Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
8 minutes ago, aleksa7 said:

Није добио дупло већу плату, ајмо даље.

Vodeći se našom transfer politikom i preplaćivanju svakakvih, sigurno ne igra za manje od 1 milion. Možeš dalje. 

Edited by Čočo
  • Tuzno 1
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Vodeći se našom transfer politikom i preplaćivanju svakakvih, sigurno ne igra za manje od 1 milion. Možeš dalje. 

Prva sezona 600, a druga 700 hiljada. Ako nas vec drkaju ove Ostojine botine i kvazi novinari, ne moras bas i ti da pises svasta.

• Like 10
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Posted

Za bilo koju sedmocifrenu platu za Rivera bi neko već morao krivično da odgovara, a ja bih definitivno prestao da pratim ovaj KK

Nego sećate li se kakva je hajka bila za Bolomboja, samo podrška našem kubanskom ratniku

Posted
1 hour ago, Bejn said:

Čitajući komentare mnogih glede dolaska Rivera setih se kako je dočekan nemač pojma  Bolomboj. Da sačekamo pa da vidimo šta će biti.

Ko je docekao Bolomboja kao "nemaca pojma"? Pitao sam i druge koji su pisali ovakve postove i uporedjivali docek Bolomboja i Rivera.Niko nije odgovorio... ponizavajuce je za Bolomboja svako poredjenje sa Riverom.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Čvarkov said:

Znači prvu godinu mu plaćamo 600k, a drugu 350k delimo sa novim klubom.

Prvu godinu plaćamo 600k, pa ako Hasiel do marta naguzi neki 10+6 prosek, produžavamo ga odmah na još dve i pojačavamo ugovor na 1m da ga ne preotme neko preko leta. Onda posle lošeg finiša KLS-a protiv Crnokose, tražimo nekome da uvalimo potpisan ali ne i overen ugovor.

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
13 minutes ago, Born Ready said:

Za bilo koju sedmocifrenu platu za Rivera bi neko već morao krivično da odgovara, a ja bih definitivno prestao da pratim ovaj KK

Nego sećate li se kakva je hajka bila za Bolomboja, samo podrška našem kubanskom ratniku

Prica je navodno od izraelskog novinara koji je medju prvima i najavio taj transfer nedje krajem proslog mjeseca.

• Like 1
  • Love 1
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
6 minutes ago, MrTwister said:

Prica je navodno od izraelskog novinara koji je medju prvima i najavio taj transfer nedje krajem proslog mjeseca.

Ma Ostojin bot. Sigurica. Kakav si čovek. Veruj ljudima. Laže ovaj napaćeni narod. 

Posted
1 minute ago, Čočo said:

Ma Ostojin bot. Sigurica. Kakav si čovek. Veruj ljudima. Laže ovaj napaćeni narod. 

Prijatelju, zao mi je svake osobe sa kojom si u bilo kakvom odnosu tako pasivno-agresivan. Iskuliraj, prosetaj, treniraj....

• Like 2
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)
36 minutes ago, pavlaka said:

@Markoss jel istina da zelimo Jovica? 😊

Okej dosta sa ovim.Sledeci ko bude pitao Markosa da li zelimo ovog ili onog ide na hladjenje na 3 dana.

Covek ce doci ovde i napisati konkretno sta se desava i gde gori.

Nema potrebe da vas 100 ga pita ovako da li je istina ili ne.Samo zatrpavate temu.

Edited by Don Dusko
  • Like 14
Posted
11 minutes ago, suptil said:

Znaci Petrusev blizu Dubaija. Jovic na ulaznim vratima. 

Dubai je poslao unosnu ponudu Saricu, tkd mislim da ni od toga nema nista.

Posted (edited)
41 minutes ago, liv7 said:

Ko je docekao Bolomboja kao "nemaca pojma"? Pitao sam i druge koji su pisali ovakve postove i uporedjivali docek Bolomboja i Rivera.Niko nije odgovorio... ponizavajuce je za Bolomboja svako poredjenje sa Riverom.

Druze, bila je izrazito smaračka atmosfera kad je Bolomboj dolazio. Svi se smorili na sam njegov pomen, onda ga stidlljivo kalkulisali kao 2. ili 3. centra. Nije bilo toliko crnilo kao sada, kad je dosao ovaj Kubanac, ali daleko od toga da su bili pozitivni komentari.

U Makabiju 1,3 M EUR za 2 sezone, kod nas 2,2 M EUR. Sad kontam ono kad je @Markoss napisao da smo se dogovorili za 10 min.

Edited by Small Owl
.
  • Like 4
Posted
22 minutes ago, Ludi za Poli said:

Bagzi i Dozet haman ko ja kad sam dobio prvu duplu platu u zivotu pa otisao u prodavnicu i uzimao sve sto mi se nadje pod rukom

Ako nije tajna. Sta treba da se desi da se dobije dupla plata?

• Ha-ha 2