Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, Gromovnik said:

Trebao je da ode u Fener da igra za stipendiju?

Sad si otkrio toplu vodu da igraci za klubove uglavnom potpisuju zbog novca. 

Sad sto si ti razocaran sto je za neku paru vise  ( 10 miliona evra ), otisao u Hapoel, to je vec tvoj problem.

A vidis, ako se, tj kad se taj Hapoel vrati da igra u Izraelu ( a to ce sigurno biti u nekom narednom periodu, naredne sezone gotovo sigurno ),

taj Vasa ce igrati pred jednom od najboljih kosarkaskih publika u EL.

A da ne pricamo te price ponude Real, Oly, Fener....sve su to nagadjanja.....niko od nas ne zna sta je u svemu tome istina, da li je 

bilo ponuda, kolike su bile, kakvu ulogu u timu su mu nudili....

Brao!! 👏

Edited by Zadnji vezni
Posted

Ja koliko vidim ekipu i stručni štab, ne znam za rukovodstvo, ali jedina prednost Zvezde u odnosu na Hapoel su možda navijači. Možda, jer ne znam njihove navijače.

Sve ostalo bukvalno na strani Hapoela. Organizacija, vizija, struka. Sve. Još privatan klub, ulaže gazda pare.

Posted
43 minutes ago, СтелаРоса said:

Subjektivni osecaj - niko nije otisao iz kluba, a doslo 5 novih

Na EL sajtu smo jedini tim ciji trenutni roster nije objavljen. Nisu admini uspeli da formatiraju stranicu za toliki broj polja😁

• Ha-ha 12
Posted
Just now, berti said:

Ok, nemamo pravo da se ljutimo na Vasu i Guduru, ali imamo pravo da ne zelimo da ikada opet obuku nas dres. 

Pa ne nikad, ali s obzirom da su obojica potpisali višegodišnje ugovore i da su već u tridesetim, jasno ti je o čemu je reč. Ok, možda je malo i salty, ali iskreno ne želim da gledam nekog ko u 35 zauzima mesto nekom mlađem, željnom dokazivanja. Takav mi je uvek stav.

Posted
22 minutes ago, berti said:

Ok, nemamo pravo da se ljutimo na Vasu i Guduru, ali imamo pravo da ne zelimo da ikada opet obuku nas dres. 

Ti bi sigurno odbio 6 miliona i dosao da igraš za 3. Ili bilo ko drugi od nas. Jebes 3 miliona viška, ljubav je to.

Posted (edited)
9 minutes ago, Sinnerman said:

Lepo je gazda Hapoela rekao onomad ko je zapamtio, da će nam se usrati u život. Kako li se ne zajebe pa uzme Jaga...

Ko kaže da Janaj ne dotira Jagu goleme iznose sve dok je ovom prebivalište u BG?

Edited by Smrtokapa
janaj, jafaj, kako god
Posted

Meni je najvece razocarenje bilo kad je Teodosic izabrao Virtus i Evrokup u tom trenutku pre Zvezde.

Vasa me nije razocarao uopste, cak mislim da preplacivanje njega uopste nije potrebno.

Hvala i njemu i Guduri i srecno im bilo 

• Like 15
Posted
31 minutes ago, Coz29 said:

Ti bi sigurno odbio 6 miliona i dosao da igraš za 3. Ili bilo ko drugi od nas. Jebes 3 miliona viška, ljubav je to.

A ti procitaj napisano. Kazem da nemamo pravo da se ljutimo sto je to uradio. Ali mozeno mirne savesti da ne balavimo na njihovo mahanje publici u tudjim dresovima i dajemo dresove uramljene. Oni nisu pokazali ljubav i to je ok, zasto bi mi pokazivali ljubav prema njima.

• Like 1
  • WOW 1
Posted
2 minutes ago, The_Big_S said:

Možda grešim, ali ja mislim da ni Petrušev nema neki mnogo veći motiv sem novca, i da je veoma moguće da će otići tamo ko ponudi više

Ali voli da igra a tamo ne znam da li bi se naigrao

Posted
1 minute ago, berti said:

A ti procitaj napisano. Kazem da nemamo pravo da se ljutimo sto je to uradio. Ali mozeno mirne savesti da ne balavimo na njihovo mahanje publici u tudjim dresovima i dajemo dresove uramljene. Oni nisu pokazali ljubav i to je ok, zasto bi mi pokazivali ljubav prema njima.

Pogledaj sta si ti napisao. Nisi pomenuo mahanje u tuđim dresovima. Nego da nikad ne želiš da obuku dres Zvezde.

Posted
53 minutes ago, berti said:

Valjda smo na Teodosicu nesto naucili

Гудурић кад заврши овај потписани уговор имаће године колико и Калинић прошле сезоне кад се вратио.

А и такав Тео је прошле сезоне значио, ове није.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Coz29 said:

Pogledaj sta si ti napisao. Nisi pomenuo mahanje u tuđim dresovima. Nego da nikad ne želiš da obuku dres Zvezde.

Pa naravno da ga ne zelim u Zvezdi kad bude imao 35 godina. 

• Thanks 2
Posted
2 minutes ago, božija noga said:

Dok se diskutuje , Andrej

zvanično otišao u SAD. 😁🏀

Sledeće zvanično obaveštenje  verovatno odlazak Brauna..

Nemojte slučajno nešto o Jagu, Kenanu, Nedoviću, Giedraitisu, Laziću, Mitroviću !!

• Like 2
Posted
52 minutes ago, The_Big_S said:

Sledeće zvanično obaveštenje  verovatno odlazak Brauna..

Nemojte slučajno nešto o Jagu, Kenanu, Nedoviću, Giedraitisu, Laziću, Mitroviću !!

A mogli bi i sve od jednom ne bi se niko bunio. Da na miru možemo da ispratimo poslednjih jedan do dva pojačanja. 

• Like 3
Posted

Prosto mi je neverovatno da smo se nakrcali uglavnom pomoćnim osobljem, plus ovi starosedeoci koji k ne vrede, niko i ne pita za njihovo zdravlje. Očekivao sam totalni reset ove sezone pa i po cenu da u EL opet budemo između 10-15 mesta. Čekam Rivera pa da vidim sa Guruom da li može nekako da mi promeni šifru da ne mogu više ni da se ulogujem na forum. 

• Like 8