Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, СтелаРоса said:

Citav utisak koji Petrusev ostavlja govorom tela, stilom igre, ponasanjem, gestikulacijama mi je uvek bio los. I u prvom mandatu i sad u drugom. I gle cuda jedine dve sezone u poslednjih X da nismo uzeli bar dva trofeja je bilo sa njim u timu. Pre dve godine ono izivljavanje igraca Partizana protiv njega u svakom smislu na sta on ostaje bez odgovora sa sve onom promasenom otvorenom trojkom koja nas potencijalno vraca u zivot u game 5. U drugom mandatu ovo na kraju gde ga pod kosem razbijaju Kamenjasi i Miletici je tek sramota, dok mocni Koprivica protiv tih rivala ima dabl-dabl.

Kad je Koprivica imao dabl - dabl protiv Buducnosti? 

32 minutes ago, Cavani said:

Petrusev se zaigrao, ne postoji tim u Evropi koji ce mu dati vise od 1.7m +1m otkupa Oliju. Tri milke za jednosmernog hirovitog igraca, oce to.

Moguce je da su nasi dobili dobre signale o oporavku Bolomboja pa su sad tvrdji u pregovaranju sa Filipom, sto potpuno podrzavam. Filip maksimalno vredi 1.2-1.5m, bez otkupa Oliju.

Za te pare dovesti ukoliko je moguce Thaisa ili slican kvalitet i zatvaraj radnju.

Kako su tvrdji u pregovorima kad je Petrusev zapravo odbio njihovu basnoslovno veliku ponudu?

Rec je o likovima koji opusteno gomilaju 4 krila i 4 centra po ko zna koji put u sezoni kao da planiraju da imaju dva tima u EL.

Posted (edited)

A smejali se Barcokasu nakon one izjave. Čovek istinom pogodio u živac i Miška i umišljenka. 

Edited by Čočo
  • Like 11
Posted
8 minutes ago, goldberg bcd said:

Kako su tvrdji u pregovorima kad je Petrusev zapravo odbio njihovu basnoslovno veliku ponudu?

Rec je o likovima koji opusteno gomilaju 4 krila i 4 centra po ko zna koji put u sezoni kao da planiraju da imaju dva tima u EL.

Ne pratis na casu, nudili smo mu manje para od prvobitnih nakon sto nas je zavlacio. Dal je odbio to ce se videti tek kad potpise za nekog.

Posted
2 hours ago, Dragon said:

Dobro je da je zavrseno ovo sa Flipom, ali bez obzira na njegov talenat, mislim sa je njegovo ponasanje krajnje kancerogeno za ekipu. Srecno mu bilo, pa da se ne vidjamo vise u nasem dresu. Ostalo su jos dva igraca da se dovedu, ako je Rivero stvarno potpisan. Ta dva potpisa ce verovatno i odrditi nase domete u narednij sezoni.

Prvo treba da se resimo igraca, ako cemo i dalje samo dovoditi falice nam samo kvoterbek.

Sto's Ficka tice, Ficko je bio u fazonu daj da probam negde da se uglavim ako uspem super ako ne Zvezda je uvek opcija.

Sasvim legitimno sa njegove strane.

Ako ode imacemo nesto manje poena za pozicije 5, da li je za plakanje, nije!

• Like 3
Posted
1 hour ago, Smrtokapa said:

Baš ovako nešto htedoh da napišem.

Sad će Drčela da uči Filipa pameti, pa će za uzvrat da dobije igrača koji jedva čeka prvu priliku da ga on nama ućera.

Znači ili da se kaže, doviđenja prijatno, ne zanimaš nas više i sve najbolje u daljoj karijeri, ili okej, nisi ispao fer, ali ti opraštamo jer smo džeci, samo nemoj da se ponovi.

Ove igrice i sitničarenje će se završiti sletanjem sa puta kad naiđe prva krivina.

Kako bi se to razlikovalo od dosadašnjeg ponašanja? 

Valjda "nemoj da ti se ponovi treći put". 

Petrušev treba da nauči da svaka odluka ima svoju posledicu. 

• Like 2
Posted
1 hour ago, The_Big_S said:

Mi smo Vasi nudili koliko? 3,5 miliona godišnje kako su neki prenosili i Petruševu 1,7-2 miliona.

To je ukupno 5-5,5.

Niko na ovom svetu me ne može ubediti da ćemo te pare dati sad za druga 2 igrača

Nismo nudili Vasi nista. Bila je zelja, ali kad je rekao kolika mu je cena - tu se zavrsilo.

• Like 24
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
9 minutes ago, Markoss said:

Nismo nudili Vasi nista. Bila je zelja, ali kad je rekao kolika mu je cena - tu se zavrsilo.

Kad ce se znati def za Filipa? I zvanicno

Posted (edited)

Ako je istina sve ovo što kaže Markos, a nema razloga da nije, dogovarati se bilo šta sa menadzerom i igračem i ostanak u ekipi je harikiri za sve naše ambicije ove sezone. Na prvu prepreku sve će popucati a i onako smo rascepani malo nam fali. Da ne pričam o tome da je blaga reč,, bojazan" koju imam na pomisao da su u istoj ekipi Petrušev i Moneke. 

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted (edited)

Nije smak sveta sto Vasa i Petrusev nisu kod nas, mogu uz adekvatan trud i znanje da se nadju igraci takvog ili slicnog kvaliteta. 

Problem je sto deluje da mi nemamo ni trud ni znanje za takav poduhvat.

A da budem skroz iskren, kao sto nisam odusevljen besmislenim trpanjem domacih igraca na kamaru, nisam nesto odusevljen ni ekipom Zvezde u kojoj ce od domacih igraca samo Kalinic imati znacajniju ulogu, a sva je prilika da idemo ka tome.

Edited by bosMan_jr
  • Like 8
Posted

Nazalost, ispeglace se sve to i eto njega opet sa svojom luzerskom, narcisoidnom aurom. Tu ima 10 direktora, ako se zakacio sa drcelom, sutra se pojavi neki drugi klovn i potpise.

Ovo je najgori scenario, sad ce razmazenko biti i uvredjen i cascavace nas prisustvom. 

Nema on gde, a mi smo meka za takve domace. Sad cemo biti KK filipova statistika 😂

• Like 3
Posted
7 hours ago, Chaos Is Me said:

Izašao je raspored, otvaramo protiv Armanija u Beogradu 30.09.

U oktobru:

Bajern A

Fener A

Žalgiris H

Real H

Baskonija H

Asvel H

Makabi A

Nije loše.

Taman za već upisanih 7-1 a realno možda 4-3 😂

Posted

Mislim da ce Filip morati razmisliti dobro, prije svega mislim da mu je Miško baš utjerao ovim potezom

On je i dalje igrač Olimpijakosa koji ne računa na njega toliko da će čak platiti obestecenje Baskoniji 500k za Halla

Ne postoji klub u Evropi koji ce izdvojiti toliku sumu igraza za njega, da nije domaci igrac mislim da bi ga nasi jos ranije otpilili

Ja ipak mislim da ce on nekim cudom ostati kod nas ali ga ne bih volio vise gledati u nasem svetom dresu, jednostavno njegov karakter, ponasanje i sve ostalo ne ide uz nas klub

Ne volim samo pravdanje njega i prica kako je mlad i nezreo, te fore 

Ljudi su sa 25 godina stvarali državu, išli u rat i ostavljali porodice iza sebe, a ovaj flertuje sa pet klubova dok mu klub koji ga dva puta dize iz mrtvi i ozivljava karijeru ceka kao da smo gubavi

Putuj Filipe i vidimo se nikad

• Like 12
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Kad se mi dogovorimo sa Nedovićem, pa ga posle 15 dana ispalimo - to je ok.

Kad se Petrušev dogovori s nama, pa nas posle 15 dana ispali - to je prevarant, sisaj razmaženko.

Jer smo tako u mogućnosti...

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, MarioKempes said:

Kad se Petrušev dogovori s nama, pa nas posle 15 dana ispali - to je prevarant, sisaj razmaženko.

Niko se nije dogovorio sa Nedovicem 

• Ha-ha 1
Posted
16 minutes ago, ZvezdaBL said:

ovaj flertuje sa pet klubova dok mu klub koji ga dva puta dize iz mrtvi i ozivljava karijeru ceka kao da smo gubavi

Jel nas bio neko po ušima da ga čekamo?

• Like 2
Posted
1 hour ago, TB Told said:

Petrušev treba da nauči da svaka odluka ima svoju posledicu.

Ako je tako rešeno, onda lepo putuj igumane.

Ono protiv čega sam jeste da se Felipe sada drži u timu uz neke kazme i vaspitne fore za školski uzrast i u isti mah očekuje da će kidati i da neće zapaliti prvom prilikom.

• Like 2
Posted
10 minutes ago, MarioKempes said:

А највећи размаженко је просечни навијач Звезде који је умислио да је тај клуб за свакога светиња и ко га испали одма креће линчовање. Гледам коментаре по друштвеним мрежама то је масовно позивање на звиждање Гудурићу у првом колу... требамо прво сами од себе да пођемо да видимо што нисмо приоритет тим играчима.

• Like 14
  • Thanks 1
Posted
3 hours ago, NMX said:

Ode Brown a nama i dalje novi klupski autobus ima manje sedišta od trenutnog rostera.

Valjalo bi Jaga staviti pored vozača, na pomoćno sedište.

Jaga okačiš uz mirišljavu jelkicu. 

• Ha-ha 4