Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Mi na 1-2 imamo Kodija, Kartera i Grahama ako potpiše. Ako ganjamo još igrača znači da se na Yaga i Kenana ne računa, naće se neko rješenje, pa taman i igrali aba ligu. 

Nadali smo se da će naši napokon gledati igrače iz Amerike i sad kad to rade nama opet ne valja, kod svakog se nadje neka mana, pa i ovo ne ide na spoljnu liniju, a mi dva igrača imamo i jednog potencijalnog. 

Posted (edited)
10 minutes ago, mindgame said:

ma ako je @Maverick88 rek’o da smo najviše ponudili Bazliju, ja ću u to pre da verujem nego u ovo sto piše tips. Imao je velike promašaje i on. Neko ga je pitao za Bazlija on kaže da nije nikad čuo o tome. Ja biram pre da verujem @Maverick88 em je lepše i mogu da se lozim malo, em ovaj nije toliko pouzdan. Živeli naši insajderi forumaši, a ovki skupljači lajkova… znate već šta 

Pokušao sam više puta, ali ne vredi... Šta si hteo ovde da kažeš? Jel smo najviše ponudili Bazliju ili ga niko nikad u CZV nije pomenuo 🤔🤓

Edited by Azazelkg
Dupli post
Posted (edited)
8 minutes ago, Disfruto said:

Malopre si napisao da je Bones vec pojacanje po meri. Menjas pricu svakih 5 minuta.

Po mojim kriterijumima jeste. Mlad, zdrav i kvalitetan. Nisam imao informaciju da nije čist u glavi. To menja onda sve. 

Edited by Čočo
Posted
7 minutes ago, Drug Crni said:

:lol_2:

Mislim da već cirka pet godina nije ostavio post..i uopšte je na ovom forumu malo pisao

Nemo' se ljutiš, ovo je prepatetisanje da bi i Radoš Bajić pozavideo

Sinnerman dok je pisao post

Screenshot-20250731-142203-Instagram.jpg

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 25
  • Pumpaj! 1
Posted
11 minutes ago, RSF said:

Po svemu sudeci ljudima ovde bi se najvise svideo Juzeng. Njegov stil igre  najvise lici evropskom i nije neki trosac lopti. U glavi je od svih reklo bi se najbolji..  

Odakle sad dzoni u prici? Ne pratim na casu 🙂

Posted

Sva imena koja se pominju Boston, Council, Green, Beasley, Juzang, Bones su generalno top igraci, s tim sto ne vidim da na Grahama od 185cm, Kenana od 183cm, pa cak i Kartera od 76kg, dovodimo slicnog igraca Karteru samo jos nizeg 188cm. Prvo primarno je covek plej, drugo ne vidim da dobijamo neku novu dimenziju sa njim, onda ako vec stvarno dolazi, sto smo potpisali Kartera. Od svih imena u teoriji  Juzang bi sigurno bio najbolje resenje za nas, pa onda Beasley i Council. Za Bostona ne verujem jer je lik zverkica,a eto ne kocka se kao njegov ortak iz NBA.

• Like 1
Posted

Ako smo završili Grahama, definitivno nam ne treba još jedan potrošač nego, ako već moramo da spaljujemo pare, treba gledati nekog defanzivnog atletu kao što su pomenuit Javonte Green ili Ricky Council. 

Hyland i Beasley su među najproblematičnijim likovima koji su omirisali NBA, a znamo da tamo baš ne igraju članovi Mense. Ja bih to zaobišao u širokom luku i ne znam koji će nam kurac. Bolje i Canaan u smanjenoj ulozi nego oni.

• Like 11
  • Thanks 1
Posted

Ako će za vrijeme radnog vremena da daje koševe, neka se kocka i bije po klubovima nakon posla.

Dobri momci nam nikad ništa ne donesu. 

• Like 5
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted

Valjda ne treba da se priča da je Beasley kao rubni starter u NBA ekstra kvalitet za EL, ali staviti ekipu u ruke takvog idiota (a s obzirom na reputaciju morao bi biti šerif u ekipi) je previše čak i za KKCZ. Slična stvar i za Hylanda s tim što je on još duplo više divalj nego Beasley. 

• Like 7
Posted
5 minutes ago, Sector said:

Ako će za vrijeme radnog vremena da daje koševe, neka se kocka i bije po klubovima nakon posla.

Dobri momci nam nikad ništa ne donesu. 

😂😂😂

Posted

Od svih Johhny Juzang je najbolja opcija, a verovatno i najmanje realna. Ako se ne uspe on mozda bolje pokusati sa Javonte Greenom kao ekstra defanzivcom, dok u napadu moze da doprinese. Dobar sut za 3 i ne trosi previse lopti sto ce znaciti uz Grahama.

• Like 2
Posted
17 minutes ago, Chaos Is Me said:

Valjda ne treba da se priča da je Beasley kao rubni starter u NBA ekstra kvalitet za EL, ali staviti ekipu u ruke takvog idiota (a s obzirom na reputaciju morao bi biti šerif u ekipi) je previše čak i za KKCZ. 

Hoćeš reći da bismo s Bizlijem kockali? He he

• Like 1
  • Ha-ha 28
Posted
35 minutes ago, Azazelkg said:

Pokušao sam više puta, ali ne vredi... Šta si hteo ovde da kažeš? Jel smo najviše ponudili Bazliju ili ga niko nikad u CZV nije pomenuo 🤔🤓

hteo sam da kažem da ću da verujem @Maverick88 da nudimo najviše, tako je čovek napisao i on je takođe potvrdio da je istina i da smo eto da kažeš u pregovorima. Vrati neku stranicu foruma pre pa ćeš da vidiš, osim ako nije obrisan upis

• Like 1
Posted
3 hours ago, MarioKempes said:

Na duže staze je jako loše po klub da se u neprijateljskom tonu rastaje sa mnogo igrača.

Površnim ljudima, kakvi su izgleda u našem klubu, a reklo bi se dobrim delom i među navijačima, to deluje jednostavno: sruši sajam-napravi bgh2o, oteraj Jaga-dovedi Grejema, oteraj Kenana-dovedi Bizlija, potpiši ugovor sa Nedovićem-a sad ipak neću, oteraj Rokasa, Lazića...

To tako vrv funkcioniše u ćacilendu, gde sutra ne postoji, nego daj sve i daj odmah. 

U civilizovanom svetu i među razumnim ljudima to bez dileme vodi u propast.

Ako igrači imaju važeće ugovore, makar i previsoke, probaj to s njima da rešiš na obostrano zadovoljstvo, prijateljski. Ako ne ide - ostavi ih u klubu i sačekaj da ugovor istekne. Odrasli ljudi moraju da preuzmu obaveze i odgovornosti, bez obzira što je to napravio prethodni predsednik i što će uticati na rezultate.

Imamo licencu na tri god, makar nam sad ne visi mač nad glavom. Polako čisti dvorište i dopuni tim najbolje što možeš, a skladu sa onim što moraš da ostaviš.

Ovako kako sada radimo - neizbežno je da se završi loše na duže staze. 

Pa njima sutra i ne postoji, ako budu izbori na jesen i ovi izgube eto Drčelića u zatvoru, Dozeta u Igokei, a Bagzija kao dispečera za kamione u Americi. 

• Like 1
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
Posted
6 minutes ago, robespierre said:

Pa njima sutra i ne postoji, ako budu izbori na jesen i ovi izgube eto Drčelića u zatvoru, Dozeta u Igokei, a Bagzija kao dispečera za kamione u Americi. 

A zasto bi to Drcelic zaglavio zatvor? Ja smem u opkladu da se to nece desiti. Malo se olako shvataju velike pare kod nas. Velike pare uvek nadju svoj put. Kao sto su zaglavili zatvor Beko, Kostic, Miskovic(dobro on jeste, ali nas je to kostalo 20 miliona eura), a u Americi Tramp, OJ Simpson........

• Like 7
Posted
19 minutes ago, VISOKOLETAC said:

A zasto bi to Drcelic zaglavio zatvor? Ja smem u opkladu da se to nece desiti. Malo se olako shvataju velike pare kod nas. Velike pare uvek nadju svoj put. Kao sto su zaglavili zatvor Beko, Kostic, Miskovic(dobro on jeste, ali nas je to kostalo 20 miliona eura), a u Americi Tramp, OJ Simpson........

Pa trebao bi npr. zbog ovoga

https://radar.nova.rs/ekonomija/metro-beograd-eksproprijacija/

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Small Owl said:

Ako sam dobro shvatio, čovjek nije rekao da nema osnov da zaglavi već da je dovoljno bogat da ne ode.

Pitao je citiram :A zasto bi to Drcelic zaglavio zatvor? 

Nema veze uostalom, nažalost i ja mislim isto, da će se provući ladno.

• Like 2
Posted

Just now, Clash said:

Pitao je citiram :A zasto bi to Drcelic zaglavio zatvor? 

Nema veze uostalom, nažalost i ja mislim isto, da će se provući ladno.

ako je do pravde i prava, sve uprave oba kluba ce svirati u Zabeli tako da su svi na istom....