Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Gudura said:

Da zakljucim-pretalentovano, razmazeno deriste, koje ce licnu promociju i statistiku, uvek staviti ispred ambicija i ciljeva kluba.Putuj igumane, i ne osvrci se...

Zašto je onda toliko ogorčenosti na temi?

• Like 2
Posted

Bolomboj je bio stib nase ekipe i drzao ekipu na okupu,cim se on povredio ekipa se raspala i izgledala kao raspala banda.

Ako ostanemo stvarno na ovoj centarskoj liniji a sva je prilika da necemo dovesti jos jednog visokog bice bas ruzno gledati nas

• Like 2
Posted
1 minute ago, Igor_ said:

Jedini klub na svetu sa ovim pricama smo mi.

Koja je mogucnost da igraci buse Radonju, Sasu, Duska pa sad i Sfera? 

Manimo se tih prica vise, sve su to alibi price namerno pustene da se skrene tema. 

Evo imamo cist primer kako igraci ne zele kod Duska da igraju.. 

Ne mislim da su ga svesno busili 

Stekao sam utisak da igraci ne znaju sta trazi od njih. Citavu sezonu nije bilo podeljenih uloga, sve s brda s dola.  Kalina i Petrusev su bili najnervozniji uz naravno Tea kome je ova situacija trener-ortak najvise stetila.

Ne moze niko da me ubedi da Rokas koji je igrao 30+ min u prethodnoj sezoni dodje do nivoa Stefana Lazarevica a isti taj Sfero ga je produzio. Da jedan Dobric nema bas nikakvu ulogu a daleko od toga da je takav raspad.

Sfero je tu dve godine i ja evo nemam blage veze koji je njegov sistem. 

• Like 3
  • Thanks 5
Posted
Just now, JPM said:

Mene ne racunaj u tu kategoriju, ja sam od onih koje ovaj rasplet nije nimalo razocarao

• Like 4
Posted
32 minutes ago, vladi said:

Pa evo malopre izadje da je i Edwards na nagovor porodice prihvatio manju svotu novca u Bolonji zbog incidenta u Beogradu od letos gde su igraci partizana imali sukob na ulici (poenta da je grad problematican za zivot, a igraci imaju porodice pa ne bi bas svakom prijalo ludilo koje je nama normalno), zatim i Campazzova porodica koja nije oduševljena, secam se i Davies davno nije zeleo Beograd jer je supruga bila protiv itd itd. Hteo da priznas ili ne, nismo neka atraktivna destinacija

Aha, ok, mislio sam da sugerišeš da nas igrači odbijaju zbog nekih stvari unutar kluba, a ti si, u stvari, hteo da kažeš da Beograd i Srbija nisu poželjne destinacije za život i rad stranih igrača.

• Like 1
Posted

Zadovoljan sam. Na vrijeme se završila i ova saga.

Filip je ofanzivno vrlo potentan ali nije za prvu opciju u EL ekipi koja ima PO ambicije. Bar ne još uvijek. Bježi od skoka, loš defanzivac.

Kad se na to doda ponašanje razmaženog pubertetlije i konstantne svađe sa sudijama, kojima unosi nemir u ekipu, mogu samo reći srećno Nazime!

Mislim Ok je da imamo što više domaćih igrača al ne po cijenu konkurentnosti. Želim 12 lavova koji će da kidaju, u oba smjera, pasoš i nacionalnost igrača su mi nevažni.

Ako računamo da je Rivero završen, što se moglo čuti s više strana, ostaje nam da završimo prvog centra i dva igrača spolja. 

Posted
5 minutes ago, СтелаРоса said:

Lazic, Mitrovic, Kalinic, Nedovic, Dobric, Davidovac - najvece zlo koje je zadesilo nas klub u 21. veku

Ovo je u najmanju nekorektno pisanje. Neki od ovih momaka su igrali najviše u periodu kad je klub imao dosta manji budžet i ambicije. Za taj peirod su bili korektni igrači, neko za rotaciju, neko za više od toga. Kasnije ih klub jeste prerastao i čašćeni su ugovorima ali nije fer zbog svega da se piše ovako. 

• Like 7
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Dzo23 said:

Zadovoljan sam. Na vrijeme se završila i ova saga.

Filip je ofanzivno vrlo potentan ali nije za prvu opciju u EL ekipi koja ima PO ambicije. Bar ne još uvijek. Bježi od skoka, loš defanzivac.

Kad se na to doda ponašanje razmaženog pubertetlije i konstantne svađe sa sudijama, kojima unosi nemir u ekipu, mogu samo reći srećno Nazime!

Mislim Ok je da imamo što više domaćih igrača al ne po cijenu konkurentnosti. Želim 12 lavova koji će da kidaju, u oba smjera, pasoš i nacionalnost igrača su mi nevažni.

Ako računamo da je Rivero završen, što se moglo čuti s više strana, ostaje nam da završimo prvog centra i dva igrača spolja. 

°Još centra i jednog igrača spolja u najbolju ruku. 

Edited by Čočo
Posted
1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

Ovo je u najmanju nekorektno pisanje. Neki od ovih momaka su igrali najviše u periodu kad je klub imao dosta manji budžet i ambicije. Za taj peirod su bili korektni igrači, neko za rotaciju, neko za više od toga. Kasnije ih klub jeste prerastao i čašćeni su ugovorima ali nije fer zbog svega da se piše ovako. 

Sarkastičan je. Jebiga nisi nov na forumu.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Ja mislim da nisu ljudi toliko razocarani sto Filip nece ostati ali kad pogledas trojac Plavsa Izundu, detlic, jeste katastrofa epi razmera a uz to bekovska linija suplja a imamo 125 igraca koji iako imaju kvalitet, preplicu se i nisu kompatibilni

• Like 4
Posted
5 minutes ago, СтелаРоса said:

Lazic, Mitrovic, Kalinic, Nedovic, Dobric, Davidovac - najvece zlo koje je zadesilo nas klub u 21. veku

Malo je smešno ovo ubacivanje Kalinića i Nedovića u grupu igrača koji su EL uglavnom samo kod nas mogli da igraju. A pored njih može da ubaciš i još desetak igrača koji su dobili ugovore na račun podobnosti 

Mada se mogu složiti da je delulu bajka o domaćim igračima koji igraju iz ljubavi i za manje para za Zvezdu jedna od najvećih negativnih zaostavština eksperta Čovića.

Zato se sad drami jer je ta priča doživela kolaps.

Posted
13 minutes ago, JPM said:

Mozda zato sto nas je zajebavao par meseci... i posle svega toga ispalio. Ali, ruku na srce, mi smo krivi sto smo mu dozvolili da nas zajebava i tu treba kanalisati bes i ne ponoviti istu gresku. Iskreno se nadam da nikome nece pasti na pamet da opet pokusa da ga dovede posle njegove potencijalno losije (polu)sezone...

Posted

Dobro je da je zavrseno ovo sa Flipom, ali bez obzira na njegov talenat, mislim sa je njegovo ponasanje krajnje kancerogeno za ekipu. Srecno mu bilo, pa da se ne vidjamo vise u nasem dresu. Ostalo su jos dva igraca da se dovedu, ako je Rivero stvarno potpisan. Ta dva potpisa ce verovatno i odrditi nase domete u narednij sezoni.

Posted
1 minute ago, m0k1 said:

Mozda zato sto nas je zajebavao par meseci... i posle svega toga ispalio. Ali, ruku na srce, mi smo krivi sto smo mu dozvolili da nas zajebava i tu treba kanalisati bes i ne ponoviti istu gresku. Iskreno se nadam da nikome nece pasti na pamet da opet pokusa da ga dovede posle njegove potencijalno losije (polu)sezone...

Ogorčenost je karakteristika uvređenih, poniženih ljudi. Petrušev je samo jedan košarkaš. A ako klub dozvoljava da ga neko zavlači, to je problem kluba.

Tako da stvarno nema potrebe da se sekiramo. Lepo je neko napisao, veći problem je nepostojanje plana B.

Posted
27 minutes ago, Issey said:

Sve ovo je Grk zakuvao... nije uspeo da nađe ulogu gomili igrača, igra mu je bila go k... I sad hoće da se reši 5-6 igrača koji su pod ugovorima i to velikim... Ne ide to baš tako lako... Rokas, Jago, Kenan, CMM, pa i Mitrović i Nedović... Kalina takođe...  svi oni bi mnogo bolje igrali da je imao ko da im nađe ulogu i prilagodi im sistem igre... Samo je Bolomboj tu iskočio (i jedno vreme Petrušev), ostali od sjaja do očaja... trebali su Grka da najure i malo pojačaju deficitarne pozicije, a ne da glume Obradovića od prošle sezone, i to neuspešno...

Sve će ovo debelo doći na naplatu... ne pričam o parama, već o rezultatima... pare ionako bacaju ko da rastu na grani...

Bas tako, ali je izgleda jeres da se to govori.

Posted
1 minute ago, Markoss said:

Dolazi Rivero, nista se tu nije promenilo.

Katastrofa.  Vlada Srbije treba da uvede privremene mere u Zvezdu posle svega ovoga:lol_2:

Posted

Samo slep čovek ne vidi da je u klubu ozbiljan RASPAD. Gomila igrača dovedenih, gomila igrača sa ugovorom koje hoće da oteraju.... Ovo sa Nedovićem je čist primer kakav raspad se dešava. Očekujem da će pokušati da dovedu neku "bombu" za 2-3 milke ali to ništa ne menja. Kompletna uprava da podnese ostavku.

• Ha-ha 1
Posted
33 minutes ago, СтелаРоса said:

Sto imam osecaj da ce i Kalina da digne ruke i ode

Kalinić može samo da se obraduje ako u rosteru za narednu sezonu ne budu Petrušev i Nedović. Još kad bismo njima dvojici dodali i Yaga, to bi mu se posebno svidelo. 

• Like 23
  • Thanks 2
Posted
28 minutes ago, Issey said:

ne pričam o parama, već o rezultatima...

Možeš slobodno i o parama. Dugovi će biti ogromni, a stranci neće opraštati iste nego će da lete BATOVI kao banane, ali to naravno među partijskim kadrovima nije nikakav problem, jer oni za odgovornost nisu čuli ni u teoriji.

• Like 1