Smrtokapa Posted Tuesday at 12:45 PM Posted Tuesday at 12:45 PM Kad smo već kod polnih organa, dekanka Filološkog isteruje studente u blokadi iz zgrade, navodno uz komentare "ko ste vi" i kako je sramota što su bili u blokadi fakulteta. Ista ta dekanka pre neki mesec: https://www.nin.rs/politika/vesti/70392/iva-draskic-vicanovic-za-nin-ljudi-u-obrazovanju-brane-svoje-dostojanstvo
Don Dusko Posted Tuesday at 01:07 PM Posted Tuesday at 01:07 PM (edited) He he kako su azurni za ovo.A kad ih pitas za Pionirski park koji je 100x gori od ovoga bude muk... A i kako da srede kad ste ih oterali.Stoko jedna SNS-ovska. Spoiler Edited Tuesday at 01:10 PM by Don Dusko 2
Don Dusko Posted yesterday at 10:45 AM Posted yesterday at 10:45 AM https://www.instagram.com/reel/DMciMeGNrVA/?utm_source=ig_embed&ig_rid=008265f3-85bc-4acb-abe5-8e77c6e054b9 2
DJ_Vasa Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Možda vest nije baš vezana za sam tok protesta, ali sa njima ima direktne veze: Menadžment Telekoma i Dunav osiguranja tvrdi za Forbes Srbija da će sedeti na oštećenim gredama na Prokopu Quote Zaposleni u većinski državnim kompanijama Telekom i Dunav osiguranje zabrinuti su zbog preseljenja u poslovne zgrade na železničkoj stanici Prokop. Ovo je potvrđeno Forbes Srbija iz više izvora. Deo zaposlenih u državnom telekomunikacionom operateru je već preseljen tokom jula. Kako nam kažu izvori, u kompaniji je vladala „vanredna situacija“, jer radnici ne žele da sede u novoj poslovnoj zgradi. Slično je raspoloženje i u Dunav osiguranju. U ovoj kompaniji šefovi sektora nedavno su obavestili zaposlene da će selidba biti obavljena između 22. i 25. avgusta. Rečeno im je, kažu, da odlaganje za sada nije planirano, da je zgrada sigurna i nema bojazni od bilo kakvog urušavanja. Radnici tvrde da im je ranije rečeno da neće moći da sele svoje lične stvari, kancelarijsko cveće, kao i umetničke slike koje poseduje ova kompanija u zgradi u Makedonskoj ulici u kojoj je trenutno sedište. ... Zaista ne znam zbog čega su toliko zabrinuti. Ako im je Oskar rekao da je bezbedno, onda je stvarno bezbedno. Jeste da će biti manje cveća i slika, ali novo je novo. 1 1
Perkos2 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Još jedan dokaz da njemu niko ništa ne veruje. Ali i dokaz da smo jeftini što je on dobro provalio i koristi ono što najviše prolazi u Srbiji, strah, ucene,pretnje 3
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 hours ago, DJ_Vasa said: Možda vest nije baš vezana za sam tok protesta, ali sa njima ima direktne veze: Menadžment Telekoma i Dunav osiguranja tvrdi za Forbes Srbija da će sedeti na oštećenim gredama na Prokopu Zaista ne znam zbog čega su toliko zabrinuti. Ako im je Oskar rekao da je bezbedno, onda je stvarno bezbedno. Jeste da će biti manje cveća i slika, ali novo je novo. Možda i najjači deo je što se TS seli u dve zgrade (zgrada "D1" i zgrada "E"). I deo TS se već preselio ali je keč što se menadžment firme (plus par bitnijih odeljenja, tipa finansije) sele u zgradu E, koja još nije završena u potpunosti. Dok druga polovina ide u zgradu D1, koja je gotova i gde je preseljenje već u toku. Zgrada D1 se inače nalazi iznad tih greda koje su popucale i koje se trenutno rade i ojačavaju. Objekat E nije iznad tih greda. Prelepo.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago NIN piše da se u vrhu esenesa razmatraju prva polovina oktobra ili decembar za izbore. Već odavno pričam da najavljeno povećanje minimalca i povećanje penzija mesec dana pre redovnog termina mirišu na najavu izbora. Dodatno, Vučićev pajtaš i zaštitnik Orban možda u aprilu odleti sa vlasti što bi ovom zakomplikovalo situaciju (gubitak podrške i kriminalnih aranžmana, jačanje ideje o promenama, gubitak podrške domaćih mađarskih birača i stranaka) pa ne verujem da mu se isplati da previše odlaže izbore. 2
fillam Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uh, kakav dan za izbore, Nedelja 5.10. Pa da svane i taj šesti... Maštam na glas.
Klotzen Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Razmišljaju o 12.10. što se tiče oktobra. Ja sam to predviđao još u maju jer bi na godišnjicu nastrešnice protesti mogli da dobiju novi zamah a to mu nikako ne odgovara
Recommended Posts