Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Estrella Roja said:

Ako Miško ne želi da se Petrušev veže za neki klub onda mi je sasvim nelogično da potpiše trogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

Pa valjda je naucio nesto iz te greske?

Posted
30 minutes ago, Estrella Roja said:

Ako Miško ne želi da se Petrušev veže za neki klub onda mi je sasvim nelogično da potpiše trogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

Druga situacija je bila tada. Dobio je otkaz u NBA, tada je verovatno mislio da nema nekih šansi za povratak, posle ove sezone je u boljoj poziciji. 

Sasvim je jasno da je on očekivao neku ponudu iz NBA, očigledno je bilo i interesovanja. Samo što ja mislim da je njemu za povratak u NBA najveća prepreka glava. On talenat ima, statističke brojke same po sebi neće biti dovoljne, dok se ne promeni njegov pristup. 

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, TB Told said:

Druga situacija je bila tada. Dobio je otkaz u NBA, tada je verovatno mislio da nema nekih šansi za povratak, posle ove sezone je u boljoj poziciji. 

Sasvim je jasno da je on očekivao neku ponudu iz NBA, očigledno je bilo i interesovanja. Samo što ja mislim da je njemu za povratak u NBA najveća prepreka glava. On talenat ima, statističke brojke same po sebi neće biti dovoljne, dok se ne promeni njegov pristup. 

Nije problem samo glava. Problem je i loš šut spolja i skromna odbrana. Ova druga mana i nekako, ali prva je no no za Ameriku ako si atletski prosečan belac od 25+ godina. 

Edited by Chaos Is Me
  • Like 11
Posted

Krivim Zvezdu u slucajevima gde smo ostali bez kvalitetnih plejeva i bekova i zato sto znam da necemo nikoga dovesti na 5 nego ce Rivero i Izundu da se blamiraju medju el azdajama..

Posted
4 minutes ago, pavlaka said:

Krivim Zvezdu u slucajevima gde smo ostali bez kvalitetnih plejeva i bekova i zato sto znam da necemo nikoga dovesti na 5 nego ce Rivero i Izundu da se blamiraju medju el azdajama..

A da sacekas malo? Sta vam je sa kukanjem unapred? Da li ste po prirodi pesimisti ili samo prema KK? 

Ja od ove sezone i ne ocekujem puno. Doveli smo kostur neke buduce ekipe. Sledece godine istice ugovor Kodiju i Kenanu, pa onda videti sta cemo.

Otisla je ekipica, koja je buslia prvo Vladu Jovanovica, pa Duska i sada Janisa. To je samo plus. Od toga da li dovodimo centra, znacemo i kada se vraca Bolomboj.

Dobrog beka dovodimo 100%, a ako kojim nesrecnim slucajem dodje Jovic, to bi znacilo da Kartera neke minute spustamo i na 1 (mada on bas voli da igra sa loptom i nije operisan od kreacije).

Eto, to je nesto sto ocekujem, ali cu sacekati da vidim konacan roster.

• Like 1
Posted
40 minutes ago, Chaos Is Me said:

Nije problem samo glava. Problem je i loš šut spolja i skromna odbrana. Ova druga mana i nekako, ali prva je no no za Ameriku ako si atletski prosečan belac od 25+ godina. 

Bogami ova verzija Filipa nema šta da traži u NBA-u. Možda ako se dozove  pameti mada mi se to sve više čini kao mission impossible. Bit će još jedan untapped potencijal. 

Posted
1 minute ago, bodo said:

Bogami ova verzija Filipa nema šta da traži u NBA-u. Možda ako se dozove  pameti mada mi se to sve više čini kao mission impossible. Bit će još jedan untapped potencijal. 

slozio bih se sa chaosom ovde

ne znaci mu nista ni da se dozove pameti

filip sa svojim postojecim skillsetom nije nba igrac i nema cemu da se nada tamo

minus glava je samo dodatni minus na vec postojece tehnicko/atletske nedostatke(za nba nivo)

• Like 1
Posted
2 minutes ago, NikadProtivKaline said:

slozio bih se sa chaosom ovde

ne znaci mu nista ni da se dozove pameti

filip sa svojim postojecim skillsetom nije nba igrac i nema cemu da se nada tamo

minus glava je samo dodatni minus na vec postojece tehnicko/atletske nedostatke(za nba nivo)

Upravo to sam i rekao. Ja sam samo potvrdio ono što je on rekao. A glava u smislu da mu nitko ne brani da posebnu pažnju posveti onim elementima igre u kojima je ozbiljno  deficitaran i manjkav. Ne znam kakva mu je radna etika ali čini mi se da je netko tu pisao da nije baš na zavidnim nivou i da nije baš coachable, prijemčiv za savete. Moguće da sam ja krivo shvatio. A ponašanje je tek posebna priča. 

• Like 3
Posted

Kako li je on zamislio da ikog u NBA zanima stalak za infuziju?

On ne da je soft petica bez odbrane, nego je i spora cetvorka bez suta sa distance.

Ne znam ni sto  se bavim ex igracima.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Estrella Roja said:

Inače imamo trenutno u timu 22 igrača (bez Petruševa)

Kako jadno izgledaju ovi rosteri Reala, Barselone, Efesa... Sve po 12-13 igrača maks

Sirotinja.

Posted

jedva cekam da pocne sezona, pa da ovi tnjiter nalozi bliski klubu kace tabelu EL po procentu domacih igraca

inace, bio sam siguran da nema sanse da bilo ko u klubu razmatra stefan faking jovica...ali broj dobronamernih prijatelja kulba koji na ovom topicu objasnjava kao stefan kao 3. plej i tzv osigurac uopste nije losa ideja ozbiljno zabrinjava

sledece je stefan je tu sa nama, samo da trenira dok ne nadje novi klub

ostlo znate i sami

• Like 2
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Kod njega je i odbrana pitanje glave tj. motivacije, on ima periode kada igra dobru odbranu i to su uglavnom periodi kada je i napadački dobar. Ali zato ima i periode kada ga ne zanima bilo šta u odbrani. 

Posted
12 minutes ago, Dropkick Murphys said:

9dXGbr2.png

Haha pomislio sam na ovakve reakcije. Pa reko valjda niste toliko delulu da se trigerujete na slabiji klub od Efesa, Olimpijakosa i NBA ligasa :D

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
5 minutes ago, NikadProtivKaline said:

jedva cekam da pocne sezona, pa da ovi tnjiter nalozi bliski klubu kace tabelu EL po procentu domacih igraca

inace, bio sam siguran da nema sanse da bilo ko u klubu razmatra stefan faking jovica...ali broj dobronamernih prijatelja kulba koji na ovom topicu objasnjava kao stefan kao 3. plej i tzv osigurac uopste nije losa ideja ozbiljno zabrinjava

sledece je stefan je tu sa nama, samo da trenira dok ne nadje novi klub

ostlo znate i sami

Takodje isto ne mogu da verujem o cemu se diskutuje ovde, jedan brat je usao u raspravu da mnom sa argumentom da Jovic treba doci jer je 2015 imao 19 asistencija na jednoj utakmici. Morao sam da se povucem…

• Ha-ha 3
Posted (edited)
14 minutes ago, Estrella Roja said:

Kako jadno izgledaju ovi rosteri Reala, Barselone, Efesa... Sve po 12-13 igrača maks

Na sajtu Evrolige 21.

Nema Nedovića ali ima Džon Braun 

Edited by The_Big_S
Posted (edited)

Jovic na ista izbacio stori gde 'lomi' Lunberg-a (tacnije kliza se) u dresu reprezentacija. 😄
Opis: Ringispil ponovo radi 

Ili se sprda opasno ili stvarni ima nesto konkretno. Slucajnosti ne postoje 😄

Edited by NikolaTest
Posted
36 minutes ago, Estrella Roja said:

Ko im je kriv kad nisu kupovali kad je akcija. Kupiš dva Nigerijca, dobiješ tri. Ista fora i sa Ganom, samo u drugoj sferi i na veliko.

• Like 1
  • Ha-ha 2