NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gospode boze gde su coveku ruke na centarsutu HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHA MRSH BRE
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebiga, bas je rupetina levo, Tiknizijana nema nigde
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vraćaj Pitera pedantni stručnjake,sačuvaj što se sačuvati može. Marš sa klupe neznalico 2
Nikola Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Issey said: Sve što je moglo da krene loše, krenulo je... Neka karma valjda, šta li... Treba zvati porfirija
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbg Elsnik...igraš kako igraš , mora doći na naplatu ... Mirko Ivanic kao pilence od 3,5 kg...ako moze da ga niko ne pipne i da se on igra lopte bez kontakta to bi bilo lepo...
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sreća što je pratila, pratila je. Ona prati hrabe. Ovaj pedantni ćaci stručnjak je u drugom mandatu djana. A takvi ovako prolaze. Bruka. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Henry Chinaski said: Zasluženo Pa...svakako je istinito. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Daj Kataija i Milsona i da probo da ih stignemo..
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svega 5 faulova za 50min, sve sto treba reci o ovoj nasoj pihtijastoj igri. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa mi nismo LS kvalitet. A ti Terzicu dovodi sad Arnauta umesto nekog ko ce moci da pomogne odmah.
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Pa mi nismo LS kvalitet. A ti Terzicu dovodi sad Arnauta umesto nekog ko ce moci da pomogne odmah. Kad zapleše u Surdulici
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali kakva dva pojačanja smo mi doveli za LŠ....Bajo i Babika. Kakva dva bezveznjaka majko rođena?! 1
Recommended Posts