Amigo21 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, deez nuts. said: Arnauta boli zglavak 😕 Smaras. I ne znam sto te ne banuju. Toliko mrzis Arnautovica da je to bolesno. 5
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 21 minutes ago, deez nuts. said: Arnauta boli zglavak 😕 Placi.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, zemljoradnik said: Zašto Seol ne igra? Ko kaze da ne igra? Jos malo o Babiki... Quote Sport klub je kontaktirao odličnog poznavaoca fudbalskih prilika u Francuskoj, simpatizera Crvene zvezde i čestog gosta u Beogradu, Lazara Van Parijsa sa portala „Footballski“. „Što se tiče čiste brzine, on je među tri najbrža igrača u Ligi 1!“, poruka je našeg sagovornika. Ali… „Što se tiče tehnike, on je među tri najgora!“
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lane je super talenat ali kako to obicno biva, negde dobijes nesto, negde si uskracen za nesto. Sa takvim talentom je dosla i nemirna glava. Beograd, gde on moze da zivi kako hoce i radi sta hoce van terena, gde verovatno ima mnogo debilnih "drugara" i "izazova", ocigledno nije pogodna sredina za njega. Nemacka deluje kao mnogo bolja sredina za njegov dalji razvoj. 6
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko utakmica suspenzije je Seol dobio za crveni karton protiv Linkolna, jednu ili dve?
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Po ovim klipovima koje sam gledao Babika ne djeluje toliko slabo tehnički. 3
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Valensija said: Vjerujem da je tako. Ipak, zao mi je sto nismo pokusali da ga malo primirimo i iskoristimo ogroman potencijal koji posjeduje. Kad se samo setim onog snimka gde jaše auto Bake praseta u sred vožnje, dan pred derbi, nije mi žao što je otišao pa sve i da je imao dabl dabl sezonu.
mile-r Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Knipex said: Koliko utakmica suspenzije je Seol dobio za crveni karton protiv Linkolna, jednu ili dve? Jednu. Igra protiv Leha
zemljoradnik Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 50 minutes ago, fradler said: Ko kaze da ne igra? Jos malo o Babiki... Promakao mi crveni i kazna za revanš. Edited 1 hour ago by zemljoradnik
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Po ovim klipovima koje sam gledao Babika ne djeluje toliko slabo tehnički. Baš vala, pritom šutira sa obe noge što nije za baciti. Obzirom da će biti retko desno krilo u timu, važnije je da ima pluća i pospremi koji zicer. Preživećemo tu tehniku.
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Po ovim klipovima koje sam gledao Babika ne djeluje toliko slabo tehnički. Na osnovu vidjenog u ovim klipovima, za Bukarija je Ronaldinho
Milko Miller Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 7 hours ago, Boka said: Planira li se dolazak jos jednog stopera koji je nizi i pokretniji? Prosto to nam je trenutno goruca pozicija. Prekinuli smo pozajmicu Sandovala (bar po Sportklubu), a Lekovic je pred odlaskom. Ostali bi samo na tri stopera, a možda će i Milosavljević da napusti klub. Tako da sigurno dolazi još jedan stoper.
Recommended Posts