Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Apsolutno, s tim sto mislim da je lov i dalje jedan od znacajnijih alata za kontrolu populacije nekih invazivnih vrsta, poput recimo sakala kod nas. 

Dobro, da, sem ovakvih situacija. Ja sam prvenstveno mislila na uživanje u lovu na fazane, srndaće itd. 

Posted
1 hour ago, DameTime said:

Svakako lov treba zabraniti, čist sadizam, ubijanje životinja iz zabave.

Ja sam lovac, i nisam propustio ni jedan protest u svom gradu. Rekao bih da nisam sadista, ali eto, šta znam 😔

Posted
8 minutes ago, KockoOblo said:

Ja sam lovac, i nisam propustio ni jedan protest u svom gradu. Rekao bih da nisam sadista, ali eto, šta znam 😔

Uopšte nisam povukla paralelu da lovci ne idu na građanske proteste. Iskoristila sam komentar da iznesem svoj generalni stav o lovu na životinje.

Posted
23 hours ago, Klotzen said:

Jel zna neko nešto više o toj aferi u koju je umešan onaj plavušan za informera i njegova žena a Žunić je spominje.

Ja od afera znam samo aferu DJVa i žene od tog plavog novinara. Narodski rečeno : šef mu jebe ženu.

Žao mi je što ovo uopšte znam.

Posted
1 hour ago, DameTime said:

Uopšte nisam povukla paralelu da lovci ne idu na građanske proteste. Iskoristila sam komentar da iznesem svoj generalni stav o lovu na životinje.

Koji lov podržavaš? 

Posted
2 hours ago, DameTime said:

U sredinama gde nema lovaca i lovočuvara, divljači ili uopšte nema, ili je na biološkom minimumu. Ne bih da se mešam u tvoj legitimni stav protiv lova, samo mi smeta lepljenje etiketa. Sadista ima sasvim dovoljno i medju onima koji preziru lov... glede žandarmerije, ne verujem da medju njima ima više od 1% lovaca. 

1 minute ago, Don Dusko said:

Na 200m od policajke stanice.