Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Nini3112 said:

Ti nesto sve znas,malo manje toga kolega

Ne znam ja nista , samo sve sto sam napisao do sad se ispostavilo se 100% tacno brate . 🙂

Posted

Čeka nas teška sezona ovdje na forumu. Razumijem ja tešku situaciju u državi, da su ljudi isfrustrirani, da je teško gledati tu svu bahatost vlasti, ali dajte da bar ovdje na ovoj temi ne pravimo od svega neku političku priču. Jasno je da nam je uprava stranačka, opet ne treba pretjerivati i u svemu tražiti neku povezanicu, šta će tek biti kada počnu utakmice, ko je šta skandirao, već vidim, najmanje priče o utakmici, igračima.. Gore neko napisa kako je klub objavio za kapitena u 1:15,i kao i to nešto ćaci, ne znam.. 

• Like 9
Posted
8 minutes ago, СтелаРоса said:

Kao sto je tamo neke 2017. godine bilo nacrtano za Lazica da postane kapiten, a ne recimo Dangubica ili Milka Bjelicu, tako je i sada bilo za Kalinu, a ne Dobrica i Davidovca koji su nesumnjivo sjajni likovi koji su dali veliki doprinos prethodnih godina

Poređenje nije na mestu, jer je Lazić postao kapiten baš zbog toga što je nakon odlaska Mitrovića bio igrač sa najdužim stažom u Zvezdi, kao što je to Dobrić sada. 

• Like 3
Posted

Iako smatram Kalinića boljim i relevantnijim igračem od Dobrića, mislim da je izbor Šegija za kapitena ispravan potez. Možda svi ovde imamo različit stav o tome šta je kapiten I koje su poželjne karakteristike za istog ali Kalinator je eksplozivan tip i malo na svoju ruku. Po meni je bolje da kapiten bude neko blage naravi koga svi vole, a Dobrić je baš takav. Kao što neki rekoše, igrački kvaliteti su tu manje bitni. 

Sa druge strane, deluje da su u pravu oni koji tvrde da se oko ovih stvari najmanje pita onaj koji bi trebalo najviše da se pita - head coach, i to je tužno.

A Kaliniću, bio kapiten ili ne, mogu da se napasu kilavih muda svi nedavači Kosova za tastaturom i ćacilend ratnici.

• Like 18
Posted
Just now, TB Told said:

Poređenje nije na mestu, jer je Lazić postao kapiten baš zbog toga što je nakon odlaska Mitrovića bio igrač sa najdužim stažom u Zvezdi, kao što je to Dobrić sada. 

Pa iz nekih drugih razloga je Lazic tada bio logicna opcija za kapitena, kao sto je Kalinic sada. Nisam uopste pominjao staz, niti mislim (niti se slazem) da je to jedini bitan faktor za izbor kapitena. 

Sto je najjace, izvesno je da ni Dobric ni Davidovac nece biti u 12 kada je sastav kompletan, pa ce Kalinic ipak biti kapiten na utakmicama (osim ako nas ne iznenada i tada pa postave nekog treceg za zamenika zamenika). I to ide u prilog prici koliko je nelogicna ova odluka. Dobric je prosle sezone bio totalno nesnadjen u timu, visak, bez definisane uloge i minutaze, a s obzirom na konkurenciju na njegovoj poziciji u novoj sezoni ce to mozda biti i jos izrazenije, a mi ga postavljamo za kapitena. Bas neverovatno.

Posted

Kapiten u fudbalskom klubu i kapiten u kosarkaskom klubu su dve potpuno razlicite uloge. 

U fudbalu, kapiten mora biti na terenu i ima tu posebnu mogucnost da moze da prica sa sudijom prakticno kad hoce, i sudija se njemu obraca kada razjasnjava nesto ili upozorava ceo tim. 

U kosarci, kapiten ne mora biti na terenu, nema nikakvu specijalnu funkciju tokom utakmice jer je trener taj koji prevashodno ima mogucnost da sa sudijama razjasnjava situacije koje se dogadjaju, da prima upozorenja i slicno. Eventualno ima ulogu da uzme mikrofon i umiri divljanje publike - to mu je jedina posebna uloga (doduse, kod nas, nazalost cesta). 

Kapiten u kosarci ima vecu ulogu van terena, neko ko bi trebao biti pozitivna licnost, neko ko ce doprineti gradjenju hemije, neko ko ima dovoljno i iskustva i staza u samom klubu. Dobric mi deluje kao perfect fit za to, realno. Neko ko ce biti voljan i da "visi sa strancima po gradu", da bude tu i pomogne svakome, sta god da treba, da generalno unosi taj osmeh i pozitivni vibe koji uvek ima... Kalinic ce svakako imati svoju lidersku ulogu na samom terenu a i na klupi, to nema veze sa kapitenskom trakom. 

U fudbalu je to mnogo drugacije, bitniji je teren, a ono van terena ne moze da pohvata ni 3 kapitena kad imas ekipu sa 30 igraca fudbalera.

Eto i to sam nam resio. 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
41 minutes ago, Chaos Is Me said:

Iako smatram Kalinića boljim i relevantnijim igračem od Dobrića, mislim da je izbor Šegija za kapitena ispravan potez. Možda svi ovde imamo različit stav o tome šta je kapiten I koje su poželjne karakteristike za istog ali Kalinator je eksplozivan tip i malo na svoju ruku. Po meni je bolje da kapiten bude neko blage naravi koga svi vole, a Dobrić je baš takav. Kao što neki rekoše, igrački kvaliteti su tu manje bitni. 

Sa druge strane, deluje da su u pravu oni koji tvrde da se oko ovih stvari najmanje pita onaj koji bi trebalo najviše da se pita - head coach, i to je tužno.

A Kaliniću, bio kapiten ili ne, mogu da se napasu kilavih muda svi nedavači Kosova za tastaturom i ćacilend ratnici.

Ima logike u ovome što sam boldovao. Ali ponoviću...ne znam više ni sam koliko puta, da li ovde da li uživo ili na nekim drugim portalima, nije problem što Dobrić jeste kapiten, već što Kalinić NIJE iz smradovsko klošarskih razloga.

I to nema nikakve veze sa time da li ta uloga bitna ili ne. Klub nam se ponaša klošarski.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Inače, da se vratimo na bitnije teme, što nema nikog da hoće da otvori temu, evo Guru to pomenu juče, ja sam nešto pitao pa obrisao komentar jer je bio ignorisan. Treba nam tema za novu sezonu.

Posted

Što se tiče nove teme, ja vas molim, samo nađite ovde najmanjeg baksuza, neka napiše "Nova tema, sad!" i to je to. 

Svake godine se rade rituali, pišu nekakvi eseji, a svaka sezona sve veći brodolom. 

• Like 3
Posted

@Wingwalker

Hajde brate otvaraj temu, bez nekih eseja, u tvom stilu, zabavno i duhovito, nista nismo imali od silnih analiticnosti prethodnih otvaranja.

Neka pocne sezona u vedrom duhu😎

• Like 1
Posted (edited)

Ja sam mislio da je neka egzibicija sa Partizanovim dresom jer su menjali tehničkog sponzora ali sada vidim da i ovaj dres ima u sredini grb kluba to ako je neko pravilo evrolige je ekstremno glupo. Ispade bitniji  grb od kurtonskog takmičenja nego od klubova.

Edited by Bobby Shurda
Posted (edited)
7 minutes ago, Bobby Shurda said:

Ja sam mislio da je neka egzibicija sa Partizanovim dresom jer su menjali tehničkog sponzora ali sada vidim da i ovaj dres ima u sredini grb kluba to ako je neko pravilo evrolige je ekstremno glupo. Ispade bitniji  grb od kurtonskog takmičenja nego od klubova.

Meni je isto bilo cudno kad sam video partizanov dres, mada vidim danas zalgiris objavio dresove njima grb redovno sa strane, isto i kod baskonije na novim dresovima. Znam da u evroligi ima sablon kako dres mora da izgleda gde je grb ekipe, gde sme sponzor itd pa mi sad malo cudno da jedni imaju u sredini a jedni sa strane

Edited by simaspass
Posted
3 hours ago, Daiki Ito said:

Ne znam ja nista , samo sve sto sam napisao do sad se ispostavilo se 100% tacno brate . 🙂

Ju ju ju...pa još i skroman...

Posted

Nije bitno ko je kapiten Zvezde, zamajavamo se glupostima, bitno je ko otvara temu na forumu...

Inače, moj izbor za kapitena bi bio Neša Ilić. Ionako kapiten ne mora da bude na terenu, ne mora ni u sastavu, uloga mu je više socijalna van utakmice. Neša je idealan, legenda kluba, već obavljao tu funkciju, ubedljivo najduže tu, veseo tip, pozitivac, nema igrača i trenera koji ga nije obožavao, dobar sa upravom, podoban politički, nije snimljen kako onaniše, najstručniji je i da vada strance po gradu, ima sve karakteristike koje danas trebaju kapitenu KK. A i bio je bolji igrač i od Balbaja i od Meliha.

Pravda za Nešu.

• Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, MarioKempes said:

Nije bitno ko je kapiten Zvezde, zamajavamo se glupostima, bitno je ko otvara temu na forumu...

Inače, moj izbor za kapitena bi bio Neša Ilić. Ionako kapiten ne mora da bude na terenu, ne mora ni u sastavu, uloga mu je više socijalna van utakmice. Neša je idealan, legenda kluba, već obavljao tu funkciju, ubedljivo najduže tu, veseo tip, pozitivac, nema igrača i trenera koji ga nije obožavao, dobar sa upravom, podoban politički, nije snimljen kako onaniše, najstručniji je i da vada strance po gradu, ima sve karakteristike koje danas trebaju kapitenu KK. A i bio je bolji igrač i od Balbaja i od Meliha.

Pravda za Nešu.

Mario za kapitena!

• Like 1
Posted
49 minutes ago, JPM said:

Ju ju ju...pa još i skroman...

Ti vratis nazad i nadjes da sam nesto rekao sto se nije desilo i ja sam sebe banujem . Jel posteno ? 🙂

Posted (edited)

Da li neko može da potvrdi da se Rivero povredio? Nije igrao utakmicu juče i nije bio na Zvezdanoj noći. 

(Da li je realno da se nama startni centar, koji treba da menja Bolomboja 3-4 meseca povredio na pripremama i da ćemo u sezonu najverovatnije ući sa Plavšićem i Iznudom na centru?)

Edited by Summerfunk