DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Apsolutno, s tim sto mislim da je lov i dalje jedan od znacajnijih alata za kontrolu populacije nekih invazivnih vrsta, poput recimo sakala kod nas. Dobro, da, sem ovakvih situacija. Ja sam prvenstveno mislila na uživanje u lovu na fazane, srndaće itd.
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, NMX said: I ja verujem da negde iza postoji niz kontakata, sve u cilju slabljenja režima i pripreme za njegov pad i posledično - novu podelu karata. Svakako sa zapadom, I gle šta je maca dovukla u kuću: Discussion on democracy in Serbia on Tuesday in Strasbourg 1 1
KockoOblo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Svakako lov treba zabraniti, čist sadizam, ubijanje životinja iz zabave. Ja sam lovac, i nisam propustio ni jedan protest u svom gradu. Rekao bih da nisam sadista, ali eto, šta znam 😔
freethrow Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nema mnogo ljudi kod vlade, ali nisam iskreno ni očekivao...
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, KockoOblo said: Ja sam lovac, i nisam propustio ni jedan protest u svom gradu. Rekao bih da nisam sadista, ali eto, šta znam 😔 Uopšte nisam povukla paralelu da lovci ne idu na građanske proteste. Iskoristila sam komentar da iznesem svoj generalni stav o lovu na životinje.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 hours ago, Klotzen said: Jel zna neko nešto više o toj aferi u koju je umešan onaj plavušan za informera i njegova žena a Žunić je spominje. Ja od afera znam samo aferu DJVa i žene od tog plavog novinara. Narodski rečeno : šef mu jebe ženu. Žao mi je što ovo uopšte znam.
Jurgen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, DameTime said: Uopšte nisam povukla paralelu da lovci ne idu na građanske proteste. Iskoristila sam komentar da iznesem svoj generalni stav o lovu na životinje. Koji lov podržavaš?
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) https://www.facebook.com/share/v/1BcqVEx9RV/ nemam reci. Samo cu reci policijska stanica je 200m od ovog mesta. Edited 1 hour ago by Don Dusko
KockoOblo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, DameTime said: Uopšte nisam povukla paralelu da lovci ne idu na građanske proteste. Iskoristila sam komentar da iznesem svoj generalni stav o lovu na životinje. U sredinama gde nema lovaca i lovočuvara, divljači ili uopšte nema, ili je na biološkom minimumu. Ne bih da se mešam u tvoj legitimni stav protiv lova, samo mi smeta lepljenje etiketa. Sadista ima sasvim dovoljno i medju onima koji preziru lov... glede žandarmerije, ne verujem da medju njima ima više od 1% lovaca. 1 minute ago, Don Dusko said: https://www.facebook.com/share/v/1BcqVEx9RV/ nemam reci. Na 200m od policajke stanice.
Recommended Posts