Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, ZvezdaBL said:

Kampacu nije problem Zvezda i Srbija kao destinacija nego ženi, jednostavno neće da bude ovdje i to je to.

Dečko je za onih 6 mjeseci pokazao da je surovi profesionalac i ja bih ga sto puta radije gledao u nasem dresu nego Micica

Čini mi se da je išla priča kako gospođa želi samo u Madrid (ili Španiju?).

Ako bude morao iz Reala, ne vidim gde bi drugde u Španiji mogao da igra, tako da im selidba ne gine.

• Like 1
Posted
16 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Otkud sada to? Pa kada je odlazio bilo je da je ona uzivala u BG i da je dete obozavalo vrtic. Da li joj se vise svidja zivot u Madridu, pa verovatno, pogotovu sto je spansko govorno podrucije. Ne verujem, da ako za Fakua nema mesta u Madridu, da bi imala nesto protiv da dodje kod nas.

Nije bio slučaj da žena neće u Bg nego joj je bila i opcija Madrid, pa su to izabrali. Ako bude višak u Realu, mislim da uopšte neće biti problem. Ali iskreno ne verujem da će biti višak. Ako dovedu Vasu, on bukvalno jednako dobro može da pokriva obe pozicije beka. Takođe i Maledon je odličan skorer. Pre će višak biti onaj Feliz.

• Like 1
Posted

Ako se Campazzova zena ne uozbilji, moglo bi da joj se desi da ona bude visak.

Dovlaci Campazza kako znas i umes, Tomicu, pa da zavrsavamo ovo gomilanje igraca polako.

• Like 11
  • Ha-ha 6
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
6 minutes ago, nunilo said:

Cak ni Real nije lud da se lisi usluga Kampaca, prosto ne bih mogao da poverujem u to da bi bio prekobrojan.

Jedan od razloga bi možda mogao biti to što Kampaco u Martu napunio 34 godina i ima samo još jednu godinu ugovora sa Realom. Možda bi mu Zvezda ponudila neki dvogodišnji ili neki 2+1 ugovor koji bi mu garantovao sigurnost pri kraju karijere. On je jedan od onih kome bi ja i pored godina dao duži ugovor jer je veliki borac i radnik i prosto igrač koji ceo tim diže na level iznad. Real polako priprema teren za "posle Kampaca" , kao i svaki veliki klub. Ovo pričam samo ukoliko bi doveli tako nekog igrača (tipa Micić) za kojeg bi znao da treba da ima 25 min po meču. Plus imaju i Maledona i još po nekog. 

Edited by StiviKivi
  • Like 2
Posted (edited)
38 minutes ago, JPM said:

Nije bio slučaj da žena neće u Bg nego joj je bila i opcija Madrid, pa su to izabrali. Ako bude višak u Realu, mislim da uopšte neće biti problem. Ali iskreno ne verujem da će biti višak. Ako dovedu Vasu, on bukvalno jednako dobro može da pokriva obe pozicije beka. Takođe i Maledon je odličan skorer. Pre će višak biti onaj Feliz.

Sve je kako si napisao, jedino nisam siguran da bi se odrekli Feliza. Ozbiljno je odigrao poslednji deo prosle sezone. Osim toga, mislim da je ovo za Vasu spin i da je on sledece godine u Olimpijakosu.

Iskreno, ja bih  i Kris Dzonsa pre Vase, a pogotovu bih ponovo zeleo da vidim Fakua kod nas 🙂

Edited by VISOKOLETAC
Posted
2 minutes ago, forumko topic said:

Na vidim kako bi Kampaco bio višak u Realu sa 34. Ćaćo je igrao do 38, Rudi do 39, Ljulj još uvek igra sa 38. Kampaco se i sa 34 bori kao da je klinac. Neće se Real tako lako odreći njega. 

I ja ne mislim da ce to biti slucaj, ali npr ako im je tu vec Ljulj, mozda zele da im ostali igraci budu mladji, kako bi izgurali ovu sezonu.

Posted

Ako je Markos rekao da se stidljivo spominjao verujem da će ispitati teren. A ne sumnjam da su u redovnom kontaktu sa njim. Ako postoji i promil šanse da mu Real otvori vrata imaćemo dobre šanse da se vrati kod nas. 

Posted
12 minutes ago, Čočo said:

Ako postoji i promil šanse da mu Real otvori vrata imaćemo dobre šanse da se vrati kod nas. 

Mislim da ta vrata pre moze da otvori Kampazzo ... ako Vasa stvarno zavrsi tamo i ovome se ne svidi nova uloga

Posted (edited)
5 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Колико знам није забрањено направити трио Васа, Факу и Маледон.

Једини ко би ту можда био вишак је Фелиз и то можда.

Imaju i Ljulja koji sigurno nije pre koju nedelju produžio ugovor na još godinu dana da nije spreman na još godinu dana košarke i Feliza. Osim ako Feliz i Ljulj ne prihvate da dele 10 minuta po utakmici. 

Edited by Čočo
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Imaju i Ljulja koji sigurno nije pre koju nedelju produžio ugovor na još godinu dana da nije spreman na još godinu dana košarke i Feliza. 

И то му дође тачно 5 играча на 1/2 колико и треба да има једна екипа у 12.

Или би Звезда требала да има бар 7, а Реал 4?

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Plant said:

Mislim da ta vrata pre moze da otvori Kampazzo ... ako Vasa stvarno zavrsi tamo i ovome se ne svidi nova uloga

Mislim da mu se nešto nije svidjela ni uloga ove sezone,samo bojim se da ovo sa Vasom za Real nije ni blizu a valja nam taj prvi stepenik preći :)

Posted (edited)
4 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

И то му дође тачно 5 играча на 1/2 колико и треба да има једна екипа у 12.

Или би Звезда требала да има бар 7, а Реал 4?

Ja da se pitam trebali bi i mi da imamo maks 4 spolja. I 5 je već mnogo. 

A treba da uzmemo u obzir i da Realu dolazi novi trener. Pitanje je kakvu će ulogu dodeliti svima. Možda se Kampaco ne pronađe u tome. A možda se ne pronađe Maledon. 

Edited by Čočo
Posted
12 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Колико знам није забрањено направити трио Васа, Факу и Маледон.

Једини ко би ту можда био вишак је Фелиз и то можда.

Ne znam, teško možemo do Maledona. 

• Thanks 1
  • Ha-ha 4
Posted

Sve na stranu ali ne razumem zašto toliko traje saga o Vasi, zašto toliko dugo čeka sa odlukom u koji klub će otići. Gotovo sam siguran da u Zvezdu neće doći a imam osećaj gde god da ode da će biti razočaranje.

• Ha-ha 1
Posted

Mi smo sa Petruševom i bez Petruševa dvije različite ekipe.To da će ovi naši dovesti zamjenu sličnih kvaliteta nema šanse,biće priča krećemo sa ovom trojicom ako je Rivero siguran i čekamo Bolomboja.Ako dovedemo beka dobrog defanzivca ili dva sto se spominje pleja i dvojku, i Petruševu će biti lakše u odbrani, a napadački skoro je nemoguće boljeg igrača dovesti.

Posted
29 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

U 7 i po na dnevnik se čeka obraćanje Petruševa. 

Koliko nas muče, tačno će onaj psihopata da priča prvih pola sata oko otvaranja 150 metara novog puta a onda će Fića pred vremensku prognozu da kaže - videćemo, sve su opcije na stolu 

• Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted

1. Mekintajer,           ,Miljenovic.

2.                  ,Carter,Cannan.

3.Kalinic,Nwora,Dobric.

4.Moneke,Odzelej,Davidovac.

5.Petrusev?,Rivero?,Izundu.

+Bolomboj,Radosic.

Ovo je u idealnom slucaju..

• Like 1
Posted
Just now, avakss said:

1. Mekintajer,           ,Miljenovic.

2.                  ,Carter,Cannan.

3.Kalinic,Nwora,Dobric.

4.Moneke,Odzelej,Davidovac.

5.Petrusev?,Rivero?,Izundu.

+Bolomboj,Radosic.

Ovo je u idealnom slucaju..

Računaj samo sa će jedan igrač spolja da dođe. Tj plejmejker.  Po svemu sudeći... 

• Like 3