Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, DameTime said:

Kad sam bila na letovanju u Crnoj Gori, u jednom mestu između Herceg Novog i Kotora sam videla grafit "ovo je grad navijača Zvezde". Zaboravih da slikam :classic_smile:

Zelenika.

• Like 1
Posted (edited)

Raspad sistema celukopne uprave i strucnog staba, zajedno sa nepostojecom skauting sluzbom. Jedina pojacanja moguda budu Moneke i momak iz Efesa. Videcemo kako ce se uklopiti u sistem ..

Ostalo katastrofa. 

Jos kad sam cuo da Brazilac ostaje... kukala nam majka .. Nit cemo imati odbranu nit napad. Sve isto kao prosle godine. 

Edited by Saxon01
  • Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
Posted
4 minutes ago, Saxon01 said:

Raspad sistema celukopne uprave i strucnog staba, zajedno sa nepostojecom skauting sluzbom. Jedina pojacanja moguda budu Moneke i momak iz Efesa. Videcemo kako ce se uklopiti u sistem ..

Ostalo katastrofa. 

Jos kad sam cuo da Brazilac ostaje... kukala nam majka .. Nit cemo imati odbranu nit napad. Sve isto kao prosle godine. 

Gde si to procitao da Jago ostaje?

• Like 1
Posted (edited)

Karter

Nwora

Odzelej

Moneke

Izundu

+ Miljenović i Radošić. 

Dosta ovde ima dokazanog kvaliteta, atletike i mladosti i najbitnije igrača koji su mlađi i željni dokazivanja. Kao i potencijalno,, bum" sezone Kartera i Nwore kao i povratak Odzeleja na stare staze igara pre dve godine. Ovako na oko sasvim dobar izbor igrača i tu ništa ne bih menjao. 

Ali ovaj izbor pada u vodu kad na njih moraš da dodaš Kodija, Kenana, Jaga, Dobrića, Davidovca i Plavšića i kad nemaš prvog i kvalitetnog pleja, beka i centra i još na njih dodaš Rivera. Sve pada u vodu. Besmisleno. Klasično igranje igrice menadzera gde imaš keša ali ne znaš šta sa njim plus te kao maljem opali loše vođenje kluba u godinama unazad pa za vratom ti lancima vise višegodišnji, debeli ugovori igrača koji ili nisu kvalitetni, ili su istrošeni ili nemaju želju za bilo kakvim dokazivanjem već otaljavaju posao za masne pare. 

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, berti said:

Pa naravno da ga ne zelim u Zvezdi kad bude imao 35 godina. 

Totalno drugacije razmisljam, ako je neki igrac koristan i u 35. dobrodosao je.

• Tuzno 1
Posted

Mi kao navijaci imamo pravo da budemo ostrasceni i ne objektivni, ali iznos od 18 miliona za 3 godine je pocetak i kraj svake diskusije o Vasi. 

U Efesu je imao 3.2 M, dakle skoro duplo jaci ugovor od ugovora koji je imao u piku karijere. 

Poslusajte podkast sa Kalinom , kad prica kako ode da baci djubre , navijaci mu prilaze da se slikaju, sedne na kafu ljudi mu objasnjavaju sta je trebao da uradi na proslom mecu…..prosto prelepo.

Hapoel je idealan projekat, placaju debelo, imaju ambicije bez pritiska kakv bi imao ovde npr za manje novca + igra samo EL.

Iz njegove perspektive idealan potpis.

• Like 2
Posted
4 hours ago, Dzonii said:

Telesport prenosi informaciju nekog izraelskog novinara da Hapoel razmatra i Petruseva...

Trenutno imaju četiri petice, Oturu, Motli, Odijase, Kaboklo. Tačno im još Petrušev fali za celu petorku centara.

Posted
52 minutes ago, Admiral said:

Poslusajte podkast sa Kalinom , kad prica kako ode da baci djubre , navijaci mu prilaze da se slikaju, sedne na kafu ljudi mu objasnjavaju sta je trebao da uradi na proslom mecu…..prosto prelepo.

Pošto su navijači u Turskoj poznati kao pristojni i primerni ljudi.

Sigurno nikada nije imao takvo iskustvo tamo, pa bi ostao šokiran na ove naše divljake.

Posted
58 minutes ago, Admiral said:

Mi kao navijaci imamo pravo da budemo ostrasceni i ne objektivni, ali iznos od 18 miliona za 3 godine je pocetak i kraj svake diskusije o Vasi. 

U Efesu je imao 3.2 M, dakle skoro duplo jaci ugovor od ugovora koji je imao u piku karijere. 

Hapoel je idealan projekat, placaju debelo, imaju ambicije bez pritiska kakv bi imao ovde npr za manje novca + igra samo EL.

Iz njegove perspektive idealan potpis.

Odakle ta priča o 18mil?

Na više mesta sam pročitao 14mil za 3 god, i da je sada ispred Nanna..

Ima i na Mozzart sportu.

Posted
37 minutes ago, СтелаРоса said:

Pljujemo igrace koji su ostali, pljujemo igrace koji su dosli, pljujemo igrace koji tek treba da dodju, pljujemo igrace koji nisu dosli. Najjaci smo bre!

Ponekad bi stvarno bilo dobro ostaviti ego po strani. Priznajem, i ja se ponekad ulovim u tu zamku – kritikujemo sve i svakoga kao da znamo najbolje. Ali istina je, nismo uvek najpametniji. Volim Zvezdu i kad gubi i kad pobeđuje. I tako već skoro 50 godina. Za mene to nije samo klub – to je deo života. Hajde da budemo podrška, a ne kamen oko vrata onima koji nose crveno-beli dres. 

• Like 14
Posted
35 minutes ago, Todo said:

Odakle ta priča o 18mil?

Na više mesta sam pročitao 14mil za 3 god, i da je sada ispred Nanna..

Ima i na Mozzart sportu.

Dobio je i deonice kluba ili ti vlasnistvo za ostatak para.

• Like 1
Posted (edited)

Pa ovo je hit. Toliko igrača pod ugovorom imamo i toliko se ne zna ko ide ko ostaje da je sajt Evrolige učitao sve rostere svih timova za sezonu pred nama samo smo mi bez igrača. Kakvi smo verovatno su i zaboravili da ih registruju. Ovo slučajnost ne može biti. 😶

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted

Где је идеја да се коментарише бесмисао регионалне лиге кроз призму Црвене звезде на овом форуму? Мислим ако се рачуна да је ова тема строго регулисана у складу са текстом у црвеном пољу на врху странице, што није случај, али рецимо да јесте.

Posted
48 minutes ago, Čočo said:

Pa ovo je hit. Toliko igrača pod ugovorom imamo i toliko se ne zna ko ide ko ostaje da je sajt Evrolige učitao sve rostere svih timova za sezonu pred nama samo smo mi bez igrača. Kakvi smo verovatno su i zaboravili da ih registruju. Ovo slučajnost ne može biti. 😶

Ma to poblentavio njihov softver kad je trebao da prepozna plavšinu frizuru. 

• Ha-ha 5
Posted (edited)
3 minutes ago, Sector said:

Ma to poblentavio njihov softver kad je trebao da prepozna plavšinu frizuru. 

Uhhh...pa brat ga  je onda ugasio kada mu nakarikamo i kubanca sa krestom. 

Edited by Wingwalker
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
10 hours ago, Čočo said:

Sad će naši da objave ostanak Petruševa da se umiri masa. A onda se na miru možemo okrenuti Lou s obzirom da još nije potpisao za Žalgiris. Zaključavaj se u halu, everything is under control i pali se mašina. 

Errrem a za čega se tačno ima umirivati masa? Gađali su Vasu sa brdo para, neko drugi je dao još više para i Vasa je otišao. Ne vidim nikakvu grešku uprave.

• Like 3
Posted (edited)

Dobro se već sad treba pripremiti i za novog trenera,  pošto cenim da ovoj stručnjak nece preživeti više od 5-6 kola. Njemu je jedini cilj i bio da dobije novi produženi ugovor.

Takodje pre dolaska treba se pozabaviti i odlascima. Šta čeka Branko Lazic? Dajte ljudi zaokruzite mu milion nastupa , valjda ce uvideti da je dosta, da nema više nikakav doprinos i da zauzima mesto nekom momku koji može da se razvija. Šta Yago čeka? On ako ostane u paru sa CMM mi se ni milimetar nećemo pomaci , ma ko došao.

Dvojac CMM-YAGO....CANNAN-NEDOVIC MORA DA SE RAZBIJE KAKO ZNA I UME.....uslov svih uslova...ako ne mogu da idu u paketu, onda bar po jedan da se skloni, inace nista nismo uradili. 

Teodosic je otišao, više takvi slučajevi da se ne dešavaju. Ili da se dovedu kad mogu da igraju poput Kaline, ili da ne dolaze nikako. Šta je sa Mitrovicem? Pisalo se da ide, ne mogu da pronađem da li je otišao ili je i dalje tu...

Sve u svemu mora da se dobro rascisti da bi se počelo iz početka. 

Edited by No name
  • Like 1
  • Tuzno 2
Posted (edited)

Грешка управе је непостојање било каквог система, концепта и стратегије кад је у питању довођење играча. Уместо да се направи ростер или бар костур свега што нам треба и гађају реалне мете које су довољно добре и скупе у складу са оним што имамо, па онда ако нека бомба улети, добар јој дан, а ако не, имамо довољно добру екипу, ми радимо потпуно супротно и накрцавамо ростер трећим опцијама, па онда палимо јавност именима за која знамо да су на дугачком штапу и тешка прича јер их тражи још по пет клубова, па тако имамо "неће Мицић, ту је Јаго", "неће Мотли, ту је Риверо", "неће Гудура, ту је Кенан" ситуацију, уз дрвље и камење, јер је неко изабрао 2 милиона по години више. То је класична манипулација и прављење навијача будалама - чекали смо тога и тога, дао нам је реч, срам га било - а за то време оду све одличне опције које смо можда могли да доведемо. Кад се томе дода домаћа основа, заслужне ветеранчине и мртва пувала којих не можемо да се решимо, типа Мекинтајер, онда се добије ово што имамо сад. Е, зато сезонске не треба куповати док се не ради људски, што би рекао Трифуновић у "Бурету барута", нема система, нема карте. Кад хала зврји празна на 20 утакмица заредом, онда ће можда неко и да размисли шта ради.

Edited by Сандро Лаки Ђентиле
  • Like 2