Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Joj kad vam Sveropulos to zarotira i zavrti petorke u prva 3 kola, i da deli minutazu ima da mu jebavate majku samo tako 

• Like 1
Posted

Ja cu da se lazem da je ovo neka patka i maska za nekog ko stvarno dolazi. 

Apsolutno odbijam da poverujem da sportski sektor bilo kog kluba, trener, pomocnici, stari i novi sportski direktor mogu da sednu da pricaju oko centra i da razgovor zavrse sa - pa sta znam, Rivero, Izundu, Plavsa dobro zvuci.

Odbijam zaista da poverujem u to. Ako je to pak istina, ovaj klub nece preci 10 pobeda u nikad vecem takmicenju a Sfero ce u novembru da skida mast sa giros aparata koja se na'vatala tokom leta.

• Like 14
Posted

Rivero bratina!!!

Svaka čast upravi.

Kad pomisliš da si neki metak napokon izbegao u prelaznom roku,Bagzi i Dozet te nepogrešivo rane sa istim.

Bravo momci.....sad kad krene ludilo oko sezonskih!?

Rivero-Izundu.....kome bre ovo pada na pamet a imaš nikad veći budžet????

• Like 4
Posted

Daj da ludujemo u negativnom smislu možda pokvarimo posao. Kao kad ludujemo u pozitivnom smislu. Jbg. daj šta daš. Druzilu, pasulj, kuglu, vudu lutke, šta god. 

Posted (edited)
9 minutes ago, pavlaka said:

Kaze onaj tips da ce rivero biti startna petica.. to nam je sto nam je

Sto se oni uopste prenose ovde kada nisu na listi, ne razumem?

Msm jesu na listi ali sto su?

Danas ih je Petrusev lagano demantovao.

Edited by Stefi88
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Daj da ludujemo u negativnom smislu možda pokvarimo posao. Kao kad ludujemo u pozitivnom smislu. Jbg. daj šta daš. Druzilu, pasulj, kuglu, vudu lutke, šta god. 

Ovakvi poslovi baš nikada ne propadnu kad je KKCZ u pitanju. 

• Like 11
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Stefi88 said:

Na listi su.

Elem, ja cu lagati sebe da Bolombojev oporavak ide bolje od ocekivanog, da ce biti spreman za start sezone i da na njega ozbiljno racunaju. Bolomboj, Rivero, Izundu - to vec nekako i moze da se svari...

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Stefi88 said:

Msm jesu na listi ali sto su?

Danas ih je Petrusev lagano demantovao.

Што не би били? Нормална ствар је да греши та страница, исто тако је х трансфера прва најавила у Европи. По том принципу Миле и Маркос би одавно били скинути са листе.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, pavlaka said:

Kaze onaj tips da ce rivero biti startna petica.. to nam je sto nam je

Isti onaj Tips koji je rekao da Petrusev ostaje u Oliju iako danas piše da je rok do sutra da platimo ako ga hoćemo? Zvuče obavješteni.

Ako ja dobro shvatam, imamo košarkašku ekipu u kojoj su 90% ekipe "zadnji vezni". I ono što je interesantno, za sve koji su dosli ili se spominju, najcesci komentar je "nije loše ako će on biti druga-treće dvojka, četvorka, petica". Jbt, kao da ćemo u rosteru imati 25 igrača. Čak i ja ovdje vidim da nam fali neka zvjezda, neko ko će trpati. Ovo do sada nema niko sa više od 8 ppg.

• Like 4
Posted
27 minutes ago, Mario1563 said:

Joel kada je dolazio proklinjali su ga…

Jel da, možeš li da vratiš par postova gde je bilo to proklinjanje? Ja koliko se sećam, potpisao je istog dana kada i Tobey i većina ljudi je bila zadovoljna i kvalitetom i komplementarnošću igrača, na stranu što Tobey posle nije zadovoljio.

29 minutes ago, Mario1563 said:

Vildozu su pricali kako je igrac koji je stalno povredjen

Vildoza je došao iz NBA i u tom trenutku je bio pojačanje renomea kakvog baš dugo pre toga nismo doveli (drugi mandat Kaline excluded). Ja se opet sećam prilične euforije i sumnje kod mnogih da uopšte možemo da ga potpišemo.

33 minutes ago, Mario1563 said:

a Sabaz da ga ne komentarisem.

Za njega je tek vladala euforija epskih razmera.

Uspeo si dosta gluposti i laži da naguraš u post od svega par rečenica, tako da svaka čast na tome.

• Like 8
Posted

Хахаха колико се пљује Риверо видим биће мвп следеће сезоне. 

Нисте хтели Хола не одговара, Отуру нас одбио, ако је Риверо други центар а Боломбој се опорави да буде први то је сасвим ок уз Изундуа, плус Петрушев је још у магли и ништа се са сигурношћу не може тврдити као што поједини инсајдери покушавају да већ лупе па ако погоде погоде, да им се сви диве. 

Свасвим добро попуњена екипа, разноврсним играчима на свим позицијама, без обзира што се не зна за позицију два ж шта ће бити још увек. 

По мени да ли ће екипа бити за плеј ин или за топ 8 директно зависиће од стартног плеја, ако ту доведемо доброг играча испливаћемо из просека и можемо напасти првих 8 позиција. 

• Love 1
Posted
2 minutes ago, Born Ready said:

Jel da, možeš li da vratiš par postova gde je bilo to proklinjanje? Ja koliko se sećam, potpisao je istog dana kada i Tobey i većina ljudi je bila zadovoljna i kvalitetom i komplementarnošću igrača, na stranu što Tobey posle nije zadovoljio.

Vildoza je došao iz NBA i u tom trenutku je bio pojačanje renomea kakvog baš dugo pre toga nismo doveli (drugi mandat Kaline excluded). Ja se opet sećam prilične euforije i sumnje kod mnogih da uopšte možemo da ga potpišemo.

Za njega je tek vladala euforija epskih razmera.

Uspeo si dosta gluposti i laži da naguraš u post od svega par rečenica, tako da svaka čast na tome.

Bolomboy kada je dolazio pricalo se sve najgore, za Sabaza jeste bila euforija nego sam rekao da necu da ga komentarisem jer euforija ne znaci uvek da je taj igrac ono sto nam treba. Sve u svemu “navijaci” su postali mnogo razmazeni, ni meni ova pojacanja nisu prva klasa, ali ovo je postalo toliko nepodnosljivo da se za svakakog igraca kuka, kao da dolazi Filip Covic licno

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Mario1563 said:

Bolomboy kada je dolazio pricalo se sve najgore, za Sabaza jeste bila euforija nego sam rekao da necu da ga komentarisem jer euforija ne znaci uvek da je taj igrac ono sto nam treba. Sve u svemu “navijaci” su postali mnogo razmazeni, ni meni ova pojacanja nisu prva klasa, ali ovo je postalo toliko nepodnosljivo da se za svakakog igraca kuka, kao da dolazi Filip Covic licno

Dobro brate objasnio si nam da smo govna koja samo kukaju.

Aj sad pisi na temu a ne o drugim forumasima.

Posted
16 minutes ago, Stefi88 said:

Zar stvarno verujete da biti

Rivero Izundu Mitrovic?

Dajte malo realnosti, sacekajte...

Ne,nego Rivero ,Izundu ,Plavšić :)