Polivalentni Stevica Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, СамоТи3 said: https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/4150385-zvezda-sprema-novu-bombu-darko-lazovic-pred-povratkom-na-marakanu Заслужио је Лазовић да одигра Лигу Шампиона са својом Звездом, па и у 35 година, Арнаутовић има 36. Nema od te priče ništa dok je Terza u klubu,s obzirom koliko se džulelaški ponašao prema istom tom Lazoviću. I ne verujem da mu se vraća u naš fudbal,oteran iz reprezentacije zbog podrške Vidiću. 3
Amigo21 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 32 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Nema od te priče ništa dok je Terza u klubu,s obzirom koliko se džulelaški ponašao prema istom tom Lazoviću. I ne verujem da mu se vraća u naš fudbal,oteran iz reprezentacije zbog podrške Vidiću. A sta ces da kazes ako ipak dodje? Ima 35 godina ne otimaju se bas neki timovi oko njega...
Sasha Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Lazović i Terzić niju u lošim odnosima i ako su možda bili koliko znam to se sredilo
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koliko god simpatisem Lazovića, nadam se da on nije planiran kao prvo desno krilo. Može ako stiže on i još jedno desno krilo jer tako Lazović ne bi bio samo bekap desno krilo nego bi onda imali mogucnost da igramo sa tri stopera i Tiknizjan i Lazović kao ving bekovi. Onda ne bi morali da dovedemo još jednog beka za rotaciju. Ali mislim da su svakako veće sanse da ne dolazi. Ne znam šta je epilog sastanka između Terzića i Matijasevica. Valjda je trebalo danas da bude oko Bacanina.
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Iznenađen sam zrelošću Markana. Pristojno, emotivno, bez traga egotripova i snobovštine obzir na ime i sveopšti hajp. Sad mi jasno što ga Ragnik čuva kao oči u glavi i sa 36. Ako je i bilo sumnje, pokidaće brat ovo za sve nas. Edited 2 hours ago by Molina23 5 1
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Upravo odgledah. Kao sto rece Marko, ima sve da gori! 😃
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Molina23 said: Iznenađen sam zrelošću Markana. Pristojno, emotivno, bez traga egotripova i snobovštine obzir na ime i sveopšti hajp. Sad mi jasno što ga Ragnik čuva kao oči u glavi i sa 36. Ako je i bilo sumnje, pokidaće brat ovo za sve nas. Odlicno priča srpski. Ipak on sa Srbijom ima veze samo preko oca (majka iz Austrije, žena iz Nemacke, rodio se i odrastao u Austriji, nije nikad živeo ovde). 1
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izgleda da smo doveli Bačanina. https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a2099302/andrej-bacanin-prelazi-u-fk-crvena-zvezda.html?fbclid=IwY2xjawLuJvZleHRuA2FlbQIxMQABHpaAH19U6jRSv8x82WZv6YFV5vXv_3xlDfcVtFqKfpFmucRFqr_dK4C-du6R_aem_O2u8H5eyEVgJuZrJfilauw
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moze li taj Bacanin odmah u 11 pored Krunica I Elsnika? Sta konkretno dobijamo sa njim? Čim vidim JLS igrač odmah na umu Sremcevic i famoznih 2 miliona... Ako on može odmah u 11..onda što pre da se pojuri desno krilo i da se aktivira Radonjic levo. Katai klupa nema on šta da se vrzma u Evropi gde je brzina i tempo ključ. 1
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Odigrao je tek jednu polusezonu u SL i statistika mu je skoro na nivou Elšnika i Krunića. Visok je 1,87, ima 49% u duelima na zemlji tj, osvaja ih 3,1 po utakmici i ima 4,1 osvojenih poseda po isto utakmici što je onako baš impresivan podatak za 19-šnjaka i debitanta u ligi. Najimpresivniji deo mi je pas igra gde ima veći broj uspešnih dodavanja na protivničkoj polovini nego svojoj i tu detaljnije ima 50%+ u dugum loptama i kratkim lobovima (ovo se i vidi u hajlatsima). Rade recimo nema to iako igra za klub koji stalno napada i odlična je tehnička šestica. Talenat je nam šta, ako nastavi ovim putem biće vrhunska i šestica i osmica. Ovako paušalno rekao bih da vredi milione.
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Polivalentni Stevica said: Nema od te priče ništa dok je Terza u klubu,s obzirom koliko se džulelaški ponašao prema istom tom Lazoviću. I ne verujem da mu se vraća u naš fudbal,oteran iz reprezentacije zbog podrške Vidiću. Ispeglali su oni to. Ne bi Lazovic imao nista protiv da se vrati koliko ja znam. 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uvek sam za Darka. I on i Arnautovic su cigani do koske, a uz to bas kvalitetni za nas nivo ( koliko god bili matori ) narocito ovsj drugi
Recommended Posts