robespierre Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 4 minutes ago, Barkley#34 said: Ne znam da li je trojanac ili spreman da to bude kad zatreba, ali postoje priče i to od samog početka njegovog uzdizanja da nije proteran sa faksa nego jednostavno nije ispunio propisano zakonom pa je kukao slično kao Ković u BG. Drugo, i za famozne liste čekanja se priča da nije uradio neki veliki posao nego je bukvalno prebacio sve teže operacije valjda za BG i slično tome. Isto tako, nije sam pobedio u Medijani nego mislim da deli vlast sa još nekim opoz. grupama. Kada su ostali hteli da krenu u proteste zbog sns muljanja na izborima on je to zaustavio i rekao da će se boriti kroz institucije. Mislim da ni protesti ne bi ništa doneli tako da oko tog poteza nemam neko posebno mišljenje, ni dobro ni loše. Ukratko, dobar selfmarketing ima, to stoji. Ostalo je upitno. Ili kao Jelena Kleut. Samo i to može dosta da ti kaže ko je uz vlast a ko nije, pa su Kleut i Milića odstranili, a Ković je svoje mesto zadržao. Ostalo ne bih komentarisao jer ne znam, najbolje da se javi neko iz Niša. Edited 12 hours ago by robespierre
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, robespierre said: Ili kao Jelena Kleut. Samo i to može dosta da ti kaže ko je uz vlast a ko nije, pa su Kleut i Milića odstranili, a Ković je svoje mesto zadržao. Ostalo ne bih komentarisao jer ne znam, najbolje da se javi neko iz Niša. Potpuno druga priča je kod Kleut i drugi tajming, što je još važnije. Ovo sad su čiste osvete. Neću da budem kao oni kojima niko ne valja, samo sam u fazonu da bi trebalo prikočiti sa veličanjem doktora i da mi se ne čini kao pogodno lice ili jedno od lica. 3
Klotzen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kod Milića je bilo sumnjivo što nije protestvovao kada su mu poobarani svi prigovori na neregularnost izbora. Umesto da organizuje proteste on je pričao priču "Ne, ne, idemo mi po zakonu da se žalimo na višoj instanci" i naravno kada je i tu odbijen opet ništa nije radio ali do tada su ljudi već i zaboravili izbore u Nišu. 4
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Vučić je imao običaj da svako ko ga je pobedio na izborima ili malčice ugrozio, kasnije kupi ili ceo njegov pokret ili stranku priključi SNS-u. Imali ste slučaj Boško Ničić i kasnije onaj doktor Ristović koji je odbio odlikovanje, sa svojim pokretom osvojio 30% na izborima u Zaječaru, a onda se brzo našao na listi SNS-a. Pre početka ovih protesta pričalo se i da je Milić išao na razgovore sa SNS-om. U skupštini grada Niša se raspravljao o tome sa naprednjacima. Evo i tekst: https://www.danas.rs/vesti/politika/dragan-milic-nis-sns/ Edited 11 hours ago by Volter 2
robespierre Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Potpuno druga priča je kod Kleut i drugi tajming, što je još važnije. Ovo sad su čiste osvete. Priča je ista, žena de jure nema reference da bude profesor, zato su je i najurili. Da je druga situacija naravno da bi se to previdelo i primili bi je u zvanje, ali valjda je korupcija okej kad je na našoj strani. 🙂 Ne imputiram tebi ništa, da se razumemo, samo razmišljam naglas. Naravno da je u pitanju osveta i da je takvih kao ona na svim univerzitetima u Srbiji koliko 'oćeš, samo prolaze ispod radara.
fancy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 minutes ago, Clash said: ... Goci bend uzvraca udarac Žare se još nije oglasio 1
Mina D. Harker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kao da pamtim da su Nišlije sa foruma izražavali nepovjerenje prema doktoru, neću sad da tagujem ljude, berti je valjda banovan, pa ne može ni da komentariše. Nego, izguglam "Milić studenti" i naosuđivao se nasilja onoliko, kao nakon Vidovdanskog protesta i gađanje jajima gradonačelnika Niša. Nasilje, kaže, nije odgovor. Kao ni građanska neposlušnost jer kao narod nemamo kapacitet za to (čru det). Ako je dio respekta do toga što je dr, pa imali smo Nestorovića, Grujičić, Žujovića, Koštunicu dr. Vojislava, dr. Vjekoslava Šešelja... 2
robespierre Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Deo respekta je što je ''američki čovek'', a drugi deo je što je za razliku od nesposobnjakovića iz opozicije uprkos svemu JEDINI uspeo da pobedi Vučića na izborima (koji de facato učestvuje na svim izborima). Ovi nisu uspeli čak ni na Starom gradu ili Vračaru da formiraju vlast. Pa ne može onaj koji je pobedio Vučića na izborima da bude lažna, a oni koje Vučić redovno čisti prava opozicija?!
Mina D. Harker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zafalilo ti je na kraju posta "da sačekamo Nišlije". Ne moraš biti tako agresivan kad mi odgovaraš, uopšte ne tvrdim bilo šta, samo upućujem na to da dottore nije second coming of Jesus, a i jako volim da kritički razmišljam i debatujem. Fer? @robespierre
Clash Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 18 minutes ago, fancy said: Žare se još nije oglasio Malo nepotrebnog znanja izvan teme za ovo kišno popodne: Spoiler Žare je deo bivšeg dueta Žare i Goci i trenutno se povukao iz glazbenog sveta i ne daje izjave za javnost. Goci je sam nastavio da bije estradne bitke. Goci bend je poseban entitet i nema veze sa gore navedenim dvojcem. U principu imamo podelu na West Coast (BMK) na East Coast (Goci bend) i na neku sredinu (Žare i Goci).Naravno da postoji još sijaset muzičara ali ovo su perjanice pokreta. Zajednička im je muzička osnova od jednog ritma i jedne melodije koja se provlači kroz sve pesme.Tekstovi su isključivo podeljeni u dve grupe. Oni koji glorifikuju Srbiju, srbstvo i srpske junake,i šaljivi tekstovi o alkoholu i ženama. Takodje je West Coast poznat i po izletima u lirske vode( Plači brezo bijela, Ptico moja bijeli labude...) dok Goci bend nema takvih eksperimenata, oni su old skul, znači samo srbstvo i žene i alkohol i alkohol i žene. Ne sme se zaboraviti pokojni Lazo Pajčin , tekstopisac,skladatelj, producent i izvodjač koji je najzaslužniji za mnoga remek dela gore navedenih, naročito kod Žareta i Gocija u prajmu. Tako reći Dr Dre krajiškog melosa. 1 1
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Koliko se sećam, ni Konstantin nije bio baš oduševljen Milićem, ali čovek je otišao sa foruma, pa neće moći da podeli možda neke novije utiske o njemu. 1
robespierre Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, Mina D. Harker said: jako volim da kritički razmišljam i debatujem Ne daj da te prevare. 🙂
fancy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 32 minutes ago, robespierre said: Deo respekta je što je ''američki čovek'' Izgleda da su Amerikanci dosta pomogli Niš, pisao sam već jednom da sam apsolutno najbolji provod imao 21. maja 2022 u restoranu Amerikanac u Nišu. Posle su mi rekli da je USAID beše dosta uložio u renoviranje restorana, i tako...
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 49 minutes ago, robespierre said: Priča je ista, žena de jure nema reference da bude profesor, zato su je i najurili. Nisam previše upućen ali koliko znam nije ista priča, ni blizu. 2 minutes ago, fancy said: Izgleda da su Amerikanci dosta pomogli Niš, pisao sam već jednom da sam apsolutno najbolji provod imao 21. maja 2022 u restoranu Amerikanac u Nišu. Posle su mi rekli da je USAID beše dosta uložio u renoviranje restorana, i tako... Pomagali su i klinici na kojoj je, valjda su obezbeđivali neku opremu. 2
Perkos2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago sve dok mi nalazimo hiljadu mana svakom iole normalnom čoveku iz Srbije ova hulja će vladati milion godina, eto Mađarima nije smetao ovaj njihov "koštunica" koji je bio Orbanov čovek, nama smeta svako ko se pojavi na političkoj sceni, služba pusti priću, botovi je provlače po forumima i niko ne valja samo naprednjački fašsiti i neo komunisti 3
robespierre Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 17 minutes ago, Barkley#34 said: Nisam previše upućen ali koliko znam nije ista priča, ni blizu. Monografija koju je priložila ne ispunjava zahteve koji su potrebni da bi bila izabrana u zvanje redovnog profesora. Toliko znam, a o Milićevom slučaju ne znam ništa. Quote Pomagali su i klinici na kojoj je, valjda su obezbeđivali neku opremu. On je u osnovnu školu išao u Engleskoj, a američku bolničku opremu, opet po njegovoj priči, u Niš je doveo on, nakon što su ga zvali da bude predavač na nekoj najrenomiranijoj hirurškoj konferenciji koja se inače održava u Americi. Neko bi rekao da iza njegove priče stoji neka služba, ali ako i stoji, makar nije ruska služba. 😄 Kad smo se već dotakli Kovića, moja lična teorija zavere je da je on britanski asset, a da mu je ovo sa Rusima i Kosovom samo paravan da se infiltrira u te krugove. Postdiplomske studije i on i žena su radili u Engleskoj, i ona je profesorka i britanci su joj opremili laboratoriju na faksu. Nešto kao Stojadinović za koga su svi mislili da je nemački čovek, a na kraju su ga Englezi izvukli iz Jugoslavije i prebacili u JA. Edited 10 hours ago by robespierre
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 58 minutes ago, Perkos2 said: sve dok mi nalazimo hiljadu mana svakom iole normalnom čoveku iz Srbije ova hulja će vladati milion godina, eto Mađarima nije smetao ovaj njihov "koštunica" koji je bio Orbanov čovek, nama smeta svako ko se pojavi na političkoj sceni, služba pusti priću, botovi je provlače po forumima i niko ne valja samo naprednjački fašsiti i neo komunisti Slažem se, samo jedna ključna razlika: Magyar je obećao da će biti istraga i promene u institucijama za razliku od dotičnog đubreta.
Perkos2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Darko said: Slažem se, samo jedna ključna razlika: Magyar je obećao da će biti istraga i promene u institucijama za razliku od dotičnog đubreta. To može svako da obeća, jednostavno mora da shvatite da je Srbija broj 1 u kršenju svih mogućih zakona i to od strane predsednika i njegove mafije. Kakav orban, kakav fico, ovde je borba za opstanak, ovde se batinaju ljudi, pale im se kuće i lokali, ucenjuje ih služba na razne načine, ostaju bez radnih mesta a imamo i najmanje dva ubistva političkih protivnika. U takvim okolnostima treba imati poštovanja za svakog ko daje određeni otpor ovom režimu.
Janne240 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sve ce to jednog bitnog dana biti irelevantno. Samo mora doci taj dan.
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago E ovakve treba zapamtiti, privodi na kraju momka jer mu je rekao da ide na Kosovo. Bilmez. 1
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, fancy said: Njegovi, naravno, neće ići na odmore, ili uzimaju aranžmane za neizborne dane... pa dobro, onda nećemo ni mi. Da prafaraziram neka druga vremena: Nema odmora dok traje obnova. Ovo bi mogla potencijalno biti vrlo ozbiljna situacija. Njegovi su ili penzosi koji nigde ne idu, ili pak vojnici stranke koji će se nacrtati na izbornim mestima kad im se kaže, dok su ovi protiv njega u velikoj meri konformisti, neće propustiti godišnje odmore zbog izbora, i dosta će ih se na taj dan zateći van zemlje.
dali_man Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Apropo Milica... On je, navodno, u veoma bliskim i prijateljskim odnosima sa Kristofer Hilom, otuda i to da je on "americki covek". Fakat je da su ameri usli sa velikom lovom u opremanju odelenja kardiohirurgije u Nisu. Milic i SNS... tu se sve vrti oko (opet navodno) sukoba sa njegovim kumom Perisicem, isto doktorom i bivsim SNS gradonacelnikom Nisa. Inace, ako se meri broj SNS struja i njihovo medjusobno klanje, tu je prvi Nis, pa deset mesta prazna, pa ostali gradovi i opstine. Milic, koliko je poznato, nikada nije ima SNS knjizicu, ali je svakako surovao sa mnogim SNS glavesinama u Nisu. Milic i rektor Djokic ne mogu ni u ludilu u istoj recenici. Milic je neka sofisticiranija varijanta Velje Ilica. Usao je u politiku sa pedigreom Nacelnika kardiohirurgije koji je resio liste cekanja, pobreo velike simpatije i glasova Nislija, ali mu se popularnost kruni sve vise, jos od zatvaranja birackih mesta sa zadnjih lokalnih izbora, kada je izrazio veru u drzavni i pravosudni sistem. Svi javni nastupi mu lice jedan na drugi, populisticka prica o dve Srbije sa granicom kod Ikee. Nikada javno nije prozvao AV. Okruzio se jako losim ljudima. Skoro je bila afera kada je uhapsen lik zbog svercovanja cigareta, clan njegovog pokreta i njegov kandidat za predsednika opstine Niska Banja. Znam coveka jos od, stobisereklo, po' kile mesa. Teska prica... 1
Recommended Posts