СтелаРоса Posted yesterday at 12:17 PM Posted yesterday at 12:17 PM (edited) 5 minutes ago, JPM said: Zapravo, upravo ga čini 🙂 hteo to on ili ne da prizna. Pa dobro ja sad ne znam koja je tacno definicija toga, ja na to gledam poprilicno jednostavno: ili se osecas tako ili ne. A u njegovom slucaju mi je tesko da poverujem da se oseca kao gej, sto je naravno samo moj utisak nakon svega, moguce i da gresim. 3 minutes ago, McLeod said: Iskacu sad i rekla kazala sa muskarcima za njega, mada pitanje sta je od toga istina Treba se ipak drzati samo cinjenica i proverenih informacija. Ono sto se za sada zna je da sigurno postoji ucena. Te snimke koliko sam shvatio niko na internetu nije ni video. Edited yesterday at 12:20 PM by СтелаРоса
JPM Posted yesterday at 12:21 PM Posted yesterday at 12:21 PM 1 minute ago, СтелаРоса said: Pa dobro ja sad ne znam koja je tacno definicija toga, ja na to gledam poprilicno jednostavno: ili se osecas tako ili ne. A u njegovom slucaju mi je tesko da poverujem da se oseca kao gej, sto je naravno samo moj utisak nakon svega, moguce i da gresim. Da se malo našalim, ima onaj citati iz onog veoma lošeg filma "Točkovi" koji glasti "Za nekog ko nije ubica, prilično često ubijaš, dečko!". Tako da, ako te privlači seksa sa osobama sa penisom, a muško si, prilično je jasno da ono slovo B u LGBT predstavlja upravo tebe, zar ne? 1
СтелаРоса Posted yesterday at 12:23 PM Posted yesterday at 12:23 PM 1 minute ago, JPM said: Da se malo našalim, ima onaj citati iz onog veoma lošeg filma "Točkovi" koji glasti "Za nekog ko nije ubica, prilično često ubijaš, dečko!". Tako da, ako te privlači seksa sa osobama sa penisom, a muško si, prilično je jasno da ono slovo B u LGBT predstavlja upravo tebe, zar ne? Osoba sa penisom koja izgleda kao zensko. Tako da ne znam sta bih ti odgovorio.
DameTime Posted yesterday at 12:24 PM Posted yesterday at 12:24 PM (edited) Postoji i ta biseksualnost. U svakom slučaju, ovo što kaže Mek, neretko se muškarci homofobijom brane od svojih seksualnih sklonosti ka istom polu. Zapravo je to veoma često. Edited yesterday at 12:24 PM by DameTime 1
JPM Posted yesterday at 12:26 PM Posted yesterday at 12:26 PM 1 minute ago, DameTime said: Postoji i ta biseksualnost. U svakom slučaju, ovo što kaže Mek, neretko se muškarci homofobijom brane od svojih seksualnih sklonosti ka istom polu. Zapravo je to veoma često. Ne kaže se da što se više trigeruješ na gejeve, verovatnije je da si i sam gej. 3 minutes ago, СтелаРоса said: Osoba sa penisom koja izgleda kao zensko. Tako da ne znam sta bih ti odgovorio. Pa on zna od početka to. Nemoj se pravimo sad naivni 🙂 Preporuka pesma Fatamorgana od Atheist rap.
dali_man Posted yesterday at 12:33 PM Posted yesterday at 12:33 PM Kao sto vec napomenuh, svaka prenaglasenost vodi ka svojoj suprotnosti.
Klotzen Posted yesterday at 01:18 PM Posted yesterday at 01:18 PM Ja nisam gledao video ali ću vam prepričati šta se priča da je u njemu u spoiler pošto je opis pgavan. Quote Spoiler Seks sa trandžom. Savic ima tetovazu žene na grudima i on govori tome da mu svrsi na njen tatu. Zatim se pojavljuje priča o Šapiću koju navodno hulja koristi da ga ucenjuje : Spoiler Šapić je operisao čmarni kolutić. I na osnovu te dve priče neko je iskonstruisao da su njih dvojica u vezi i da je Šapićeva operacija povezana sa seksualnim odnosom njih dvojice. Modovi ako je isuvise hard-core brišite. Ako su slagali mene i ja lažem Vas.
Besni lala Posted yesterday at 04:11 PM Posted yesterday at 04:11 PM 2 hours ago, Klotzen said: Modovi ako je isuvise hard-core brišite... Prekasno ... Jbga - niko mi nije kriv što ko mulac otvaram sve spojlere. ... 2 1
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 15 hours ago, Besni lala said: Prekasno ... Jbga - niko mi nije kriv što ko mulac otvaram sve spojlere. Promeni nick u Nežni lala. 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Oko ovoga sa Kalinićem od sinoć. Mnogo su to mučne stvari. Razvod je četvrti najstresniji događaj u životu jednog čovek nakon smrti deteta, smrti supružnika i smrti roditelja, tim redom. Dakle bukvalno je najstresniji događaj nakon smrtnog slučaja u porodici. Osim što je stresan, on je i najdugotrajniji stres koji proživljavaš na različitim nivoima i u različitim trenucima. Ako je jedno od supružnika nedovoljno odgovorno i zrelo biće, bude pravi pakao. Nagledao sam se raznih priča kako od svoje okoline tako i na forumima o ljudima čiji su bračni partneri kao odgovor na razvod praktično uzeli decu kao taoce. Ono što dodatno pogoršava situaciju je što Srbija samo pro forme ima institucije. Suštinski ih nema, i svodi se na to da pobeđuje onaj koji je veći siledžija. Nažalost i moja sestra je preživela i dan danas živi takvu torturu, da bivši muž nakon što je ona našla novog partnera, nakon razvoda, decu koristi da bi se svetio. Potpuno ih je zaludeo do te mere da mlađa devojčica ima psihičke probleme, a stariju je kupio. Institucije apsolutno ništa nisu uradile da zaštite tu decu, policija čak nije reagovala ni kada je tu istu decu vodio na letovanje bez saglasnosti majke. Dakle, jedna velika podrška Nikoli. Jasno mi je kroz šta prolazi. To je kazna nad kaznama. Niko je ne zaslužuje.
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja ne bih tek tako zauzimao strane ovde. To sto kazes jeste tacno u globalu, ali konkretno u slucaju Kalinica nije ni on cvecka. Varao je tu zenu dok je bila trudna sa starletama, ko zna cega je sve tu bilo. Nevezano za to, normalno bi trebalo da mu bude dozvoljeno da vidja dete, ako ne postoji razlog da mu se to zabrani.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Varao je tu zenu dok je bila trudna sa starletama, ko zna cega je sve tu bilo. Ovo je validan razlog za razvod braka, ne i za zabranu viđanja deteta. 3 minutes ago, McLeod said: normalno bi trebalo da mu bude dozvoljeno da vidja dete Tu stupa na snagu nepostojanje institucija.
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago To sam i napisao, samo sam dodao da realno ne znamo citavu pricu, a Kalinic sasvim sigurno nije meca dobric pa da se stavim na njegovu stranu automatski. 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Moja je podrška isključivo po pitanju toga da mu se ne dozvoljava kontakt sa detetom. To se često gura u isti koš. Brak je dobrovoljna zajednica dve osobe. Ako odluče da se razvedu, nikakav problem, ali decu koristiti kao sredstvo odmazde zbog povređenog ega je krivično delo. 1
Mina D. Harker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 24 minutes ago, JPM said: Niko je ne zaslužuje. Istine radi, ima ih koji zaslužuju. Djeca izložena nasilju u porodici ne treba po svaku cijenu da se viđaju sa roditeljem-nasilnikom, mada vidimo da postoje takve tendencije. Igrom slučaja pratim jednu hrvatsku inicijativu i za ne povjerovati je koliko sudovi i soc. službe insistiraju na uključenosti problematičnih očeva u živote djece, sve pod krinkom sprečavanja "roditeljskog otuđenja". Ne znam Kalinićev slučaj i ne kažem da je bilo nasilja, poznata mi je i pojava emotivne ucjene preko djece itd, samo kažem da bi trebalo da budemo oprezni kod ovakvih generalizacija.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Prihvatam dopunu. Naravno da ima bolesnika, ali veći je problem ega jednog od roditelja, odnosno ne veći nego daleko učestaliji. Ljudi misle da samo zato što im brak nije išao imaju pravo da uskrate dete bivšem supružniku, a to su dve potpuno odvojene teme. EDIT: Zapravo i o toj sposobnosti roditelja da viđaju dete treba da odlučuje sud i institucije, kada bismo ih imali. Edited 5 hours ago by JPM
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovde sam team Mek, dok su mnogi sinoć pohrlili da se apriori stave na Nikolinu stranu samo zato jer ga vole kao košarkaša. Nit znamo šta je među njima bilo, ni zašto su se (relativno brzo) razveli nit zašto mu ne da da viđa dete (a ni 20 dana, koliko god to surovo zvučalo, nije sad neki predug period, znam ljude u istom problemu što decu ne viđaju mesecima). Tačno je da se "institucije" u okvakvim situacijama najčešće stavljaju na stranu majke bez previše uplitanja u te delikatne odnose, ali to je majkama generalno slaba vajda na ćutanje administracije u slučajevima nasilja u porodici koje uglavnom sprovode muškarci. Ne insinuiram ovime da je to bio slučaj sa Kalinićem nego samo kažem da verovatno na svaku majku koja se sveti ocu preko deteta dođe bar nekoliko majki koje dobijaju preko labrnje od oca. Sve najbolje želim i Kaliniću i njegovoj bivšoj gospođi, a naročito detetu. 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nema team Mek, isti su nam stavovi. Ja ni u jednom trenutku nisam napisao da je Kalinić cvećka. 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Tačno je da se "institucije" u okvakvim situacijama najčešće stavljaju na stranu majke bez previše uplitanja u te delikatne odnose Mogu da ti pišem o potpuno suprotnom slučaju.
Recommended Posts