ovde koji je za Veljkov ostanak. Mlad štoper, ne kiksira u pasu, za samo par meseci je mnogo napredovao. On je tek napunio 18. Godina, ove sezone treba da bude standardan u super ligi i da čeka šansu za LŠ.. u nekim varijantama sa 3 štopera je takođe dobro rešenje, visok, jak, ono što volim da vidim je to da zna da “povuče” loptu i da krene napred sa njom. Mislim da apsolutno neće izgubiti na ceni ako ostane još malo, čak šta više.. postoji mogućnost da bukvalno eksplodira do kraja sezone. Samo da se pohvalim da sam verovao u momka, malo pre njegove eksplozije, gde su ga već terali. Video se talenat i ogroman napredak za samo par meseci. Srećno Veljo!
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, berti said: Generalštab na delije net forumu na isti način brani Terzu kao neki ovde. Odlicno poslovanje kluba, prodaje se skuplje nego što se dovede, uspesi kluba i setite se gde smo bili pre ove uprave. Mozda je Panić poceo da piše i ovde... Nekome smešno, nekome tužno. Da te nije moj upis ponukao na ovakav komentar?
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Valensija said: Da te nije moj upis ponukao na ovakav komentar? Ne, nema veze sa tobom. 1
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Valensija said: Ima dosta stvari za zamjeriti, ali ova nije jedna od njih. Naprotiv, ovo je za svaku pohvalu. Ozbiljan transfer, ozbiljan novac, ozbiljna liga. Svaka cast. Da ali ti momci se gube totalno, ko je u zadnje 3 4g se probio nakon jakog transfera.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ozbiljan klub, Ozbiljan novac , nema sta da se ovde prigovori. Na našu žalost bogati klubovi najviše traže mladost sa ovog prostora, tako da prodajes ono što imaš. Ako bar nista podigli smo cena kad prodajemo u odnosu na ranije kada smo pilicarili. Samo ove godine smo imali Djigu 12.miliona, Maksu 14, I sad Veljka za 15... Veći je problem sto dovodimo svašta sa strane i to plaćamo debelo čak i preplacujemo, I tako trošimo ovu mladost što prodajemo. 1
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Milko Miller said: A svi srpski mediji pisu 3.500.000 evra. Bukvalno nejasno kako se frljaju ciframa tako. I za Badja i za Babiku su pisali manje iznose u odnosu na strance.
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Valensija said: Ima dosta stvari za zamjeriti, ali ova nije jedna od njih. Naprotiv, ovo je za svaku pohvalu. Ozbiljan transfer, ozbiljan novac, ozbiljna liga. Svaka cast. Problem je sto klub nije transparentan, unutar i oko njega je gomila mutnih likova i radnji, i onda je jako tesko ovo sto si napisao uzeti zdravo za gotovo. Nista nisi pogresno napisao, ali ko ima poverenje u ekipu u klubu da ce novac biti potrosen kako treba? Mi pre svega ne znamo da li je novac ovog transfera potreban za redovno funkcionisanje kluba, za jacanje igrackog kadra ili za nesto trece. Mi smo u ovom prelaznom roku vec uzeli 30ak miliona evra, jel stvarno bilo potrebe i za ovom prodajom? Koliki je budzet za prvi tim i strucni stab? Koliki su nam ukupni troskovi? Koliki je dug? Eto ja sam mozda neupucen i neinformisan, ali sam siguran da nisu ciste radnje, da im je cilj samo da prodaju sto pre dok jos vazi ponuda, a da se rasipamo i trosimo na sve strane potpuno neracionalno. Ubedjen sam da uz odredjenu optimizaciju troskovi mogu biti minimum 30% manji, a da kvalitet na terenu ne trpi. 1
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Tex_Willer said: Da ali ti momci se gube totalno, ko je u zadnje 3 4g se probio nakon jakog transfera. Slazem se. I ja sam protiv masovnih i preranih prodaja. Ipak, ovo je zaista mnogo ozbiljan transfer.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Valensija said: Slazem se. I ja sam protiv masovnih i preranih prodaja. Ipak, ovo je zaista mnogo ozbiljan transfer. Sve stoji, ali neke 2028 ako se nastavi trend propadanja igraca nakon prodaja moguće je da klubovi neće zeleti davati veci novac vama kao klubu, niko nije glup da ne vidi šta se dešava. Terzić na to ne misli, jer nadamo se svi njegovi uskoro će igrati mali fudbal iza rešetaka. 2
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, СтелаРоса said: Problem je sto klub nije transparentan, unutar i oko njega je gomila mutnih likova i radnji, i onda je jako tesko ovo sto si napisao uzeti zdravo za gotovo. Nista nisi pogresno napisao, ali ko ima poverenje u ekipu u klubu da ce novac biti potrosen kako treba? Mi pre svega ne znamo da li je novac ovog transfera potreban za redovno funkcionisanje kluba, za jacanje igrackog kadra ili za nesto trece. Mi smo u ovom prelaznom roku vec uzeli 30ak miliona evra, jel stvarno bilo potrebe i za ovom prodajom? Koliki je budzet za prvi tim i strucni stab? Koliki su nam ukupni troskovi? Koliki je dug? Eto ja sam mozda neupucen i neinformisan, ali sam siguran da nisu ciste radnje, da im je cilj samo da prodaju sto pre dok jos vazi ponuda, a da se rasipamo i trosimo na sve strane potpuno neracionalno. Ubedjen sam da uz odredjenu optimizaciju troskovi mogu biti minimum 30% manji, a da kvalitet na terenu ne trpi. Zato sam i napisao da ima dosta stvari za kritiku…
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zasto bi se momak koji je ocito vrhunski potencijal uopce zadrzavao u klubu koji je u domacoj ligi toliko dominantan da se ne bi nesto ni mogao razvijati? Ide u top klub za razvoj u najjacoj ligi svijeta kod fenomenalnog trenera koji je upravo prodao citavu odbranu u 3 elitna kluba. Ako se tamo nastavi razvijati ode on brzo dalje za 50+ miliona. Sasvim razuman potez za sve ukljucene strane. 3
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Spoiler 21 minutes ago, Tex_Willer said: Da ali ti momci se gube totalno, ko je u zadnje 3 4g se probio nakon jakog transfera. Pa nisu dovedeni da budu nosioci. To sto su platili ne znaci da odmah nešto očekuju. I mi smo platili Badja, ozbiljnu lovu za Slovački fudbal, isto i oni mogu ovako da komentarišu kako se ne snalazi, a mi smo ga doveli da bude popuna trenutnom sastavu i da u dogledno vreme udje u sastav. Recimo Jovanović se fino pokazuje Studgartu, on je iz ove poslednje plejade što je otišao . Djiga se isto solidno pokazao, trenutno je u Rendzersu...,Hvang igra u Fejnordu itd...Maksimovic je zadnji otišao pre mesec dana, tu i ne očekujem da udje odmah i nosi igru. Sigurno je on njima zalog za kasnije. Edited 2 hours ago by No name 1
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Tex_Willer said: Sve stoji, ali neke 2028 ako se nastavi trend propadanja igraca nakon prodaja moguće je da klubovi neće zeleti davati veci novac vama kao klubu, niko nije glup da ne vidi šta se dešava. Terzić na to ne misli, jer nadamo se svi njegovi uskoro će igrati mali fudbal iza rešetaka. Moguce. Da se ja pitam, ovakvi talenti bi odigrali barem jedan evropski ciklus, nakon toga bi isli dalje. Sto se tice samog Milosavljavica, proljetos smo ovdje mogli procitati razne komentare…Bolje da se ne vracam na to. Sve u svemu, ovo je top transfer.
Amigo21 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, berti said: Generalštab na delije net forumu na isti način brani Terzu kao neki ovde. Odlicno poslovanje kluba, prodaje se skuplje nego što se dovede, uspesi kluba i setite se gde smo bili pre ove uprave. Mozda je Panić poceo da piše i ovde... Nekome smešno, nekome tužno. Ko brani Terzu? Verovatno mislis na mene ja sam samo konstatovao da je nemoguce u dansanje vreme zadrzati mladog igraca na duze vreme. Reagovao sam na pricu da treba da ostanu do svoje 25. godine to je cista budalastina. Prvo nijedan igrac nece zeleti da ostane do tad drugo on sa 25 godina ne bi mogao da bude prodat za 15 miliona. Ljudi se ne razumeju u fudbalaki biznis. Kako ce cena da mu skoci? Moze da mu skoci ako dodjemo do polufinala LE a on bude bitan sraf a nece mu cena rasti tako sto ce da briljira u nasoj smesnoj ligi narednih 7 godina i onda da ga prodamo za 30 miliona to je budalastina teska. Da li je bolje i ispravnije da ostanu do svoje recimo 21. Godine to se slazem ali te price kako se nekad ostajalo do 25e godine je stvarno smesna prica. A Terzu nisam branio niti ga branim jedan sam od retkih koji tvrdi da AV ima vise koristi od Zvezde nego sto Zvezda ima od njega. Ovakvim transferima porodice Terzic i Vucic obezbedjuju svoje praunucice...
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Markoss said: A svi srpski mediji pisu 3.500.000 evra. Bukvalno nejasno kako se frljaju ciframa tako. I za Badja i za Babiku su pisali manje iznose u odnosu na strance. Uglavnom kad prodamo već su uračunati realni bonusi, a na kraju se ispostavi da to i nisu bas realni bonusi. A kad kupujemo onda su bonusi nebitno. A za Milsona smo recimo platili 4,5 miliona, ali smo platili dodatnih 750 hiljada na ime bonusa (500 hiljada za ulazak u LS i 250 hiljada za osvojenu ligu prošle sezone). A ako osvojimo titulu i ove sezone to su opet dodatnih 250 hiljada. Bar smo ustedili 500 hiljada posto ove sezone nismo ušli u Ligu Sampiona. Ali onda se ne piše da je obeštećenje 5,25 miliona (uz mogućnost da raste na maksimalnih 5,5 miliona) nego tu onda ostaje 4,5 miliona. 1
Ikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Milko Miller said: Uglavnom kad prodamo već su uračunati realni bonusi, a na kraju se ispostavi da to i nisu bas realni bonusi. A kad kupujemo onda su bonusi nebitno. A za Milsona smo recimo platili 4,5 miliona, ali smo platili dodatnih 750 hiljada na ime bonusa (500 hiljada za ulazak u LS i 250 hiljada za osvojenu ligu prošle sezone). A ako osvojimo titulu i ove sezone to su opet dodatnih 250 hiljada. Bar smo ustedili 500 hiljada posto ove sezone nismo ušli u Ligu Sampiona. Ali onda se ne piše da je obeštećenje 5,25 miliona (uz mogućnost da raste na maksimalnih 5,5 miliona) nego tu onda ostaje 4,5 miliona. Transfermarkt zapravo redovno updateuje te transfere i Milson stoji na 5 miliona. Sećam se da je pisalo 4.5 kad je stigao, verujem i da će dodati tih 250k za titulu (WTF). I Đigi je pisalo 3.5 sad je 4.35m, mislim da naknadno obračunaju i procente pošto ne postoji drugi način da tu informaciju naknadno dodaju. Sa druge strane za Mimovića su pisali 8, a stoji 6.7 pošto nijedan bonus nije ispunjen jer nije ni debitovao. On je i dalje u Feneru, možda ga novi trener stavi da igra malo i pored toga što je na toj poziciji reprezentativac Muldur. Što se tiče našeg tima očekivan transfer Milosavljevića, 4 štopera su tu a i Sandoval se suklja, sad samo da se rasplete oko Šerifa i silnih krila.
Recommended Posts