božija noga Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kolege forumaši. Popio sam sinoć pivo i votku. Malo sam smireniji sad. Toliko mi je žao što su nas školovali na Marakani pred domaćom publikom. Mađija je pričao o gaženju Pafosa, nas su ubili. Taj nesklad reči i dela mrzim. LE je minimum. U revanšu sumnjam da ćemo proći ali se potajno nadam. Uživajte sa najmilijima pa da gledamo od jeseni evropski fudbal.
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da li je Miloje igrao neku značajnu utakmicu u 3-5-2 formaciji ? Sa ovim što ima u ekipi po meni najbolje bi bilo igrati tu formaciju Milosavljević - Rodrigao - Veljković Seul- Elšnik - Tirkizjan Krunić-Ivanić Duarte - Šerif 2
NikolaTest Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Evo i par reci od mene... U zivotu nisam video brzi gol (cak ni na malom fudbalu). Tako da ekipa sigurno jeste bila sokirana ali to ne sme da bude opravdanje. Msm da je glavni problem bio neigranje Krunica. Bajo je ostavio poprilicno los utisak a Elsnik jos gori. Svakako nije pomoglo sto igraju 1.put zajedno. Ne volim kad na Marakani krenemo sa defanzivnom postavkom, tako da mi je start Olajinke bio bas nepotreban. Pogotovo sto Duarte igra u vrhunskoj formi. Kako smo igrali dobro smo prosli sa rezultatom, jos uvek je to aktivan rezultat. Ako na Kipru ne okrenemo do nekog 60og minuta pisi propalo, nece nasi imati snage za vise. 1
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, NikolaTest said: Tako da ekipa sigurno jeste bila sokirana ali to ne sme da bude opravdanje. Ja uopšte nisam video šokiranost ekipe. Mi se uopšte nismo uplašili posle tog gola, jednostavno su protivnici bili bolji. 3
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, božija noga said: Popio sam sinoć pivo i votku Nemoj mesati alkohol.Prijateljski savet. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 minutes ago, Perkos2 said: Da li je Miloje igrao neku značajnu utakmicu u 3-5-2 formaciji ? Sa ovim što ima u ekipi po meni najbolje bi bilo igrati tu formaciju Milosavljević - Rodrigao - Veljković Seul- Elšnik - Tirkizjan Krunić-Ivanić Duarte - Šerif Jeste, recimo Inter je bio u toj formaciji.
Molina23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Stojković je baš bio užasan na pripremama, da je ostao igrao bi u Grafičaru. Trenutno nije spreman, zato je i doveden Stanković. Luka Ilić ne igra na poziciji Elšnika.. može na poziciji Ivanića ili na krilu. Lazar Jovanović jeste talentovan, ali decko je petarda u glavi, tako da razumem tu prodaju za dobar novac. Ilić može da igra između 8 i 10, na krilu ne može ništa i Vladan ga je tu gurao na silu. Lazar Jovanović je za sva ova naša krila mlazni avion, već sad bi imao 3-4 komada i par asistencija i bio među boljima u timu što se moglo videti i na pripremama. Kao da je jedina petarda, neka rade sa njim a ne linijom manjeg otpora, transfer i doviđenja. Zaboravio sam i Pruceva kojeg uopšte ne koriste a plemenit je igrač sa kritičnog levog krila. Neozbiljno se vodi klub, kao sa gledaš Fener/Galatu eksport import samo sa manje para. 3
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Što se tiče utakmice na Kipru.. Lepo neka naši “odlete” koji dan ranije na “rajsko ostrvo” i karantin bato.. Taman će ekipa malo da se privikne na paklene uslove.. Ne znam da li se neko seća povrede Rodića i njegove nespremnosti pred Krasnodar? Trčao je sam na pomoćnim terenu. Jak tempo i špartanje od 10 km.. Ništa manje ne očekujem ni od Radonjića i Arnautovića.. Da se koliko toliko zategnu i na svoju odgovornost probaju makar 30 minuta.. Dosta je više zajebavanja sa Zvezdom, manite me emocija, navijanja i drugih stvari. Hoćemo gol!
NikolaTest Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 22 minutes ago, JPM said: Ja uopšte nisam video šokiranost ekipe. Mi se uopšte nismo uplašili posle tog gola, jednostavno su protivnici bili bolji. Bogami na stadionu se itekako video sok i neverica. Ne mozes reci da ne ostavi traga na tebi kad te protivnicki igrac u 1. napadu otrese i odmah nakon toga primite gol.
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bolja ekipa nema šta. Kiprani nas delju gdje god nas vide, sad već godinama. I nas i grobare...Imaju nekoliko solidnih ekipa kao što su Aek, Ael, Apoel, Omonija, sad Pafos, i bez dileme znatno jača i ujednačenija liga od naše. Ekipe većinski sastavljene od Brazilaca, Portugalaca i objektivno imaju kvalitet. Svi su oni izbacivali naše predstavnike, neki u više navrata. Dobro, s obzirom da je naša liga nivo neke Letonije, Malte...ruku na srce i nije neko iznenađenje. Neko reče da su doveli onog Koreu za 600k. To je kad imaš gazdu koji vodi računa o svakom dinaru. Mi imamo Terzića megalomana, Marina demagoga i Mrkelu koji kako sam kaže da i ne prati fudbal. Jaki su, al samo kad treba da se busa i hvalisa, u realnosti nemaju blage veze. Samo zadnjih 5-6 godina imali smo toliko epskih promašaja, od kojih su neki plaćeni i po više miliona: Garsija, Motika, Van La Para, Kanjas, Žander, Dioni, Kulibali, Puma, Bakajoko, Spiridonović Falčineli, Falko, Pičini, Jirka, Kafu, Tomane, Olajinka, Milson...Evo sad smo istresli za dvojicu afrikanaca skoro 10 miliona. itd itd... Biće povuci potegni i za titulu ove sezone. Partizan je napravio ekipu, posle dužeg vremena, koja je u stanju da svaku utakmicu da 4-5 golova, čak i kad ne igraju nešto spektakularno. Znamo koliko se rjetko kiksa u našem prvenstvu i kakve ekipe tu igraju, tako da je dovoljan jedan kiks i nastaje ozbiljna panika.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, Dzo23 said: Biće povuci potegni i za titulu ove sezone. Partizan je napravio ekipu, posle dužeg vremena, Nece. 10 minutes ago, Dzo23 said: koja je u stanju da svaku utakmicu da 4-5 golova, čak i kad ne igraju nešto spektakularno. Sve dok protivnici ne stanu u bunker. 2
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Quote "U sportu je najlepše jutro posle pobede i najteže jutro posle poraza. Tako je oduvek bilo i biće, ali sam evo danas kad je sve prenocilo, uvereniji nego ikad da cemo i ove godine igrati Ligu šampiona", rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić. Misao dostojna Grunfa! 5 1
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 16 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Manite se Partizana na ovoj temi. Mene bi zaista zanimalo da vidim reakciju naših igrača da smo mi ispali od Hiberniana. Uz sve poštovanje, i zaista jednu dozu ponosa kad gledaš domaću decu na terenu, ponekad se preteruje, na kraju zaista jeste najbitniji rezultat, ako nema toga, nema ničega, a sve ostalo je super kao nadgradnja.
berti Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago I ja sam uveren da ce dotični desperados kad tad da zaglavi robiju.
Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja sam sad još uvereniji da im je frka i da ne znaju gde biju čim se ovaj javlja sa ovakvom izjavom. Kad god se ovako javljao olupali smo glavu o pod.
Todo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Mi kao navijači smo subjektivni, i to je normalno. Statistika često ne pokazuje baš čistu sliku, ali jednostavno Pafos uz ovu grafiku NIJE BIO BOLJI. Možda izgledao smislenije, više fudbalski, ali nije bio bolji, i da je bilo nerešeno ili 1 razlike za nas, ne bi bilo nezasluženo. Po postovima,kao da nismo prešli centar, a statistički u svakom parametru bolji. Jbg ne može to baš ako je neko bio puno bolji od tebe,ne ide to zajedno. Da li smo bili loši sinoć, apsolutno?? Da li je Pafos bio bolji-nije! Edited 6 hours ago by Todo 1
Todo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 24 minutes ago, Čočo said: Ja sam sad još uvereniji da im je frka i da ne znaju gde biju čim se ovaj javlja sa ovakvom izjavom. Kad god se ovako javljao olupali smo glavu o pod. Čudo da se uopšte javio, jer njega posle poraza, debakla i tako nečeg nema po 2 meseca nigde. Kada je dobro, daje 3 intervjua dnevno- odvratna osobina! 1 hour ago, Dzo23 said: Bolja ekipa nema šta. Kiprani nas delju gdje god nas vide, sad već godinama. I nas i grobare...Imaju nekoliko solidnih ekipa kao što su Aek, Ael, Apoel, Omonija, sad Pafos, i bez dileme znatno jača i ujednačenija liga od naše. Ekipe većinski sastavljene od Brazilaca, Portugalaca i objektivno imaju kvalitet. Svi su oni izbacivali naše predstavnike, neki u više navrata. Dobro, s obzirom da je naša liga nivo neke Letonije, Malte...ruku na srce i nije neko iznenađenje. Neko reče da su doveli onog Koreu za 600k. To je kad imaš gazdu koji vodi računa o svakom dinaru. Mi imamo Terzića megalomana, Marina demagoga i Mrkelu koji kako sam kaže da i ne prati fudbal. Jaki su, al samo kad treba da se busa i hvalisa, u realnosti nemaju blage veze. Samo zadnjih 5-6 godina imali smo toliko epskih promašaja, od kojih su neki plaćeni i po više miliona: Garsija, Motika, Van La Para, Kanjas, Žander, Dioni, Kulibali, Puma, Bakajoko, Spiridonović Falčineli, Falko, Pičini, Jirka, Kafu, Tomane, Olajinka, Milson...Evo sad smo istresli za dvojicu afrikanaca skoro 10 miliona. itd itd... Biće povuci potegni i za titulu ove sezone. Partizan je napravio ekipu, posle dužeg vremena, koja je u stanju da svaku utakmicu da 4-5 golova, čak i kad ne igraju nešto spektakularno. Znamo koliko se rjetko kiksa u našem prvenstvu i kakve ekipe tu igraju, tako da je dovoljan jedan kiks i nastaje ozbiljna panika. Bold 1- Više bih rekao da oni nama ne leže, nego da su toliko jaki...jer njih ostali uglavnom pakuju i nemaju neke posebne rezultate u evropi( dosta lošije od Zvezde) Bold 2- ovako na gomili, ovo deluje jezivo, na neke je čovek i zaboravio....ovo je jbt 2 tima skupo plaćenih ozbiljnih promašaja.
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 36 minutes ago, Čočo said: Ja sam sad još uvereniji da im je frka i da ne znaju gde biju čim se ovaj javlja sa ovakvom izjavom. Kad god se ovako javljao olupali smo glavu o pod. Dogorelo. Sad najavljuje u sastav za Kipar i vodju navijača Radonjica I prodavca dresova Arnautovica. Odneo vrag salu a taman su mislili da lada jaja pa da igraju samo LŠ. I ovde sam siguran da su muljali oko to bože povreda, spreme, I ostalo. 5
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kad god bi se Terzić lopina javio i onako dramski najavio da treba nekog da zgazimo mi smo dobili po tamburi. Boli njega đoka,šta će na kraju biti,bitno je da preduzeće radi,da se magacin puni i prazni da se prodaje na kilo i da milioni kaplju na konto i u džep. Generalno mrzim te bahate i kurčevite izjave bez pokrića.Ali ovaj naš kukavac je nepogrešiv.Posle svakog talasanja dobio je šamarčinu. Što bi zli jezici rekli ima kao njegov trener piksla, 15/15. @Todo mogla je statistika da bude u našu korist i duplo veća,ali utisak na osnovu viđenog je da smo bili zreli i za -2 gola razlike. Što se kaže,dobro smo prošli.
Todo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 10 minutes ago, Zadnji vezni said: Kad god bi se Terzić lopina javio i onako dramski najavio da treba nekog da zgazimo mi smo dobili po tamburi. Boli njega đoka,šta će na kraju biti,bitno je da preduzeće radi,da se magacin puni i prazni da se prodaje na kilo i da milioni kaplju na konto i u džep. Generalno mrzim te bahate i kurčevite izjave bez pokrića.Ali ovaj naš kukavac je nepogrešiv.Posle svakog talasanja dobio je šamarčinu. Što bi zli jezici rekli ima kao njegov trener piksla, 15/15. @Todo mogla je statistika da bude u našu korist i duplo veća,ali utisak na osnovu viđenog je da smo bili zreli i za -2 gola razlike. Što se kaže,dobro smo prošli. Ja sam rekao da vizuleno, igrački, fudbalski oni su delovali smislenije, ali ne može sve biti na našoj strani osim rez naravno ako su nas baš toliko razbili. Da li smo mogli primiti još neki gol, mogli smo! A naše šanse? Olajinka glavom sa 2 m, Babica glavom sa peterca golman vadi iz ugla, Ivanić zicer sa 5m lopta kači igrača i ide 5cm od stative golman savladan, Ndaye maši loptu sam sa 5m samo da je zakuca u mrežu, Katai glavom suprotni ugao, golman savladan ali ide tik pored stative... To što je naše vizuleno bilo na silu, na neki juriš je drugo, ali nije da nije bilo šansi i da treba da se šutiramo u dupe jer smo izgubili 1-2....imaš gore big chances 4-5 Edited 6 hours ago by Todo
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mnogo stvari od sinoc je za kritiku ali ubedljivo najveca sramota Zvezde kao kluba i Zvezdasa kao navijaca je cinjenica da u doba kada se bukvalno vodi rat na ulicama protiv kriminalaca i ubica njihov vodja dodje na nas stadion i gleda celu utakmicu iz loze iako je ispod njega na tribinama 40-50 hiljada navijaca. To je takav poraz za navijace i zvezdastvo da ne znam kako bih opisao tu sramotu, bes i tugu koju osecam istovremeno. Nasem klubu i tribinama je potrebna jedna ozbiljna dezinfekcija od svega ovog odvratnog i bolesnog sto se okupilo u i oko kluba pa makar ne videli titulu narednih 10 godina. 14 1
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Terzić mora da je na nekim drogama. Dati onakvu izjevu nakon već druge očajno odigrane utakmice na Markani je ludost. ćuti i spremi se za revanš. puno priče a malo prometa. bojim se da smo omašili sa pojačanjima. A i Ivanić se mogao proslaviti jučer. Edited 5 hours ago by bodo 1
Recommended Posts