Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Sine, kad Tomiću krene da zvoni telefon ovih dana

Dobar dan, Milane. Dalibor Ilić je kraj telefona

• Ha-ha 27
  • Tuzno 1
Posted
18 minutes ago, božija noga said:

-potpuno  razumevanje sa Sferopulosom 😬😎🤣🏀

Zanimljiv intervju,meni je i Gavtilovic dobar tip sta znam. Kaze pre mesec dana je cuo mogucnost za povratak Tomica u Zvezdu

• Like 4
Posted (edited)
3 hours ago, JPM said:

Blokader je uvredljiv, pežorativan izraz koji koriste samo SNS govna.

Kada bilo ko iz sns sekte kaže za nekog da je blokader, meni je to samo kompliment za čoveka. Druga strana medalje... Izvinjavam se za off.

Što se tiče Drčele, teleće glave, definitivno radi u interesu Zvezde i po meni donosi dobro. Ali kada dodje do smene vlasti svakom po zasluzi, a njemu i njemu sličnima nadam se rešetke. Pozdravljam potpis Tomića, napokon neko dešavanje na top nivou.

Edited by NikolaTest
  • Like 4
Posted
18 minutes ago, NMX said:

Mić na sastanku sa magacinom, kolorizovano

• Ha-ha 7
Posted

Mislim da se kod nas malo precenjuje uloga SD u klubu, bar sto se tice ulaznih transfera. Daleko bilo da opravdavam prisustvo Dozeta, Bagzija i ostale ekipe, ali u nasoj trenutnoj situaciji gde imamo velike finansijske mogucnosti i dovodimo proverene igrace, trener i strucni stab nemaju potrebu da bilo koga slusaju u vezi dovodjenja igraca jer su ti igraci u velikoj meri dobro poznati i neki poseban skauting nije potreban. Mi vec godinama nismo klub koji dovodi neafirmisane mlade igrace, nego su to uglavnom dokazane iskusnjare na EL nivou cije karakteristike znamo i mi na forumu, a kamoli Sferopulos i njegovi pomocnici. To sta Dozet prica po medijima je potpuno nebitno, on samo prica ispred kluba, a tamo se pita verovatno isto koliko i mi ovde. Nije Dozet sigurno dosao pred upravu i strucni stab i rekao e imam jednog dobrog igraca po imenu Cima Moneke i ovi su bili u fazonu uf super kako si ga samo nasao. Isto vazi i za Semija, Nworu, ili proslo leto Kodija, Kenana, ono tamo Bolomboja, Rokasa, Hangu... Bude tu i po neki manje poznat igrac, ali uglavnom dodje da popuni ulogu druge ili trece opcije na svojoj poziciji. 

Ono kako ja vidim ulogu SD-a kod nas je pre svega da ima reputaciju u evropskoj kosarci sto moze biti adut prilikom pregovaranja sa nekim igracem. Dakle, neko ko ima kontakte i dobre odnose sa menadzerima, pa i igracima licno. Dozet to svakako nije, Tomic ce biti bolje resenje u tom smislu ali realno za njega verovatno pola igraca u EL nije ni culo. Sledeca bitna stvar su kontakti sa raznim trenerima, pomocnicima, drugim SD, bivsim igracima i slicno preko kojih moze nesto da se sazna o igracu za kojeg smo zainteresovani, a sto se tice njihovih karaktera i radnih navika. E tu je Tomic sigurno daleko iznad Dozeta jer verujem da moze licno da nazove neka velika imena sa kojima je ranije saradjivao, dok bi Dozetu eventualno odgovorili na mejl posle deset dana. Jos jedna bitna stvar je da SD treba da bude spona izmedju uprave i strucnog staba. On prakticno treba da predstavi strucnom stabu sistem kluba, kakav god da je taj sistem, i da sugerise trenerima sa ciljem postovanja tog sistema. Na primer ako smo odlucili da ovu sezonu ne vijamo rezultat, nego razvijemo par igraca, on tu ideju treba da predstavi strucnom stabu. Ali isto tako i obrnuto, ukoliko iz nekog razloga strucni stab nije u stanju da prati taj plan, on ce da objasni menadzmentu kluba zasto je to tako. Zbog toga je takodje bitno imati nekoga cije ime ce postovati i uprava i strucni stab, gde je opet Tomic znatno iznad Dozeta. 

Ali opet kazem, u trenutnoj situaciji gde mi neki jasan sistem i dugogodisnji plan ni nemamo, nego dovodimo igrace koji ce prodati sezonske i koji su dobro poznati u EL kosarci, te jurimo instant rezultat, ova promena na poziciji SD je samo sminka, da se malo umire navijaci jer eto dolazi jace ime na to mesto. A da ce biti nesto mnogo bolje i pametnije cisto sumnjam.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Molina23 said:

Mić na sastanku sa magacinom, kolorizovano

id u kurac hahahahahhahahahahhahahaha

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

tomic moze da napravi razliku na toj poziciji, taman onoliko koliko savic i zelimir smislenije prave koncepciju/roster u odnosu na daj da potpisemo sve domace slobodno na 3 godine, pa cemo videti sta dalje

ne dovode ni oni ne znam kakve igrace ispod radara, ali se vidi ideja i koncepcija

milan dozet je bivsi kosarkas, danas tviteras i to je sve

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 10
  • Thanks 2
Posted

Može li se u ovo ubrojiti i mister grejalica? Kako je on radio posao? Da se prisetimo malo. Kad nas ohladio Kolton. Čekajući godoa (faks). On je bar po mrežama ložio ljude, Klozet nije. 

Posted

GuWcKWaXYAA4yz6?format=jpg&name=small

Izgleda da je Janisov sin vodio Oly tih dana, nama zapao duplo stariji Janis a prošlo samo 6 godina.

Ili ga ubi vrućina giros mašine

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, NikadProtivKaline said:

tomic moze da napravi razliku na toj poziciji, taman onoliko koliko savic i zelimir smislenije prave koncepciju/roster u odnosu na daj da potpisemo sve domace slobodno na 3 godine, pa cemo videti sta dalje

ne dovode ni oni ne znam kakve igrace ispod radara, ali se vidi ideja i koncepcija

milan dozet je bivsi kosarkas, danas tviteras i to je sve

Pa i cuvanje domacih igraca je neka vrsta ideje i koncepcije, druga stvar je sto se to jednom delu navijaca ne svidja.

Svakako ne treba ocekivati da ce Tomic sad da uleti u klub i postane sef stanice te otera domace igrace iz kluba. Ne moze on te stvari da radi samostalno. Partizan nikada nije dobar primer da se uporedjujemo sa njim u tom smislu jer je trener tamo iznad svih u klubu, sto je retko gde situacija.

• Like 1
Posted

najcudniji dogadjaj do sada u ovom prelaznom roku je objava transfera Monekea, ne znam zasto je to uradjeno ali verovatno ima neka prica iza toga...avi znamo kako nas klub funkcionise, prvo idu zahvalnice pa sve ostalo...

Tomic ok potez, da se malo smire strasti...sta cemo mi kao klub dobiti od toga videcemo...

zivo me zanima sta je u glavi ljudima koji veruju da su se oko transfera nesto pitali Dozet ili Bagzi u vreme dok je Cova bio u klubu i da su oni dovodili neke igrace kao i da su krivi za lose procene...

• Like 1
Posted

Evo Gavrilović u intervijuu kaže da je pre mesec dana čuo da postoji mogućnost da Milan Tomić dođe u Zvezdu... Šta mislite kad je Tomić u tom slučaju znao za to? 😊

Posted (edited)
10 minutes ago, СтелаРоса said:

Pa i cuvanje domacih igraca je neka vrsta ideje i koncepcije

nemam ja problem sa domacim igracima kao takvim

vec nacin kako se to radi u kkcz

i zelimir je pokusao prve sezone kad je dosao da dovede domaci kvalitet

ali ili su ga odjavili ili bili preskupi...pa je pokusao nesto drugo

mi godinama unazad prvo potpisemo domace mediokritete ili bivse igraca ne 3 godine, damo im ugovore kakve im ni mama ne bi dala

pa onda pokusavamo da pokrpimo sve rupe koje je to napravili nekim satro EL azdajama

to vise lici na to kako se vodi tribina ili neka SNS firma, nego ozbiljan kosarkaski klub

a sto se domacih tice, i ja bih isao all-in na spasu

kad se vec ima para za bacanje, 10m/3god

vredi toliko

a ne 2,5m godisnje na kobru, luku, dedu i chodu ilica

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 8
  • Thanks 1
Posted
Just now, StiviKivi said:

Evo Gavrilović u intervijuu kaže da je pre mesec dana čuo da postoji mogućnost da Milan Tomić dođe u Zvezdu... Šta mislite kad je Tomić u tom slučaju znao za to? 😊

Čitaj malo forum,informiši se. 🙂

Naravno da su ga zvali pre dva dana čim ih je Miša odjavio.

Tako rade ozbiljni klubovi i ozbiljan sportski delatnik poput Tomića.

Saznao juče,odmah javio porodici.....ja odoh kod Drčele vi se snalazite.Kratko jasno!

Bez zajebancije....šta se sve ovde može pročitati ,majko Božija?!

kao da ovde pišu deca,žene i majke pomenutih pa se zna i koji toalet papir koriste,a kamoli kad je neko nekog

zvao,pod kojim razlozima i uslovima.Kao i kad je taj pozvani prihvatio i da li se konsultovao i kada sa trenerom

ili sa igračem.

Neverovatni smo majke mi!

• Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ako nista drugo, Milan Tomic poznaje, u kontaktu je, ....sa gro menadzera koji rade u Evropi.

Dok je Dozet po tom pitanju par puta video Miska uzivo i prati Kendru na onlifansu.

Porediti Milana Tomica i Dozeta je stvarno iluzorno.

I nadam se da ovo znaci manji upliv doktora robotike u dovodjenje igraca

Edited by Gromovnik
Posted
49 minutes ago, NMX said:

Dalibor Ilić, jbt.

I on je zarađivao od košarke u KKCZ. :classic_mellow:

• Like 1
Posted
1 minute ago, Sector said:

Dalibor Ilić, jbt.

I on je zarađivao od košarke u KKCZ. :classic_mellow:

Čemu to prošlo vreme brt

NOVO POJAČANJE CRVENE ZVEZDE: Reprezentativac Srbije potpisao do 2026!

Mladi košarkaš iz Republike Srpske potpisao ugovor sa crveno-belima do 2026!

Mladen Šolak

Objavljeno 14.07.2022. 16:25h

eto ga nazad na pripremama da se nametne 

• Tuzno 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Sad je pitanje i šta sa Dozetom? Nigde ne piše da on ide. Da ne bude Tomić na kraju dolazi kao savetnik Dozetu. To bi tek cirkus bio ali me ne bi ni čudilo. S obzirom da kod nas,, snositi odgovornost" je mrtvo slovo na papiru. 

Posted
Just now, Čočo said:

Sad je pitanje i šta sa Dozetom? Nigde ne piše da on ide. Da ne bude Tomić na kraju dolazi kao savetnik Dozetu. To bi tek cirkus bio ali me ne bi ni čudilo. S obzirom da kod nas,, snositi odgovornost" je mrtvo slovo na papiru. 

Dozet se okreće obavezama komentarisanja riba po tviteru

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, NMX said:

eto ga nazad na pripremama da se nametne 

Nekako mi je logičnije da gledam njega kao treću opciju na 4 nego li Davidovca, iako je Deda najmanje fejlovao od domaće osnove, tu se jasno vidi koliko mi nemamo plan, dupliramo i tripliramo pozicije sa igračima koji jedino treća opcija mogu da budu.

Da je bilo pameti da se Davidovac ne vrati, da se Dobrić ne vrati, nego da damo neku šansu Iliću i nekome na trojci. Ali mi kao da imamo one impulsne kupovine. E ovaj je slobodan, DAJ GA!!!

Posted
40 minutes ago, СтелаРоса said:

Mislim da se kod nas malo precenjuje uloga SD u klubu, bar sto se tice ulaznih transfera. Daleko bilo da opravdavam prisustvo Dozeta, Bagzija i ostale ekipe, ali u nasoj trenutnoj situaciji gde imamo velike finansijske mogucnosti i dovodimo proverene igrace, trener i strucni stab nemaju potrebu da bilo koga slusaju u vezi dovodjenja igraca jer su ti igraci u velikoj meri dobro poznati i neki poseban skauting nije potreban. Mi vec godinama nismo klub koji dovodi neafirmisane mlade igrace, nego su to uglavnom dokazane iskusnjare na EL nivou cije karakteristike znamo i mi na forumu, a kamoli Sferopulos i njegovi pomocnici. To sta Dozet prica po medijima je potpuno nebitno, on samo prica ispred kluba, a tamo se pita verovatno isto koliko i mi ovde. Nije Dozet sigurno dosao pred upravu i strucni stab i rekao e imam jednog dobrog igraca po imenu Cima Moneke i ovi su bili u fazonu uf super kako si ga samo nasao. Isto vazi i za Semija, Nworu, ili proslo leto Kodija, Kenana, ono tamo Bolomboja, Rokasa, Hangu... Bude tu i po neki manje poznat igrac, ali uglavnom dodje da popuni ulogu druge ili trece opcije na svojoj poziciji. 

Ono kako ja vidim ulogu SD-a kod nas je pre svega da ima reputaciju u evropskoj kosarci sto moze biti adut prilikom pregovaranja sa nekim igracem. Dakle, neko ko ima kontakte i dobre odnose sa menadzerima, pa i igracima licno. Dozet to svakako nije, Tomic ce biti bolje resenje u tom smislu ali realno za njega verovatno pola igraca u EL nije ni culo. Sledeca bitna stvar su kontakti sa raznim trenerima, pomocnicima, drugim SD, bivsim igracima i slicno preko kojih moze nesto da se sazna o igracu za kojeg smo zainteresovani, a sto se tice njihovih karaktera i radnih navika. E tu je Tomic sigurno daleko iznad Dozeta jer verujem da moze licno da nazove neka velika imena sa kojima je ranije saradjivao, dok bi Dozetu eventualno odgovorili na mejl posle deset dana. Jos jedna bitna stvar je da SD treba da bude spona izmedju uprave i strucnog staba. On prakticno treba da predstavi strucnom stabu sistem kluba, kakav god da je taj sistem, i da sugerise trenerima sa ciljem postovanja tog sistema. Na primer ako smo odlucili da ovu sezonu ne vijamo rezultat, nego razvijemo par igraca, on tu ideju treba da predstavi strucnom stabu. Ali isto tako i obrnuto, ukoliko iz nekog razloga strucni stab nije u stanju da prati taj plan, on ce da objasni menadzmentu kluba zasto je to tako. Zbog toga je takodje bitno imati nekoga cije ime ce postovati i uprava i strucni stab, gde je opet Tomic znatno iznad Dozeta. 

Ali opet kazem, u trenutnoj situaciji gde mi neki jasan sistem i dugogodisnji plan ni nemamo, nego dovodimo igrace koji ce prodati sezonske i koji su dobro poznati u EL kosarci, te jurimo instant rezultat, ova promena na poziciji SD je samo sminka, da se malo umire navijaci jer eto dolazi jace ime na to mesto. A da ce biti nesto mnogo bolje i pametnije cisto sumnjam.

Ne bih se u potpunosti slozio, tj drugi deo posta je odlican, ali je delimicno kontradiktoran sa prvim, jer ne smatram da se precenjuje uloga SD. Ni Celsi ni Siti ne moraju da dovode iz nigerijske trece lige, ali je uloga SD izuzetno bitna.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, NMX said:

Dozet se okreće obavezama komentarisanja riba po tviteru

Daj Bože. Dok mu leđa ne vidim ništa ne verujem. Je l se zna ko će umesto drugog klovna? Lazić možda?