fradler Posted Friday at 05:42 PM Posted Friday at 05:42 PM Ne vredi. Zivnuo je na kratko u trecem i iskoristio mali pad koncentracije Sinera, ali brzo su stvari dosle na svoje, ovo sto igra danas je prosto preslabo i za osvajanje jednog seta. Za dva sata tenisa nije sastavio 5 poena koja lice na onog starog Novaka. 2
jevrem69 Posted Friday at 05:45 PM Posted Friday at 05:45 PM Ocgledno da je u ovom mecu problem i kretanje, ali on ni u jednom od poslednja tri meca nije uspeo da sacuva brejk prednosti u pojedinim setovima. Nazalost i servis ga je izdao u par situacija kada mu je bio potreban.
Drug Crni Posted Friday at 05:45 PM Author Posted Friday at 05:45 PM Nije ovo realna slika. Đoković je limitiran tim problemom kojeg ima, to je valjda jasno. Šteta. 3
jevrem69 Posted Friday at 05:47 PM Posted Friday at 05:47 PM (edited) Razumem da ima rezona da igra, dokle god bude stizao do zavrsnice turnira, ali ipak trebao bi pokusa da izbedne ovakve rutniske poraze pre svega od Sinera. To znaci da igra koji turnir vise i da se ne pojavljuje samo na Slemovima bez ozbiljnije pripreme. Edited Friday at 05:48 PM by jevrem69
Issey Posted Friday at 05:48 PM Posted Friday at 05:48 PM Bedak da se onako povredi na meč loptu... Ne bi dobio verovatno Sinera, ali bi bio bolji meč sigurno... 1
Don Dusko Posted Friday at 05:53 PM Posted Friday at 05:53 PM On 7/9/2025 at 9:12 PM, McLeod said: Protiv Sinera ce imati najlaksi mec na turniru. Samo se za njega spremao. Maks set za Italijana. Sve je pocelo odavde! 1 2
Barker Posted Friday at 06:04 PM Posted Friday at 06:04 PM Bar mi nije (skoro uopste) muka nakon poraza. To je to, ne mozes protiv prirode.
jevrem69 Posted Friday at 06:04 PM Posted Friday at 06:04 PM (edited) Videcemo kakva je priroda Novakove povrede, i da li ce biti spreman za US Open, ali nekako mi se cini da ce sledeca sezona biti i oprostajna, posto je veliko pitanje koliko jos njegovo telo moze da izdrzi ovakve napore, pogotovo u mecevima sa dvojicom najboljih na turu. Mozda ce se desiti jos neka prilika da dodje do zavrsnice, i da mu neko skine Sinera, to je ocigledno jedina, makar mala sansa za jos nekim trijumfom na GS. Edited Friday at 06:05 PM by jevrem69 2
berti Posted Friday at 06:16 PM Posted Friday at 06:16 PM Moze li uopste bilo koji novi trener da nesto poboljša...
Smrtokapa Posted Friday at 06:17 PM Posted Friday at 06:17 PM Mek prognozira ishod polufinala Vimbldona, arhivski snimak: 3
Mina D. Harker Posted Friday at 06:23 PM Posted Friday at 06:23 PM 23 minutes ago, Helena said: Vimbldon-Sviatek, Siner pobednici Moje petparačko mišljenje: ako bude igrala kao protiv Sabe, Amanda može ozbiljno da ugrozi Igu. I drugo, kad smo otpisali Karlitosa?😱
McLeod Posted Friday at 06:24 PM Posted Friday at 06:24 PM Realno, Sinera je na ovom Vimbldonu posralo kao nikoga u istoriji, predaja na 0-2 i povredjen protivnik u SF. Nebitno je sve ovo, videlo se jos na pocetku turnira ko ce osvojiti.
Elias Posted Friday at 06:34 PM Posted Friday at 06:34 PM Motaj kablove polako. RG 24 povredjen, W 24 polupovredjen, OI koketirao sa povredom u onom mecu sa Cicijem, USO izgubio prerano da bi se povredio, AO, povredjen, ovde isto povredjen, fizicki se brutalno raspada vec neko vreme, jes da je jos uvek mozda 3 najbolji igrac na svetu, ali dzaba kad znas da nema sanse da pored ovo prvo dvoje uzme neki slem. Posebno ovi porazi kad izadje spustenih gaca protiv dopingovanog robota mi idu na onu stvar, vreme je za penziju, jbg.
Drug Crni Posted Friday at 06:40 PM Author Posted Friday at 06:40 PM Ja sam gledao Švjontekovu par mečeva u Bad Homburgu onako usput, a finale protiv Pegule celo. Mogu reći da se Iga izgleda malo više spremala za sezonu trave, ali izgubila je to finale od Džesike i definitivno će i Anisimova imati svoju priliku. Međutim, moraću se teška srca složiti sa alcestom - veliko je pitanje hoće li Anisimova imati živce za finale, za tremu koja će je sigurno pritiskati i gutati? Tačno je da će ovo Poljakinji biti prvo finale na w, ali ipak iza sebe ima već 5 GS finala..i toliko i trofeja ako se ne varam. Navijaću za Amerikanku, smatram da igrački itekako ima šta da kaže, ali ovakva finala odlučuju i glava (to mislim da ima) i nervi.
diego Posted Friday at 06:40 PM Posted Friday at 06:40 PM Ma kakva penzija, imao je on sezona gde nije uzimao nijedan slem, pa cak ni stizao do zavrsnica, u naponu mladosti i snage. A Alkaraz i Siner ain't getting any younger, either... 1
alcesta Posted Friday at 06:52 PM Posted Friday at 06:52 PM 9 minutes ago, Drug Crni said: Ja sam gledao Švjontekovu par mečeva u Bad Homburgu onako usput, a finale protiv Pegule celo. Mogu reći da se Iga izgleda malo više spremala za sezonu trave, ali izgubila je to finale od Džesike i definitivno će i Anisimova imati svoju priliku. Međutim, moraću se teška srca složiti sa alcestom - veliko je pitanje hoće li Anisimova imati živce za finale, za tremu koja će je sigurno pritiskati i gutati? Tačno je da će ovo Poljakinji biti prvo finale na w, ali ipak iza sebe ima već 5 GS finala..i toliko i trofeja ako se ne varam. Navijaću za Amerikanku, smatram da igrački itekako ima šta da kaže, ali ovakva finala odlučuju i glava (to mislim da ima) i nervi. Ja i dalje ne mogu da preźalim kako je Źaber ispustila dva Vimbldona Iskusno sam preskočila današnji prenos, kao da sam gledala, nema tu šta. Opet je na Alkarazu da spasava turnir. Ne sviđa mi se kako je zamalo igrao 5 setova danas, ali valjda mu je ostalo goriva za finale, po meni ne bi trebalo da igra toliko turnira pred GS, no videćemo. 3
Polivalentni Stevica Posted Friday at 07:16 PM Posted Friday at 07:16 PM Taman je hvatao kakav,takav zalet u trećem setu,sa tim duplim brejkom bi verovatno osvojio set i bar malo zakuvao polufinale,ovako taraba. Vukao je tu povredu i to ga je sprečavalo da pruži bolje izdanje. Iako tri polufinala na tri GS ove sezone sa 38 godina je odličan rezultat. Šta dalje,to samo Novak zna,ali godine uzimaju svoj danak,sve više povreda,iako je faktički treći igrač planete posle Karlosa i Sinera. 59 minutes ago, berti said: Moze li uopste bilo koji novi trener da nesto poboljša... Ja bih iskreno voleo da Vajdu vrati kao glavnog trenera,najbolje ga poznaje od svih.
Elias Posted Friday at 07:21 PM Posted Friday at 07:21 PM Problem sa Sinerom za ovu verziju Djokovica je to sto Siner je bukvalno robotizovana mladja verzija Djokovica, sve radi isto kao Djokovic ali naravno u naponu je snage i to radi malo ili malo vise bolje, jace, brze, snaznije. I servis, i kretanje, i udarci, defanziva, stamina. Sa Alkarazem moze Nole da doceka zutih minuta Spanca, pa malo clutch, malo neko iskustvo i da ga dobije nekako. Protiv italijana nema gde da bezi jbg. Pre ove sezone sam se nadao da Nole moze da ga dobije na staminu u nekom fizicki zahtevnom 5 setercu, pricamo o liku koji je do pre neko vreme bio vise poznat po svojoj "staklenosti" nego po nekim rezultatima, ali onda sam video Sinera u finalu RGa kako igra skoro 6 sati bez da se pritom oznoji, i shvatio da u ovom matchupu ipak nema previse leba za Djokovica 9
DameTime Posted Friday at 07:41 PM Posted Friday at 07:41 PM Quote I'm planning to come back, definitely, at least one more time to play in the Centre Court. 3
wrach Posted Friday at 07:55 PM Posted Friday at 07:55 PM 31 minutes ago, Elias said: Problem sa Sinerom za ovu verziju Djokovica je to sto Siner je bukvalno robotizovana mladja verzija Djokovica, sve radi isto kao Djokovic ali naravno u naponu je snage i to radi malo ili malo vise bolje, jace, brze, snaznije. I servis, i kretanje, i udarci, defanziva, stamina. Nadam se da mislis na to da trenutno Siner igra bolje, jace i brze Novakovu igru koju Novak trenutno igra. Jer mislim da recency bias lako zamaskira sta je Novak igrao npr 2011 ili 2015. Taj tenis Siner i dalje moze samo da sanja. 3
alcesta Posted Friday at 08:02 PM Posted Friday at 08:02 PM Naravno, ali Siner igra jako slično kao Novak do 2011. (zato sam i navijala za njega u početku), a taj nivo je za današnjeg Novaka nažalost sasvim dovoljan, pogotovo sa Sinerovim riternom i sadašnjim Novakovim servisom. Ono što plaši je koliko tu još ima prostora za napredak. Novak je morao da napreduje onoliko jer je imao dva čudovišta ispred sebe, a Siner čak i ne mora imati isti talenat niti napredovati do tog nivoa ako konkurencija ostane ovakva. 1
Elias Posted Friday at 08:10 PM Posted Friday at 08:10 PM 6 minutes ago, wrach said: Nadam se da mislis na to da trenutno Siner igra bolje, jace i brze Novakovu igru koju Novak trenutno igra. Jer mislim da recency bias lako zamaskira sta je Novak igrao npr 2011 ili 2015. Taj tenis Siner i dalje moze samo da sanja. Naravno, mladja verzija Djokovica bi lakse resavala Sinera nego Alkaraza na primer. Stavise mislim da bi bio uzasan matchup za Italijana.
McLeod Posted Friday at 08:13 PM Posted Friday at 08:13 PM Pa potpuno isto kao sto je Djokovicu Siner sad uzasan mecap. Ali i pored toga, ovo finale Sinera je takav fluke, nije odigrao nista specijalno, trava ce mu sigurno ostati najgora podloga. Djokovic je danas odigrao sigurno najgori mec na turniru sto je jako nekarakteristicno za njega. 1
wrach Posted Friday at 08:17 PM Posted Friday at 08:17 PM 12 minutes ago, alcesta said: Novak je morao da napreduje onoliko jer je imao dva čudovišta ispred sebe, a Siner čak i ne mora imati isti talenat niti napredovati do tog nivoa ako konkurencija ostane ovakva. Ne bih rekao da je to prednost za Sinera, konkurencija te tera da budes bolji. (Zao mi je sto Novak nije dovoljno motivisan da nadje nacin da resi i Sinera pa da ode u penziju sa stilom) Jedina prednost Sinera je uticaj italijanskog saveza na doping kontrole.
Recommended Posts