Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Generalni menadzer. Znači Dozet ostaje. Pa da kao što sam i mislio. Ne sumnjam da i Bagzi ostaje. Presipanje iz šupljeg u prazno. 

• Like 5
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Presipanje iz šupljeg u prazno. 

Ne mora da znači. Ja to i pišem. Uhlebe ostaju, ali ni ranije ni na dalje ne rade ništa. A Tomić možda nešto i uradi. Ovi će samo da parazitiraju na budžetu kluba ali to je najmanja šteta. Veća bi bila da treba nešto i da rade.

• Like 9
Posted (edited)
2 minutes ago, JPM said:

Ne mora da znači. Ja to i pišem. Uhlebe ostaju, ali ni ranije ni na dalje ne rade ništa. A Tomić možda nešto i uradi. Ovi će samo da parazitiraju na budžetu kluba ali to je najmanja šteta. Veća bi bila da treba nešto i da rade.

Ja se plašim ovog drugo. Dugo oni tavore u klubu. Jaču poleđinu imaju. Pitanje je ko će se tu više pitati. Baš imam bojazan. Ništa mi se ovo ne sviđa. Da im se bar leđa vide pa i ajde, ovako baš teška priča. 

Edited by Čočo
Posted

Sigurno nije Tomic napustio Milano i dosao ovde da bude GM da bi mu Dozet objasnjavao sta treba da radi i da mu kroji sudbinu.

• Like 27
  • Thanks 2
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Ja se plašim ovog drugo. Dugo oni tavore u klubu. Jaču poleđinu imaju. Pitanje je ko će se tu više pitati. Baš imam bojazan. Ništa mi se ovo ne sviđa. Da im se bar leđa vide pa i ajde, ovako baš teška priča. 

Nisu oni jedina uhlebe u klubu, ima ih ihahaj. Samo ih ne znamo.

Tako da bolje je ovo nego da Tomic ne dodje.

• Like 1
Posted

Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke,

Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja, radosti i tuge. Došao je trenutak da se oprostim od jedne faze svoje ljubavi prema magičnoj igri pod obručima.

Iza mene, iza nas, je mnogo želje, borbe, odricanja. Osvojenih trofeja, ali i izgubljenih finala. Sve je to košarka i sve je to život. I ja ne bih ništa od toga menjao, baš sve bih - opet isto!

Hvala mojim Valjevcima, mojoj Srbiji. I svim trenerima uz koje sam imao prilike da učim košarku.

Nisam je (još) naučio do kraja. Razmenjivaćemo znanje i iskustvo još dugo ona i ja. Do kraja života.

Ne bih posebno isticao pojedince, odlučujuće minute, najvažnije utakmice... Jer, svaki od tih „detalja“ (treneri, saigrači) bili su važni za moju karijeru.

Najveća zahvalnost ide mojoj porodici. I najveći ponos je kod njih. U poslednje vreme, shvatio sam da je najveće bogatstvo moje igračke karijere – imaću šta da pokazujem deci! Samo da još malo porastu... Pred njima ću biti i jesam – najispunjeniji.

Ne bih da pravim ličnu grešku na kraju, pa ide jedna grupna poruka: „Neizmerno HVALA svakom, ali doslovce, svakom saigraču. Svi ste vi od mene pravili boljeg košarkaša. Pamtim to“.

Svi mi igramo za navijače i zbog njih. Zato, hvala i njima, iskreno i od srca. Prijali su aplauzi i podrška. Kritike motivisale, zvižduci jačali. Bez obzira na klupsku pripadnost, navijač uvek zahteva poštovanje nas zbog kojih su došli u dvoranu. Tokom karijere nisam mnogo čitao komentare niti obraćao pažnju na društvene mreže, ali sam jako dobro osećao svaki uzdah u hali. I svaki muk. Odatle dolazi inspiracija, zbog toga teraš sebe da budeš bolji. I sad, da ne odstupim mnogo od sebe, a poznato je da emocije nisam mnogo otvarao za javnost, ovu ipak želim i moram da podelim: želja mi je da se zna kako sam karijeru završio u klubu koji u mom srcu ima – dominantno mesto.

O ljubavi prema Srbiji, igranju za njen grb i pod voljenom trobojkom, rekao sam sve na parketu. Rečima je nemoguće opisati taj jedinstveni, divni osećaj koji još tinja u meni. Moja otadžbina će za mene zauvek ostati najvažnija i najvoljenija.

Još jednom hvala košarko, vidimo se i nadalje, samo bez patika, dresa i šortsa", stoji u saopštenju dostavljenom medijima.

Teo završio karijeru. Sve najbolje majstore. 👏

• Like 19
  • Love 30
Posted

Sve najbolje,nije se nesto proslavio ovde jbg godine su godine ali i klasa je klasa. Hvala mu na svemu i srecno u penziji koju je zasluzio.

• Like 2
Posted
12 minutes ago, Čočo said:

Generalni menadzer. Znači Dozet ostaje. Pa da kao što sam i mislio. Ne sumnjam da i Bagzi ostaje. Presipanje iz šupljeg u prazno. 

Ovo je prvi put u istoriji kluba i u sklopu modernizacije sistema KK Crvena zvezda, da će biti aktivirana ovakva uloga pozicija generalnog menadžera sportskog sektora, koju će od danas konkretno obavljati Milan Tomić.

Ovako stoji na sajtu kluba

Posted

Teo je legenda srpske kosarke pre svega. Bila je privilegija gledati njegovu magiju u Zvezdinom dresu cak i u ovim godinama. Koliko magicnih poteza je imao samo prosle sezone neki plejmejkeri nemaju ni za celu karijeru. Veliki doprinos je dao u osvajanju 4 trofeja za dve sezone. Ostaje zal sto nam se putevi nisu ranije susreli, ali sta je tu je. Hvala mu na svemu, jedan od mojih najomiljenijih kosarkasa ikada.

• Like 20
  • Love 3
Posted
4 minutes ago, simaspass said:

Ovo je prvi put u istoriji kluba i u sklopu modernizacije sistema KK Crvena zvezda, da će biti aktivirana ovakva uloga pozicija generalnog menadžera sportskog sektora, koju će od danas konkretno obavljati Milan Tomić.

Ovako stoji na sajtu kluba

Pa izmišljeno mesto da se ne bi diralo Dozetovo i Bagzijevo mesto. 

• Like 4
Posted

Mogli su bar simbolično da šutnu u dupe nekog od beskorisnih bezveznjaka na funkacijama u klubu, ali očito niko koga je Čović postavio ne smije da se dira.

Stvarno se nadam da Tomić ne dolazi iz Italije da bi bio još jedan fikus.

• Like 8
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Pa izmišljeno mesto da se ne bi diralo Dozetovo i Bagzijevo mesto. 

Bice Dozet zamenik zamenika glavnog arhivatora😂

Posted

Teu srećna penzija.

Što se mene tiče, njegov mandat u Zvezdi bio je too late and too little.

Ne treba Zvezda nikome da bude klub u koji se dolazi da se spremi za penziju.

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, quentin said:

Mogli su bar simbolično da šutnu u dupe nekog od beskorisnih bezveznjaka na funkacijama u klubu, ali očito niko koga je Čović postavio ne smije da se dira.

Stvarno se nadam da Tomić ne dolazi iz Italije da bi bio još jedan fikus.

Ko zna koliko državnih para se izvuče preko tih ugovora, kao i preko Dače Ilića, Barne, Šaranovića. Ova poslednja dvojica su još poseban nonsens, Zvezda ih plaća državnim parama da bi igrali kod Filipa u klubu.

• Like 6
Posted

teu ova poslednja sezona nije uopste trebala

ona prethodna je bila sasvim ok, tu je trebalo zavrsiti

veteransko prisustvo, nekoliko meseci vrlo dobre kosarke plus par jos po neki bljesak...sasvim ok za kraj karijere u voljenom dresu

tako se nadam da ce i kalina umeti da proceni kada mu je pravi trenutak da stane a da za kraj ostavi pozitivan utisak

mozda je to i ovo leto, ako psihicki/fizicki vise nije spreman da bude na odgovarajucem nivou 

• Like 11
Posted

Iako sa po malo gorkim ukusom u ustima i narogušenim ostalim čulima (kod mene, subj.), neka ostane zapisano da je Miloš Teodosić, košarkaški as, igrao u KK Crvena Zvezda i pred kraj karijere uzeo 4 trofeja. Makar za arhivu i istoriju.

Posted

Најлакше се памте лоше ствари код човека у свим животним сферама.

Мени ће остати по оваквим стварима упамћен везано за његов боравак у Звезди.

Хвала мајсторе!

• Like 12
  • Love 7
Posted (edited)

Teo srecno u zasluzenoj penziji. Nije zavrsetak onako kako smo svi zeljeli da bude, ali sta je tu je.

Nikad mu necu zaboraviti kup 2024 i igranje pod injekcijama, a iako ove sezone nije bilo to to opet je bio jedan od najzasluznijih u osvajanju i ovogodisnjeg jedinog trofeja.

Edited by Sokmeniki
  • Like 2
  • Love 2
Posted

Svi kukamo na to da nam se igrači vraćaju kad ih niko više neće ali to je surova realnost. I naša i Partizanova. Evo Lučića kao primera. Ili Bogdana. Neće doći u godinama koje su blizu prajma nego u godinama koje su korak pred penziju i to je tako. Sve je to lepo i romantično, doći u klub koji voliš kada si u prajmu ali u praksi to tako ne ide. 

Zato je Kalinin povratak 2021. godine bio najčistija sportska priča (pare ostavljam po strani) i na tome mu svaka čast i hvala. 

Teu srećno u penziji, takvog PG starog kova odavno više nema. 

• Like 23
Posted

Generalno, lepe stvari oko našeg kluba u poslednjih par dana, da se malo lakše preboli ona blamaza u KLSu.

Samo što neko ipak treba da bude malo i odgovoran. Sa druge strane, isto bilo kod komšija prošle sezone, pa nisu padale glave. 

Šteta za povredu Bokija, ubeđena sam da bi sa njim mnogo toga bilo drugačije.

Došao Moneke, kaže mi cera: uh nije valjda ovaj došao kod nas, on me je uvek nervirao. Bukvalno nemam pojma odakle ga uopšte i zna.

Tomić je baš velika stvar i videćemo kako će sve da klikne i ko će još doći.

Očigledno je da novca ima, a nije da bas da nema znanja...

Veliki Teo odlazi u penziju. Hvala majstore za sve. Za reprezentaciju prvenstveno, a i za prošlu sezonu ♥️

• Like 9
  • Love 2
  • Thanks 1