JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nazalost, ocekujem sutra ili do kraja nedelje vest da je Veljko prodat ispod cene.
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Na kraju smo ispali zbog prve utakmice. Suspenzija Krunića, povrede Arnautovića i Radonjića. Loš izbor Milojevića sa Olajinkom ispred Duartea. Bili smo bolji večeras. Nadigrali smo ih u drugom poluvremenu. Milojeviću se može zamjeriti što nije reagovao sa izmjenama prije gola Pafosa. On je glavni krivac za ovo ispadanje. Marin isto velika krivica za izbor Babike od 4 miliona. Dečko nema osnove fudbala. Konacno neki normalan upis.. malo pre faula je zvai Badja da se spremi, zakasnio je 5,6 minuta i obilo nam se u glavi.. steta
Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Milojevic generalno pravi kasne izmene, mozda bi mogao to da promeni. Ume da ne izmeni sastav do 70 minuta, izludi me nekad. Bar sad ima neku dubinu.
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Perkos2 said: Pa u ovom trenutku kad je vrhovni vođa više nego u panici ovaj poraz Zvezde mu je legao kao so na ranu, uz to neće biti para na koje se računalo a to najviše interrsuje sve te bandite iz kluba. Biće potresa sigurno Ma kakvi bre potresi. Nemoj da si smesan. Ovo je zvezdaski poraz. Ali dobro svako neka misli kako hoce. 2
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago nisam pomno gledao utakmicu, ima li neko logicno objasnjenje zasto je imbecil izveo brunu u 55. minutu?
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Na kraju smo ispali zbog prve utakmice. Suspenzija Krunića, povrede Arnautovića i Radonjića. Loš izbor Milojevića sa Olajinkom ispred Duartea. Bili smo bolji večeras. Nadigrali smo ih u drugom poluvremenu. Milojeviću se može zamjeriti što nije reagovao sa izmjenama prije gola Pafosa. On je glavni krivac za ovo ispadanje. Marin isto velika krivica za izbor Babike od 4 miliona. Dečko nema osnove fudbala. Nismo bili bolji. Deo drugog poluvremena je odigran solidno i to je to. 1 2
BattleBender Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, JPM said: Nespremni Radonjic delovao kao Leo Messi licno za Babiku. Cim usao napravio razliku. Ovaj nesto petljao, zalamao i nista. Pa samo smo imali igrača tuz i odmah se videla koliko mozemo da ih otvaramo. Smesne su mi ove price kako su ovi Pafos nekakav Mourinho Inter. Smesno, bezvezarija tim, izuzev fizickih mogucnosti glup tim. I te kontre, nisya spec. Mi gubimo lopte na krilima, Elsnik raspad fizicki. ---- Jermen je apsolutna bezvezarija od igrača. Lik je minus 20 igrac bez lopte. Anticipacija i positioning za 4/20. Na FM ne bi imao dvocifrenu ocenu u srednjoj koloni. 1
Todo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 16 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Po meni, nezasluzen remi. Samleli smo ih u drugom poluvremenu, nakon faula tiknizijana samo mi se Strazbur javio pred ocima Brate bukvalno sam iznapušavao Jermenca zbog glupog faula u 90min, a osećaj u stomaku jbn Strazbur.... A imali smo,kao što se i očekivalo,ako im povedeš da je to totalno druga ekipa. A vidim pljuje se trener što nije menjao oko 80min jer smo pali. Problem je što nema koga da ubaci. Koga? Badjo,šljivić.....trebao je novi igrač umesto Elšnika da osveži, ali nemamo ga. Edited 6 hours ago by Todo 1
Saxon01 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Prvi i najveci krivac je uprava i transfer politika prodaje igraca , i nedovoljno vremena za njihovo uigravanje,svake godine prodaju i dovedu skupe i iskoriscene igrace. Cela odbrana promenjena, nikakav sistem ,krila koja su pala s marsa, buljuk igraca koji su dovedeni ne znam kojim cudom i kojom logikom. A onda bi se osvrnuo na trenera Milojevica po milioniti put, Zvezda je licila na kompaktnu ekipu 30 minuta od 180. Da li je to dovoljno za LS ? NE! I bolje Liga Evrope nego da nas unistavaju sa 8-0. Tiknizijan nas je kostao 2 gola. Dzaba sve dobro ,kada pravis poteze bez rezona. Bacenih 15 miliona evra na Arnautovica, Babiku i Milsona... E pa zbog ovakvih stvari neko mora da odgovara ! Edited 6 hours ago by Saxon01
Polivalentni Stevica Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Mi smo u ovom dvomeču igrali fudbal pola sata i to večeras u drugom poluvremenu. Premalo da bi opet ušli u LŠ. Ne možemo pisati kako nismo imali sreće jer jednostavno nismo bili dovoljno dobri. LE nije propast sveta,ali očekujem da će sem Šerifa još neko otići iz kluba.Ili Seol ili Veljko Milosavljević koji definitivno obećava,sigurniji od Veljkovića koji je godinama reprezentativac. Ovo ispadanje ide na dušu Milojevića,očajno spremljena utakmica u Beogradu koja je verovatno odlučila ovaj dvomeč,kao i na dušu sportskog sektora koji je odlučio da iskešira pozamašno obeštećenje za Babiku koji je trebao da nam bude kapitalac. Radonjić onako opaljen je izmislio fudbal za sve naše krilne igrače. Edited 6 hours ago by Polivalentni Stevica 1
Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, MrTripleDouble said: nisam pomno gledao utakmicu, ima li neko logicno objasnjenje zasto je imbecil izveo brunu u 55. minutu? Bilo je napadac za napadaca, rezonski, ali mislim da ce se svi sloziti da je Serif trebao napolje. 1
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ma mrsili smo mi protiv Lexa ovde nego je prolazak dalje gurnuo to pod tepih. Došlo 45.000 ljudi a mi sa bolom u preponama otaljavamo. Ovaj dvomec se samo nadovezuje. Nije dovoljno jedno poluvreme da se igra a ostatak sa se mrsi. Pafos je prosečna ekipa, koju smo jednostavno morali da prodjemo. Jedna krilo da smo imali mi bi ovo prošli. Ali babika dedika milson i ostali nazovi fudbaleri su nam došli glave. Radonjic povredjen i sa jednom nogom je bolji od ovih " pojacanja ".. 1
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 3 minutes ago, Todo said: Brate bukvalno sam iznspušavao Jermenca zbog klupog faula u 90min, a osećaj u stomaku jbn Strazbur.... A imali smo,kao što se i očekivalo,ako im povedeš da je to totalno druga ekipa. A vidim pljuje se trener što nije menjao oko 80min jer smo pali. Problem je što nema koga da ubaci. Koga? Badjo,šljivić.....trebao je novi igrač umesto Elšnika da osveži, ali nemamo ga. Pre Jermenovog faula kiks je napravio Veljković.Koji umesto da rokne loptu u PM je dao Jermenu minu gde je ovaj napravio faul. Po meni više Veljkovićwv gol nego Tinkizjanov. Edited 6 hours ago by Zadnji vezni 1 2
Nate Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Promasaj uprave i trenera. Sva pojacanja su nam go kurac. Arnautovic, veljkovic, babika... bas strasno Caci trener bez plana. Jbt izadje elanik, oni ne znaju ko izvodi slobodnjak!!!
Brajant Danston Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Čočo said: Milo oko srca mi nesto. Sve dok se ne rastera ova bagra iz kluba nama bolje biti neće. Kao što rekoh prošle nedelje ćaci trener, ćaci direktor, ćaci klub sa ćaci navijačima. Sve dok se gamad u klubu trpe, nepomenik ne izbaci sa stadiona za bolje i nismo. Zar moraš sve da posmatraš kroz to? Ovde se radi o sportu, Zvezdi, za koju navijaš. Mada, kažeš da ti je toplo oko srca zbog ispadanja, ne znam kako neki navijač može tako nešto da izjavi. Sa tim ljudima koji su na čelu kluba, mi imamo odlične rezultate i redovni smo učesnici evropskih takmičenja, a ćaciji su na rukovodećim mestima u svim sferama društva. Evo direktor moje kompanija je ćaci. Vlasnik portala za koji honorarno pišem je ćaci. Ali mi smo brate ovde na ovom forumu, konkretno na ovoj temi zbog sporta i zbog Zvezde i ne razumem do kad će ovde da se mešaju te stvari. Naravno da nisam pristalica ćacilenda, ali previše je nas koji baš ovde i želimo da zaobiđemo da gledamo te stvari i da se fokuramo na domaći sport, pa kakav god on bio. Neka me administracija banuje ako govorim nešto što nije prikladno. 11
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Todo said: Brate bukvalno sam iznspušavao Jermenca zbog klupog faula u 90min, a osećaj u stomaku jbn Strazbur.... A imali smo,kao što se i očekivalo,ako im povedeš da je to totalno druga ekipa. A vidim pljuje se trener što nije menjao oko 80min jer smo pali. Problem je što nema koga da ubaci. Koga? Badjo,šljivić.....trebao je novi igrač umesto Elšnika da osveži, ali nemamo ga. Mislim da bi verovatno Šerif izasao kad je zvao Badja, takodje sam ocekivao i promenu Stankovic - Seul jer je ovaj vidljivo bio preumoran.. 1
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Radonjic - Arnautovic odlican tandem ce biti. Imacemo odlicnu osnovu za sledeci turnus kvalifikacija. JKaci nego junski tim koji smo imali,
Stefi88 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Steta za poraz, ali realno Pafos je bio bolji sve ukupno, na stranu sto su ovako odvratni, lezanje, kukanje. Tu su negde sa nama, prosek realno. Steta sto Radonja nije bio spreman za ceo mec, tata je za sve ove igrace. Jbg sta je tu je, ni ta LE nije losa, svakako realnija za nas..
Nate Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Zadnji vezni said: Pre Jermenovog faula koja je napravio Veljković.Koji umesto da rikne loptu u PM je dao Jermenu minu gde je ovaj napravio faul. Po meni više Veljkovićwv gol nego Tinkizjanov. Apsolutno! 1
BattleBender Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ali Vukašin Jovanovic u studiu, kao da su doveli nekog ratnog veterana, i da je svašta video u životu... 1
Nate Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, suptil said: Radonjic - Arnautovic odlican tandem ce biti. Imacemo odlicnu osnovu za sledeci turnus kvalifikacija. JKaci nego junski tim koji smo imali, Bice dobar arnautovic protiv javora. Potpuni promasaj. Pojacanje u rangu nedovica
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Samo Milojević nije vidio da treba praviti izmjenu, nevjerovatno, vidi se da go visi, da su pali, rupe izmedju linija i on ne mijenja, ne mogu vjerovati 1
Saxon01 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A da jos nesto .. RADE KRUNIC TI SI LEGENDA ! HVALA TI ! IGRACINA I KAPITEN ! 2 1
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da vas malo razveselim: Spoiler PLATILI SMO BABIKU 4 MILIONA. 1
Borky Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mene godinama najvise isfurava ova fizicka sprema narucito kod Milojevica. Ok razumjem da neko nesto moze a nesto ne moze uraditi na terenu al da ne mozes trcati za to nema opravdanja! 2025 god. fudbal je postao 99% fizicka snaga,trcanje i brzina a ako jos znas nesto malo sa loptom u trku ti si bog. Mi jos uvek zivimo u nekom fudbalu gdje mislimo da ce jedan potez resiti utakmicu. 4
Recommended Posts