Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Jel zna neko kad izlazi raspored utakmica. Bas me zanima prvih 5 kola da bude sto laksi raspored da bi se tim sto bolje na pocetku uigrao 😊

Posted

Baldwin je još jedan igrač koji je kamenjar u šutu za 3, uglavnom operiše sa poludistance ili ide jako do samog kraja. Kompatibilan na ovaj roster kao Dijana Hrkalović i kostim Majkl Ćeksona. Krene on na ulaz a tamo već Rivero nabio guzicu i traži loptu, Kalina postuje na drugom laktu, Monekeu ionako najveća vrlina zaletanje na koš u desno, šou program...

Bukvalno smo pojam za ulupavanje para bez ikakvog reda, Armani, Himki i Efes iz pre-šampionskih sezona da pozavide. 

• Like 13
  • Ha-ha 13
  • Pumpaj! 1
Posted

Ok, pozitivno je sto su shvatili da nam treba go-to igrac sa poenima u rukama, negativno je sto je Boldvin ocajan fit na nas roster i verovatno najgore moguce resenje u tom cenovnom rangu.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
19 minutes ago, MrTripleDouble said:

A kad se vec raspitujemo za Baldwina, zasto ne pitati i za zdravlje Lorenza i ponovo spojiti taj dinamicni duo Makabija, odnosno trio sa Riverom. 💪

A zasto stati tu, mozda i Nebo i Colson zele izlaze iz ugovora sa Milanom i Fenerom?!

Bicemo Makabi u malom!

Čak i petorkama možemo davati imena: petorka Makabi, petorka Baskonija, petorka Nigerija, petorka domaćinska itd itd itd..

Edited by Azazelkg
Dupli post
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, kendrick duckworth said:

Jedan od dvojice najavljenih na 1 vas propeliše u TOP6 pretendente.

Tesko. Uz ove rupe na bekovima bas teska prica.

Posted

Jadni Baldwin. Čovek sebi izborio Buyout u ugovoru, kako mu Fener ne bi mrsio račune ako odigra dobru sezonu pa neko iz NBA pokuca na vrata.

Kad ono: "Dobar dan mladiću, ovde Željko Drčelić"

• Like 2
  • Ha-ha 32
Posted
10 minutes ago, Chaos Is Me said:

Baldwin je još jedan igrač koji je kamenjar u šutu za 3

I kao takav je Kari licno za Tompsona. Ekipno cemo imati i trojke i slobodna na oko 30%

• Like 1
Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Sada i Boldvin ne valja 🥱😂😂😂

Kad bi samo znao da citas sta se pise shvatio bi da niko ne kudi Wadea zbog igrackih kvaliteta vec zbog koncepcije rostera.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Imamo Džona trećeg, sad će Boldvin četvrti.

Boldvin je paklen igrač, neće taj kod nas.

Da, nije snajper za 3, ali čim uđe u teritoriju poludistance, jednako je precizan kao Punter. Uz to daleko čvršći igrač od Puntera. Ne vidim ni jedan razlog da ga se Fener odrekne, iskreno.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Kad bi samo znao da citas sta se pise shvatio bi da niko ne kudi Wadea zbog igrackih kvaliteta vec zbog koncepcije rostera.

A ko bi nam onda odgovarao na ovaj roster,da li postoji taj igrač?

• Like 1
  • Love 1
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Ma naravno, sve kontra nasi rade u odnosu na ljude sa foruma, neverovatno sta rade...

Janis blage veze nema sta mu treba za razliku od formurasa...

A reci mi Holl ne valja za nasu koncepciju, dovedu Rivera skroz drugog igraca opet ne valja za nasu koncepciju 🫣😂😂

A jel nam ni Thompson ne odgovara?

• Like 1
Posted
54 minutes ago, Markoss said:

Opcija na PG uz Tompsona je i Boldvin. S tim da nisam bas siguran da ce uspeti to da izvedu. Treba i buyout da se plati koji nije mali...

Ovo je potencijalno još veći apsurd nego Hol-Rivero dilema:

- igrač koji se profilisao kao visoki sistemski PG, više pass-first nego što je skorer i shot maker

- kombo bek kome je skoring glavni forte, voli loptu, primarno kreira za sebe i mnogo je bolji kada igra dvojku (kao u Makabiju pored Zoa i Blata)

Zajedničko im je što igraju na bekovskim pozicijama i što su izuzetno skupi EL igrači aka bombe... I što su obojica užasan fit na roster u kome je jedini sigurni PG CMM, a startna četvorka Moneke.

• Like 12
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Boldvin može na PG jedino ako imamo Bili Berona u piku forme na SG. 

Najbolju sezonu je imao poslednju u Makabiju, a tad je najvise igrao sa Lorencom, koji je daleko od dobrog sutera za 3..

Posted
2 minutes ago, Zvezdan said:

Najbolju sezonu je imao poslednju u Makabiju, a tad je najvise igrao sa Lorencom, koji je daleko od dobrog sutera za 3..

Upravo, malo se ovde preterano drami oko svakog igrača. Taj Makabi, sa njim kao glavnim igračem, kome se ovde podsmevaju je bio na par minuta od plasmana na F4. 

Posted
29 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Ovaj iz Fenera je opcija A, a iz Baskonije opcija B

Ako pitaš Dozeta i Bagzija, jedino je i logično da ovaj na A, iz Fenera bude opcija A, a ovaj na B, iz Baskonije, bude opcija B.

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, Guru said:

Ovo je potencijalno još veći apsurd nego Hol-Rivero dilema:

- igrač koji se profilisao kao visoki sistemski PG, više pass-first nego što je skorer i shot maker

- kombo bek kome je skoring glavni forte, voli loptu, primarno kreira za sebe i mnogo je bolji kada igra dvojku (kao u Makabiju pored Zoa i Blata)

Zajedničko im je što igraju na bekovskim pozicijama i što su izuzetno skupi EL igrači aka bombe... I što su obojica užasan fit na roster u kome je jedini sigurni PG CMM, a startna četvorka Moneke.

Pa valjda bi Boldwin trebao više na dva,imali bi napokon igrača koji kreira za sebe a može i za druge.Mislim kako god ali mi u evropi rješenja nemamo,možemo zamišljati neke imaginarne igrače kakvi bi odgovarali,samo što takvih nema.E sad vjerujem da u Americi ima samo više se ne nadam da su ovi naši u stanju nešto od tamo izvući.

Posted
9 hours ago, Molina23 said:

I kad se opet bude sralo po Janisu (kao i po svakom treneru pre) setite se da je roster uvek tako stručno nakalemljen tako da se apsolutno ne dozvoljava, ponavljam ne dozvoljava jasan i strogo definisan sistem igre, kompatibilnost rostera i uloga na terenu itd. Samo imbecil može nagura Rivera uz Filipa. To je zatvor jbt. Već vidim Monekea na 5 kako glumi Bolomboja a Odželej Kalinića iz Fenera jer nema ko zatvori reket. 

Sad će neko reći pa neka da ostavku i dođe drugi, kao da to rešava sve. Sa ovom garniturom retarda, jadnika, tutubana neće doći bolji. A i bolje bi potrošili, Dozet i Bagzi od Pabla Lasa i Ćavija Paskvala bi napravili idiote i neznalice i oborili im rejting toliko da bi posle njih radili u Turk Telekomu i Slask Vroclavu. 

Tako je bre, Sfero je vrhunski trener, on kad bi sastavio ekipu tukli bi reprezentaciju Marsa, ovako jadniku nametnuli tim vec drugu godinu pa on ne moze nista da uradi.

Posted (edited)
10 minutes ago, Ludi za Poli said:

Baldwin na ovaj trenutni roster jos jedan dokaz da budalama ne treba dati ni marku i po za 5 kifli, a kamoli 20 miliona da se razbacuju 

Očito se ulupava novac zarad socijalnog mira, nema ni L od logike. Bitno je da se narod zamajava.

Postaćemo Armani Milano 2.0 koji želi da uči. Kod nas će dolaziti igrači samo zbog masnog novca, da iskuliraju sezonu i trude se isključivo u Evroligi. U ABA će biti minimal effort, a u ostalim takmičenjima i da ne pominjem.

Sa druge strane, ovo kako mi ovde vodimo diskusiju takođe prosto nije normalno. Razumem da ljudi žele da napišu svoj stav o igračima koje izbace Markos i Mile, i ja zato pišem, ali napravili smo opštu, često nečitljivu, papazjaniju. Ja sa svoje strane jedino što mogu je da dam mali doprinos tako što 24h neću više ništa napisati na ovoj temi. Nema ni nekog smisla, ionako je prezagušena. Ono malo upisa koji nose sa sobom vrednost, izgubi se u moru nelogičnih ili hvalospeva ili kukanja. Opet kažem, ni ja ništa bolji nisam, ali preterali smo.

To je to. Pa se vidimo sutra nakon 13h od boga zdravlje.

Edited by JPM
Posted

Ne znam meni je Boldvin mnogo bolji igrac od Yaga, steta sto nam koncepcijiski ne odgovara...

Bolje da ostane Yago ili da dodje neko drugi koji nam odgovara, samo ko?

Ne daj boze Loni Voker da dodje, divljak, sebicni, trebalo bi nam 20 lopti..

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 2