Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
Just now, Čočo said:

Ovo je moralo da se dobije makar i sa 1:0 i užasnom igrom. Svaki bod koeficijenta je bitan. 

Za koji koeficijent je bitno? 

• Like 1
Posted
Just now, L' Imperatore said:

Milson je pogrešio sa ovom odlukom. Jedino ako je predvideo da če Lučića da uhvate, da če on to da zalomi prema korner zastavici, i da če lopta da mu pobegne u aut. 

Onda nije pogrešio.

Mene zanima sta su oni uvezbavali 7 dana? Ovo je najlosija igra nasa  unazad godinama.  Zamisli odigras keca na kladionici i oboriti tiket Zvezda veceras.

Just now, L' Imperatore said:

Milson je pogrešio sa ovom odlukom. Jedino ako je predvideo da če Lučića da uhvate, da če on to da zalomi prema korner zastavici, i da če lopta da mu pobegne u aut. 

Onda nije pogrešio.

Mene zanima sta su oni uvezbavali 7 dana? Ovo je najlosija igra nasa  unazad godinama.  Zamisli odigras keca na kladionici i oboriti tiket Zvezda veceras.

• WOW 1
Posted

Ako je 1P bilo sve rezonski, u 2P sasvim bezpotrebno prepustili smo im loptu i išlo je samo iz lošeg u gore.

Prebrzo sam se nadao, da je Miloje bar na trenutak izašao iz šablona.

• Like 1
Posted

Mozda nije bitno za koeficijent ali je bitno za samopouzdanje i neku ukupnu sliku koju saljemo. 

Dolazi ti na noge slabiji rival, ciji se limiti vide sa teibina, umesto da ih ugazis sa 3:0 i posaljes poruku sledecem rivalu, ti odigras najodvratniju i najbesmisleniju evro utakmicu koju sam imao prilike da pogledam u poslednje vreme. 

Posle ovakve utakmice svaki komentar je suvisan. 

• Like 5
Posted
1 minute ago, Saxon01 said:

Ogromne kritike Milojevicu, ogromne! Bruka od utakmice! Proslu je zasluzio pohvale, a ovu svaka kritika !

Hteli su i Mladost da odloze da se za Pafos pripreme:lol_2:

Posted

Jel moguće da se veceras desila ovoliko odvratna utakmica? Odavno nisam gledao nesto morbidnije, trudicu se da ovog trenutka zaboravim sta sam gledao prethodna 2 sata.

Naravno, cestitke momcima, cestitke velikom Miloju, kontam da je covjek evropski rekorder.

Posted
Just now, TB Told said:

Za koji koeficijent je bitno? 

За коефицијент пљувања по Милојевићу који је рутинирао првака Пољске, оверио Лигу Европе и прошао у плејоф у ком ће стићи до 16/16 у европским квалификацијама са Звездом која је пре њега испадала од Лудогореца, Каирата и Черномореца.

• Like 5
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted

Kapa dole Miloju, definitivno najodvratnija utakmica godinama unazad protiv jednog uzasnog protivnika.Kome ti tvrdoglavi stvore dajes loptu i inicijativu i kome se povlacis pred 50000 navijaca ja ne mogu sebi doci.Da mu das 200 miliona za pojacanja opet bi uspeo da mi ubije volju za gledanjem

Posted

Kaznjeni smo indirektno za batadjorisanje i neaktivnost na presingu.

Sve dobro iz prve utakmice danas je nedostajalo.

Nije Leh slab, daleko bilo ali mi danas nismo igrali kako treba. Njima je odbrana nivo ispod napada, sve kiksare, a mi nismo pritisli.

Bunkerisanje po stoti put.

Rezultat jeste najvazniji.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Klupski. 

Ovo je samo za nacionalni bitan, ali taj je svakako očajan, tako da i nije bitno. Koncentracija je svakako bila na ocajnom nivou danas, bićemo bez Krunica i Rodriga bukvalno samo zbog toga. 

Posted
1 minute ago, aleksa7 said:

За коефицијент пљувања по Милојевићу који је рутинирао првака Пољске, оверио Лигу Европе и прошао у плејоф у ком ће стићи до 16/16 у европским квалификацијама са Звездом која је пре њега испадала од Лудогореца, Каирата и Черномореца.

Dacemo mu sedam mladih devica za ovako ingenioznu partiju 4d saha odigranu veceras. 

Posted

Sramotna seljacka postavka je direktno odgovorna za to sto necemo imati Krunica i Rodrigaa. Imas 2 razlike protiv slabije ekipe sa mnogo manjim budzetom  i prepustas im loptu. I onda greska jedna pa druga i sad je sranje. Iz to zao mi kretena koji su platili kartu da ovo gledju

• Like 7
Posted (edited)

E moj Slovenac!

Koliko ljudi ima na stadionu koji su došli iz Slovenije,Rep Srpske iz Bora,Vranja,Makedonije....i pređeš tolike kilometre i gledaš ovo sranje od fudbala.

Koliko god mi neko nametao sliku da je ovaj Leh neka ekipa,može se reći da je on jedna prosečna ekipa ,ama baš ništa posebno.

Mislim da ćemo pravu čekalicu i bus ispred Mateusa gledati protiv Pafosa,koji je ozbiljnija ekipa od ovih Poljskih nesretnika.

Apsolutno sam zadovoljan prolazom,ali ovo što smo mi igrali danas je za mene sramota.Ipak je došao tu neko i da te gleda.

Jbg mozda sam ja fudbalski emotivac pa to gledam tako ,ali za mene večerašnja utakmica je baš ono bezveze i velika bruka.

I usled svega rečenog si ostao bez Rodrigaoa i Krunića.

Edited by Zadnji vezni
Posted
Just now, Valensija said:

Imas dobijen dvomec i pravis ovakve greske.

Ostadosmo bez dva bitna igraca… tesko da moze gluplje od ovoga.

Pecat trenera

• Like 1
Posted
2 minutes ago, aleksa7 said:

U pravu si, ovo je skrivanje karata da u Pafosu pomisle da smo nivo Dubočice i da se opuste pa da ih na prevaru ubijemo 1-0.

• Like 1