Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Pricao ja jos posle Linkolna na Marakani da mi se nista ne svidja na sta licimo.

Postali smo vasarski klub dovodjenjem Arnautovica. 

Prodali igrace za 30 miliona evra, doveli novi sleper Van La Pari.

S pedantnim strucnjakom ne da nismo sposobni za iskorak, vec idemo korak unazad.

Super, neko ce da se raduje, "Liga Evrope je prava mera". A sutra ce nam to biti Liga konferencija. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, suptil said:

Milojevic: NIsmo ocekivali ovakav Pafos! Buhahaha

Nisam ni ja. Ali ovaj ih, kaze, poznaje.

• Like 1
Posted

Uzmi pocepaj diplomu kad ne možeš pedalj da napreduješ.

1. Detalj za cepanje diplome...ne treba vise...

Igra presing , juri rezultat,  a linije tima razvučene od šesnesterca do šesnesterca,  razmak 80 metara...a pride na sve to u napadu Katai da vrši pritisak. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Glup, gluplji, Vladan Milojević. 

Nije on to rekao.

1 minute ago, suptil said:

Milojevic: NIsmo ocekivali ovakav Pafos! Buhahaha

Mi smo ocekivali ovakav Pafos.

Polako, nije jos gotovo.

• Like 2
Posted

Koliko je sujetan nas trener jasno govori da je Milsona ubacio tek u 85-86, nadao se da ce Babika da uradi nesto. 

Posted

Da sve ne bude tako crno :

1. Mi smo od svih timova-domaćina večeras najbolje prošli ... :s_d:

2. Goru utakmicu od ove ne možemo da odigramo ... valjda ...

Posted

Jel rekao šta pedantni stručnjak???

Šta je mislio da pičkastom taktikom ,sastavom ?

Kaze nije očekivao ovakav Pafos?

Pa šta si gledao i skautirao kukavče crni??? Kaže brzi su i jako su? Pa takav je danas fudbal kukavče,trazi se brzina,tehnika,fizika...sve ono što više od pola našeg rostera nema.

Kakva raspojasana banda od ekipe i same igre .Pedantni izdominirao opet.

Jebeš ti ovo sranje,provlačiš se da bi se ugurao u grupe i tamo igraš neke jebene blokove i glumiš džak za udaranje.

• Like 1
Posted

Iživljavanje nad Duarteom jednim dobrim momkom i dobrim igračem je posebna tema. Još na levog beka da ga vrati i da okrene igricu

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Igor_ said:

Tako lepo sto niko nije skandirao dok se dobijalo, cim kola krenu nizbrdo skandiras. Ili budi od pocetka uz narod ili cuti i kurvaj se. 

Hoces da kazes da je Severu zavrnuta slavina? To bi znacilo njegov kraj.

Ako mislis na rezultat, to nema veze jedno sa drugim, Arena mu skandira odavno i dok se dobija i kad se gubi.

Posted
4 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Ne verujem šta sam čuo..

Kao da je zonska liga u pitanju,Bačka Pačir protiv Budućnosti iz Gložana

Ja sam razumeo "mi smo ocekivali ovakav Pafos", ne nismo.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Igor_ said:

Tako lepo sto niko nije skandirao dok se dobijalo, cim kola krenu nizbrdo skandiras. Ili budi od pocetka uz narod ili cuti i kurvaj se. 

Sa koje tribine mu je skandirano? 

Posted

Jebem ti ja vise i ovaj sever. Ranije je bilo par pesama koje svi znaju. Kad zagrmi, mrtve da probudi. Ništa šminka, ništa palamuđenje. Ovo danas je smejurija. Sve je, samo nije ono što mu je osnovna svrha, a to je da pokrene ekipu, pogura do pobede.

Kao organizovani, složni, koreografičari... A atmosfera uzas, pesme kao na parastosu.

• Like 4
Posted

Elsnik polako ali sigurno ide putem rodica. Mrzovoljan , spor, trom. Ne trci nego kaska po terenu.

Sad je i izjavio ono što se videlo da su linije tima razvučene da igraci jedni od drugih stoje predaleko. 

ELSNIK 0, IVANIC 0.JERMEN 0..ova TRI igraca su najviše podbacila.

Nije ovde nista gotovo ako se saberu , vide gde su gresili i isprave to. Krunic mnogo znači na sredini, sigurno ćemo tu dobiti nešto,  e sad da li će biti dovoljno to je pitanje. 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Cavani said:

Slavoljub Srnic je na Marakani komentarise na Areni. Da je znao Miloje..

Miloja na poligraf sa pitanjem da li bi mu igrao Srnic. Glavu na panj stavljam da bi rekao DA

• Like 1
Posted
4 minutes ago, berti said:

Skandirali... Jebes skandiranje, neka odu do ćacilenda i tu urade nešto.

Upravo sam na drugom mestu pročitao da kada je počelo skandiranje na stadionu ultras no politico su rekli da ko hoće to da skandira nek ide na ulicu.