Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Mislim da ostaje Kenan, svako pojacanje do sada je okacio na story na IG, a i njegove izjave su isle u prilog tome. Takodje verujem da ce imati mnogo bolju sezonu od ove, samo da se umesto Nede, Jaga i Tea dovedu igraci koji nece cekati da Ajzea nesto puno kreira, dribla id.

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Čočo said:

Krenule ispisnice. Aleluja!

Ajmo sledeći:

Nedović

Jago

Lazić

Braun

Rokas

i po mogućstvu Kenan. 

Ovaj 1 u tvom redosledu je najbitniji da ode...

Kad bi danas otisao pa da vec narucim prase da se to proslavi kako dolikuje 

• Thanks 1
Posted

Navijaci Unikahe placu za Karterom, navijaci Makabija za Riverom, navijaci Valensije za Odzelejom.

S druge strane, navijaci Baskonije zahvaljuju bogu za rastanak sa Monekeom, a navijaci Efesa sa Nworom. Interesantno

• Like 4
  • WOW 1
Posted

Kada se podvuce crta, Daum je bio dobra ideja koja nije donela rezultat, najvise zbog njega samog, ali ima i do drugih okolnosti.

Na papiru, on je bio ta strec cetvorka koja nam nasusno treba godinama, imao je mini iskustvo u Evroligi sezonu ranije, jos uvek relativno mlad i zeljan dokazivanja, dakle rezon je postojao.

Tandem on-Bolomboj je imao smisla i bio kompatibilan, a Daum je prvi deo sezone proveo pri vrhu tima u +/- kategoriji.

Povrede, kao i ocajni procenti za 3, poprilicno su ga udaljile od ozbiljne uloge, a nije pomoglo sto je znao da bude prilicno mlitav u odbrani, iako ima gabarite da je igra na solidnom nivou.

Ja mu pamtim odlicnu rolu protiv Fenera u Turskoj kada je cuvao Hejsa, imao je jos par bliceva ali sve u svemu - tanko za nekoga ko zeli da se nametne i ostane u eliti.

Podvlacim, njegovo dovodjenje kao potez bilo je na mestu, to sto sa njim nismo imali srece ne znaci da nam se nece vratiti sa Karterom ili Nvorom, samo treba imati plan i staviti igraca u ulogu koja mu najvise odgovara.

Daumu srecno u nastavku karijere, da ga zaobidju povrede i da ode u sredinu koja je primenjena njegovom karakteru - negde gde je lepo vreme i nema puno pritisaka sa tribina.

• Like 21
  • Love 1
Posted

Neda i Yago su real deal što se tiče odlazaka, to čekam.

Ovo ostalo je manje više poznato.

2 minutes ago, Fromthecorner said:

Navijaci Unikahe placu za Karterom, navijaci Makabija za Riverom, navijaci Valensije za Odzelejom.

S druge strane, navijaci Baskonije zahvaljuju bogu za rastanak sa Monekeom, a navijaci Efesa sa Nworom. Interesantno

Inače vrhunski stručnjaci. Pogotovo ti sa twittera.

• Like 5
Posted

Meni je Daum bio gotivan lik, uvek postujem kada vidim da se igrac trudi i donosi energiju. Ne znam da li se neko seca da nas je svojom energijom pokrenuo u Parizu prvo kolo kada smo bili na nekih -10. Kasnije je imao dobre utakmice protiv Fenera i Barse, posle toga je bio ok, nista posebno, dao je doprinos u pobedi u Barseloni kada smo igrali sa onim visokim petorkama, itd... Steta za povredu, mislim da bi nam znacio u drugom delu EL. Srecno i njemu dalje.

• Like 6
Posted
11 minutes ago, necke said:

Mislim da ostaje Kenan, svako pojacanje do sada je okacio na story na IG, a i njegove izjave su isle u prilog tome. Takodje verujem da ce imati mnogo bolju sezonu od ove, samo da se umesto Nede, Jaga i Tea dovedu igraci koji nece cekati da Ajzea nesto puno kreira, dribla id.

Качи и све коментарише јер је свестан да је за ногобуљ.

Јачи је од Недовића на друштвеним мрежама.

• Like 10
  • Ha-ha 1
Posted

Da se ne lazemo, kakve crne bolje partije Kenana...

Godinu dana stariji, ni milimetar visi, kod istog trenera koji dokazano ne ume da postavi ozbiljan ofanzivni sistem, niti ga to previse zanima... Bas teska prica, ostaje da se nadamo drasticno manjoj ulozi.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
24 minutes ago, pavlaka said:

Ovaj 1 u tvom redosledu je najbitniji da ode...

Kad bi danas otisao pa da vec narucim prase da se to proslavi kako dolikuje 

Najbitnije je da ode ovaj prvi, drugi, treći, četvrti, peti i šesti, a za ostale će da vidimo

Posted
29 minutes ago, Fromthecorner said:

Pa samo me ovo za Rivera iznenađuje, ostalo manje više. 

Moneke zna da ima oscilacije, pogotovo kad njemu ili timu ne ide, on dodatno ode u minus fazu.

Nwora nije imao mnogo prostora u Efesu prošlu sezonu, možda smatraju da je bio preplaćen za ulogu koju je imao. 

Karter je bio dobar u Unikahi kao i Odželej u Valensiji...

Posted
1 hour ago, necke said:

Pa sto nece ostati. Ovoliku platu mu niko neće dati, s obzirom kako igra..

On bi prvi od stranaca trebalo da dobije ispisnicu. Cela ali cela sezona sramotna. Ako se po nečemu istakao to je selekcija faulova koja je za rubriku verovali ili ne.

Yago,Lazić takodje pored canana bi trebalo da se reše. Nu jedan rep ne sme ostati na prošlu ekipu kada je već ostao Sveropulos...

• Like 3
  • Thanks 2
Posted
1 hour ago, fradler said:

Da se ne lazemo, kakve crne bolje partije Kenana...

Godinu dana stariji, ni milimetar visi, kod istog trenera koji dokazano ne ume da postavi ozbiljan ofanzivni sistem, niti ga to previse zanima... Bas teska prica, ostaje da se nadamo drasticno manjoj ulozi.

Ali ni milimetar viši, oplakao sam brate.

Skroz su u pravu, osim što ne želim da ga vidim ni u manjoj ulozi, već u nekom drugom klubu.

• Thanks 1
Posted (edited)
27 minutes ago, Brajant Danston said:

Skroz su u pravu, osim što ne želim da ga vidim ni u manjoj ulozi, već u nekom drugom klubu.

...ma ni u drugom klubu.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Cavani said:

Theisa bih menjao za Filipa glavu za glavu odmah. Bas moderan dvosmeran centar.

Ček...da ipak ne prenaglimo ...popilo se. Da ne ludujemo baš toliko.

Edited by Wingwalker
Posted (edited)

Kad smo već kod Dauma i četvorki, tripujem ili naše prve četvorke uvijek dožive neku povredu kod nas zbog kojih više ne igraju nego što igraju?! Konkretno, od Ivana Radenovića, Luke Mitrovića, Aron Vajta pa sad Dauma...svi su imali neke teže povrede. Kvinsi se isto skršio ali poslije nas, doduše. Nešto mi ne zvoni da je Boris Savović bio povrijedjen često ali zato Bjelica Nemanja jeste (koliko sam shvatio, prethodno je kod Duska, prije 2 god, dosao kao četvorka). Generalno, nekako sa tom pozicijom je uvijek patnja.

Edited by Small Owl
.
  • Like 2
Posted (edited)

Da se ne zanosimo. Kakvi crni kapitalci na 1 i 2. Mi prvog pleja na žalost imamo. Tako da tu jedino bek ap može da se dovede. I to će gotovo sigurno biti Lo. Na beku imamo Kartera i Kenana i ni tu ne očekujem kapitalca. Jer jednom trebaju minuti a drugi igra za ozbiljne pare da bi bio treća opcija. 

Od centarske pozicije sam se oprostio od informacije da Rivero dolazi. Ona će biti takva kakva je i sad. Eventualno ako ostane Petrušev. Ali Rivero, Izundu, Plavšić je to to, dok se ne vrati Bolomboj. Sviđalo se to nekome ili ne. 

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted

Ne znam samo cemu se nadaju Sveropulos i Cannan nakon što su ostali? Nisu svesni da su prvi na udaru i navijača i medija uopšte nakon prvog lošeg rezultata...Ovaj jer je trener i ovaj koji je doveden kao nosilac i koji je masno plaćen da igra kako igra...

Ova dva čoveka su medju najodgovornijima za ovaj loš rezultat,  naravno uz upravu ..

• Like 3