Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) A gol bas lep.Jbg to ti je kada igras nasu ligu i preskaces utakmice pride nemas kondicije za 90 minuta. Edited 2 hours ago by Don Dusko 2
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Udjose Kiprani u LS , potpuno nezasluzeno.... Svaka cast Miloje . Jermen krivac kod 2 gola. Edited 3 hours ago by Saxon01 2
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Majstorski gol, ali nisu smeli da mu ostave onoliko prostora.
Polivalentni Stevica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nagazili su nas poslednjih desetak minuta,kasnilo se sa izmenama.
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Elsnika je morao da zameni kad je video da je ovaj lipco... 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Saxon01 said: Zaboravio sam da pohvalim Krunica, auuuuu kakvaaa partija ! Ukoliko ovo prodjemo Miloje za dozivotnog trenera ! 3 minutes ago, Saxon01 said: Znao sam .... Ukleti smo ... Znao sam.. Kako sejes tako zanjes. Milojevicu da se ne ljubimo. Nisi dorastao Zvezde. 7 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, suptil said: Elsnika je morao da zameni kad je video da je ovaj lipco... On je lipcao jos u prvom poluvremenu
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sva 3 gola su dali na user, koliko god dva bila lepa... Šteta što će ova bezvezna ekipa igrati LŠ... Više se valjaju po terenu nego što igraju...
Dragan Mićić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odavno nisam gledao ciganskiju ekipu od ovih kiprana 2
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fascinantno kako majstor na klupi ne vidi koliko mu je ekipa pala fizicki i kojom je lakocom Pafos iznosio loptu u zadnju trecinu dobrih 10-15 minuta prije gola. 4
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Miloje Miloje Miloje !!!! Kakav trenerski duduk I neznalica! Trebao menjati pre 10-15 minuta čim smo pali! Ali čovek je jednostavno kukavica i to je to!! Oterati ga odmah posle utakmice?!! 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Dragan Mićić said: Odavno nisam gledao ciganskiju ekipu od ovih kiprana Rade isto sto i mi kada imamo povoljan rez protiv velikana. 1 1
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Saxon01 said: Udjose Kiprani u LS , potpuno nezasluzeno.... Svaka cast Miloje . briljiras baki, nastavi da nas uveseljavas
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali brate, lik je pretrčao sve i ostao sam, niko ga nije ispratio, nedopustivo.
Valensija Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo samo mi mozemo da primimo!! Sve sto treba reci o nasoj igri je da smo ispali od jedne prosjecne, da ne kazem seljacke ekipe.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jbg dali gol u BGD U 40 sekundi , sad ovakav gol u 90 min...kad te hoće onda hoće. Nismo bili na nivou. Srecnija ekipa prošla. 1
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako Katai mora da ulazi da nas vadi za LS ne treba ni daigramo LS.
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Don Dusko said: Rade isto sto i mi kada imamo povoljan rez protiv velikana. Ne baš, ipak su gori od nas. Druga je stvar što posle ovakve igre nemamo baš pravo na prigovore. 1 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, TB Told said: Ne baš, ipak su gori od nas. Druga je stvar što posle ovakve igre nemamo baš pravo na prigovore. Jeste al opet razlika je samo u nijansama.
Borky Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Al covjek je skinuo dres poslje gola i nije dobio drugi zuti, sad sutira loptu poslhe zvizduka i nista!
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Katai ne je nazalost jelkt prosloti . Kao Mitrovic, Lazic drustvo u KK-u.
Recommended Posts