Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, deez nuts. said:

Arnauta boli zglavak 😕

Smaras. I ne znam sto te ne banuju. Toliko mrzis Arnautovica da je to bolesno. 

• Like 5
Posted
11 minutes ago, zemljoradnik said:

Zašto Seol ne igra?

Ko kaze da ne igra?

Jos malo o Babiki...

Sport klub je kontaktirao odličnog poznavaoca fudbalskih prilika u Francuskoj, simpatizera Crvene zvezde i čestog gosta u Beogradu, Lazara Van Parijsa sa portala „Footballski“.

Što se tiče čiste brzine, on je među tri najbrža igrača u Ligi 1!“, poruka je našeg sagovornika.

Ali…

Što se tiče tehnike, on je među tri najgora!

Posted

Lane je super talenat ali kako to obicno biva, negde dobijes nesto, negde si uskracen za nesto. Sa takvim talentom je dosla i nemirna glava.

Beograd, gde on moze da zivi kako hoce i radi sta hoce van terena, gde verovatno ima mnogo debilnih "drugara" i "izazova", ocigledno nije pogodna sredina za njega. 

Nemacka deluje kao mnogo bolja sredina za njegov dalji razvoj. 

• Like 6
Posted
1 hour ago, Valensija said:

Vjerujem da je tako. Ipak, zao mi je sto nismo pokusali da ga malo primirimo i iskoristimo ogroman potencijal koji posjeduje.

Kad se samo setim onog snimka gde jaše auto Bake praseta u sred vožnje, dan pred derbi, nije mi žao što je otišao pa sve i da je imao dabl dabl sezonu.

Posted
13 minutes ago, Knipex said:

Koliko utakmica suspenzije je Seol dobio za crveni karton protiv Linkolna, jednu ili dve?

Jednu.

Igra protiv Leha

Posted
18 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Po ovim klipovima koje sam gledao Babika ne djeluje toliko slabo tehnički. 

Baš vala, pritom šutira sa obe noge što nije za baciti. Obzirom da će biti retko desno krilo u timu, važnije je da ima pluća i pospremi koji zicer. Preživećemo tu tehniku. 

Posted
36 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Po ovim klipovima koje sam gledao Babika ne djeluje toliko slabo tehnički. 

Na osnovu vidjenog u ovim klipovima, za Bukarija je Ronaldinho

Posted
7 hours ago, Boka said:

Planira li se dolazak jos jednog stopera koji je nizi i pokretniji? Prosto to nam je trenutno goruca pozicija. 

Prekinuli smo pozajmicu Sandovala (bar po Sportklubu), a Lekovic je pred odlaskom. Ostali bi samo na tri stopera, a možda će i Milosavljević da napusti klub. Tako da sigurno dolazi još jedan stoper.