СтелаРоса Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 5 minutes ago, JPM said: Zapravo, upravo ga čini 🙂 hteo to on ili ne da prizna. Pa dobro ja sad ne znam koja je tacno definicija toga, ja na to gledam poprilicno jednostavno: ili se osecas tako ili ne. A u njegovom slucaju mi je tesko da poverujem da se oseca kao gej, sto je naravno samo moj utisak nakon svega, moguce i da gresim. 3 minutes ago, McLeod said: Iskacu sad i rekla kazala sa muskarcima za njega, mada pitanje sta je od toga istina Treba se ipak drzati samo cinjenica i proverenih informacija. Ono sto se za sada zna je da sigurno postoji ucena. Te snimke koliko sam shvatio niko na internetu nije ni video. Edited 7 hours ago by СтелаРоса
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, СтелаРоса said: Pa dobro ja sad ne znam koja je tacno definicija toga, ja na to gledam poprilicno jednostavno: ili se osecas tako ili ne. A u njegovom slucaju mi je tesko da poverujem da se oseca kao gej, sto je naravno samo moj utisak nakon svega, moguce i da gresim. Da se malo našalim, ima onaj citati iz onog veoma lošeg filma "Točkovi" koji glasti "Za nekog ko nije ubica, prilično često ubijaš, dečko!". Tako da, ako te privlači seksa sa osobama sa penisom, a muško si, prilično je jasno da ono slovo B u LGBT predstavlja upravo tebe, zar ne? 1
СтелаРоса Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, JPM said: Da se malo našalim, ima onaj citati iz onog veoma lošeg filma "Točkovi" koji glasti "Za nekog ko nije ubica, prilično često ubijaš, dečko!". Tako da, ako te privlači seksa sa osobama sa penisom, a muško si, prilično je jasno da ono slovo B u LGBT predstavlja upravo tebe, zar ne? Osoba sa penisom koja izgleda kao zensko. Tako da ne znam sta bih ti odgovorio.
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Postoji i ta biseksualnost. U svakom slučaju, ovo što kaže Mek, neretko se muškarci homofobijom brane od svojih seksualnih sklonosti ka istom polu. Zapravo je to veoma često. Edited 7 hours ago by DameTime 1
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Postoji i ta biseksualnost. U svakom slučaju, ovo što kaže Mek, neretko se muškarci homofobijom brane od svojih seksualnih sklonosti ka istom polu. Zapravo je to veoma često. Ne kaže se da što se više trigeruješ na gejeve, verovatnije je da si i sam gej. 3 minutes ago, СтелаРоса said: Osoba sa penisom koja izgleda kao zensko. Tako da ne znam sta bih ti odgovorio. Pa on zna od početka to. Nemoj se pravimo sad naivni 🙂 Preporuka pesma Fatamorgana od Atheist rap.
dali_man Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kao sto vec napomenuh, svaka prenaglasenost vodi ka svojoj suprotnosti.
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja nisam gledao video ali ću vam prepričati šta se priča da je u njemu u spoiler pošto je opis pgavan. Quote Spoiler Seks sa trandžom. Savic ima tetovazu žene na grudima i on govori tome da mu svrsi na njen tatu. Zatim se pojavljuje priča o Šapiću koju navodno hulja koristi da ga ucenjuje : Spoiler Šapić je operisao čmarni kolutić. I na osnovu te dve priče neko je iskonstruisao da su njih dvojica u vezi i da je Šapićeva operacija povezana sa seksualnim odnosom njih dvojice. Modovi ako je isuvise hard-core brišite. Ako su slagali mene i ja lažem Vas.
Besni lala Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Klotzen said: Modovi ako je isuvise hard-core brišite... Prekasno ... Jbga - niko mi nije kriv što ko mulac otvaram sve spojlere. ... 1 1
Recommended Posts