Čočo Posted Tuesday at 07:55 PM Posted Tuesday at 07:55 PM Momci sa Kipra pokazali našoj upravi kako sa samo dva brza krila možeš da pobeđuješ pa čak i kad ne igraš. Za Babiku se znalo da je limitiran igrač koji osim brzine nema ništa drugo. Bukari je za njega mlazni avion. A mi pored toga što nemamo jedno krilo doveli još njega da nemamo oba. Fudbal na visokom nivou se ne može igrati tako.
suptil Posted Tuesday at 07:56 PM Posted Tuesday at 07:56 PM Je l je Radonjic na severu? Arnaute trazi da igras u revansu!
gucevo Posted Tuesday at 07:56 PM Posted Tuesday at 07:56 PM Badzo najspremniji igrac, by far. Za ovaj kriminal sa Radonjicem Arnautovicem, i Olajinkom u prvoj postavi, Terzicu siso mala.
Zadnji vezni Posted Tuesday at 07:56 PM Posted Tuesday at 07:56 PM Trenutno Španac trener kiprana jede za doručak ovog pedantnog Nemača pojma. Igra zvana 0.Jad,čemer,tuga. Svodi se na jelene centaršuteve i ništa više.Kao da imamo dva Žigića u šesnaestercu. Stručnjaku je trebalo 30 min da shvati da se zajebao po ko zna koji put.Dosta puta su ga vile pronosale,kao i kod drugog gola kiprana. Kakav katastrofalan trener.On bi isto igrao u sa Gumom,Dobrićem i Jovančićem,ali i sa Ćavije. ,,inijestom i yamalom.Dupči blokovi kurcu palci. Odjebi više da klupe neznalico.Žwliš velike ciljeve i ambicije nećeš to moći da Palanačkim trenerom Jbt!!! 2
Don Dusko Posted Tuesday at 07:56 PM Posted Tuesday at 07:56 PM (edited) Imamo opet dosta srece.Da nije bilo ruke ovde bi bilo laganih 2:0. Imamo posed al nemamo taj zavrsni pas. Serif da gleda gol a ne kako da padne nije mu ovo JSL. Edited Tuesday at 07:57 PM by Don Dusko 1
Bode Posted Tuesday at 07:56 PM Posted Tuesday at 07:56 PM 2 minutes ago, K.Dot said: Prilično smo bedni čak i za naše standarde. Atmosfera takodje kilava. Plus imaju na klupi ovog Orsica, prilicno dobar igrac, Kod nas su najveci aduti Katai i Milson, sto bas ne uliva neku nadu.
Pero_Cameron Posted Tuesday at 07:56 PM Posted Tuesday at 07:56 PM Just now, Nikola said: sve suprotno od milojeve vizije fudbala nabaci na serifa I to poprilicno lose nabacivanje
harmonajzer Posted Tuesday at 07:56 PM Posted Tuesday at 07:56 PM Izostanak Krunića je nenadoknadiv. Elšnik i Bajo očajni, ali zato je na klupi jedan Šljivić.
Small Owl Posted Tuesday at 07:56 PM Posted Tuesday at 07:56 PM Uh.baš loše. Loša neka energija, nismo šansu napravili, Ivanić i Elšnik totalno out, Bajo i Babicka ne vjerujem da znaju gdje se nalaze. Pafos konkretniji, imam utisak da je svaki napad prilika za go. Ne znam ja da se ovdje šta moze napraviti ako skontqs da su na klupi Milson, Lučić i ekipa. Moliti se Boga da nas ne iznadimaju ovdje pa sa Krunićem i spremnijim Ivanićem nadati se uspjehu. Odoh klincu čitati knjigu, manje stresa.
Todo Posted Tuesday at 07:57 PM Posted Tuesday at 07:57 PM Ok je nezadovoljstvo ali ne da se preteruje, nego zaista. Oni nas odučili od fudbala?? Pa koliko smo trebali da imamo šuteva i posed da bi bio bar egal po vama??? Ovaj Korea nije dao gol van 16 u karijeri, sada ga okači u 30sek. Nabili se u 16, biju svi redom, sudija kao pušta takvu igru ali def na našu štetu.... Ljudi imaju jako puno sreće cele kvalifikacije, od crvenog Makabija u 15min revanša, do pobede u gostima Dinamu iz jednog šuta... Jbg moraće i to da stane negde. Ajde bar večeras da izjednačimo. 1 1
JPM Posted Tuesday at 07:57 PM Posted Tuesday at 07:57 PM Malo previse kritike. Kad se desi gol na startu uvek je tesko. Ovi znaju da igraju, iskontrolisali su rezultat. Brine to sto mi u sustini nismo opasni. Babika je igrac za utakmice protiv daleko jacih rivala. Za ove veceras bolhi je bio Milson. 4
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 07:57 PM Posted Tuesday at 07:57 PM Očekujem Kataija od 60 i Milsona od 70,75 min
Valensija Posted Tuesday at 07:58 PM Posted Tuesday at 07:58 PM Potpuno smo bez ikakve kreacije, kako na sredini tako i na krilima. Ovi su prosjecna ekipa za plej off LS. Nazalost, mi smo veceras prilicno losi.
Don Dusko Posted Tuesday at 07:58 PM Posted Tuesday at 07:58 PM Just now, Todo said: Pa koliko smo trebali da imamo šuteva i posed da bi bio bar egal po vama??? Imaju 1:0 i nasa sreca sto im ponistise 2 gol dovoljno.
No name Posted Tuesday at 08:00 PM Posted Tuesday at 08:00 PM (edited) 11 minutes ago, Markoss said: Jes los. Cini mi se da sam ti prosli put odgovorio na fazon - nije nam problem. Ali danas jeste. . Bukvalno mu se igra svela da izvede korner. Igrač koji ni ti smrdi ni ti mirise...ne može da kreira, ne može da brani prostor. Trom, spor, ...on je tu, mota se, ali nikakvog konkretnog učinka. Covek kaska po terenu....apsolutno ga nigde nema ni u jednoj fazi. Pričam o Elsniku. Udaril smo u zid, jer su oni stali u blok, predali nam loptu u noge, ali mi sa loptom nismo na " vi"...Badjo, Serif,Olajinka, Babika...ovi momci nemaju minimum tehnike za ovaj nivo a nama je ovo navala...I onda dodjemo do ovoga da smo rastrzani na terenu, gde linije tima stoje predaleko jedna od druge. Ovo je I dobar rezultat kako je moglo biti. Edited Tuesday at 08:05 PM by No name 1
berti Posted Tuesday at 08:00 PM Posted Tuesday at 08:00 PM Pa je li Arnaut radio neke fizicke provere pre potpisa? Ili to kod nas ne postoji, doveli bismo ga i sa nogom u gipsu. 3
Todo Posted Tuesday at 08:00 PM Posted Tuesday at 08:00 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Imaju 1:0 i nasa sreca sto im ponistise 2 gol dovoljno. Gol je neregulan, dat rukom, tako da ne vidim gde je tu sreća. Var za to i služi. Dva puta su prešli centar. Ne blistamo, ali ovo što čitamo je preterivanje....fali dosta Krunić. Badjo je teški očaj. 3
JPM Posted Tuesday at 08:00 PM Posted Tuesday at 08:00 PM 1 minute ago, Todo said: Da nije bilo debila Olajinke na ziceru bilo bi 1-1 poluvreme. Sve može da se gleda iz dva ugla. Da, svi su gledali da li je Šerif fauliran a niko da vidi čist zicer sa dva metra Olajinke.
TB Told Posted Tuesday at 08:01 PM Posted Tuesday at 08:01 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Imaju 1:0 i nasa sreca sto im ponistise 2 gol dovoljno. Posed sam po sebi ne znači ništa. Kiprani se organizovano brane i kad imaju priliku igraju direktno napred. Mi nismo stvorili nijednu 100% prilku. 1
Bejn Posted Tuesday at 08:01 PM Posted Tuesday at 08:01 PM Glavni problem je naš Bata Đora. Čovek igra fudbal 80-tih godina 20-tog veka. Ybg, ne može sreća uvek da te prati. Ovo besomučno nabacivanje u peterac sa svih strana nisam video od vremena Duleta Savića( mada i to znam kao mit). 1
JPM Posted Tuesday at 08:01 PM Posted Tuesday at 08:01 PM Just now, TB Told said: Posed sam po sebi ne znači ništa. Kiprani se organizovano brane i kad imaju priliku igraju direktno napred. Mi nismo stvorili nijednu 100% prilku. Jesmo. Glavom Olajinka je promašio 100% šansu.
Perkos2 Posted Tuesday at 08:01 PM Posted Tuesday at 08:01 PM Miloje em je limitiran em ja nabeđen da sve zna. On se kao iščuđava što nas neće a mi nemamo nikakav plan igre. Nije jedini krivac ali neverovatno je uporan sa igračima tipa srnić i olajnika 2
Nikola Posted Tuesday at 08:02 PM Posted Tuesday at 08:02 PM Just now, berti said: Pa je li Arnaut radio neke fizicke provere pre potpisa? Ili to kod nas ne postoji, doveli bismo ga i sa nogom u gipsu. Vazno da ga je sever docekao 1
JPM Posted Tuesday at 08:03 PM Posted Tuesday at 08:03 PM Just now, Nikola said: Vazno da ga je sever docekao Više puta plakao nego minuta odigranih. 9
Recommended Posts