Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, DameTime said:

Da bacim jedan hejt na IT mrežu solidarnosti. Prijavila sam se da mesečno uplaćujem određenu sumu prosvetarima, ukoliko bude potrebe za tim (očigledno ima). Krajem marta sam dobila instrukcije na mejl, odmah sam uplatila i poslala dokaz o uplati.

Očekivala sam da ću i u aprilu dobiti instrukcije, međutim ništa mi nije stiglo. Rifrešovala sam mejl svaki drugi dan i gledala spam folder. Jbg, par dana ne proverim spam i sada vidim da su mi 28.4. poslali obaveštenje o app tj. sajtu preko kog će se raditi sve. Ulogujem se na svoj nalog preko mejla, vidim u instrukcijama da je trebalo 10.4. da uplatim nekom novac. 

Dakle, u tom periodu nije bilo sajta, a nisam dobila ni instrukcije na mejl. Kako sam mogla da znam da treba da uplatim?! To je sad zaključano i ispada da sam ispalila nekog, a obećala... 

Meni su stigle nove instrukcije kada sam zakasnio sa uplatom, sacekaj i doci ce ti , bez brige, a toj osobi kojoj si ti trebala da uplatis, uplatice neko drugi.

• Thanks 1
Posted
4 minutes ago, duško matić said:

Meni su stigle nove instrukcije kada sam zakasnio sa uplatom, sacekaj i doci ce ti , bez brige, a toj osobi kojoj si ti trebala da uplatis, uplatice neko drugi.

Hvala ti, napisali su mi u odgovoru na mejl da će mi se na sajtu uskoro pojaviti nove instrukcije za uplatu, a stići će mi i na mejl. :classic_smile:

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Hvala ti, napisali su mi u odgovoru na mejl da će mi se na sajtu uskoro pojaviti nove instrukcije za uplatu, a stići će mi i na mejl. :classic_smile:

Sad posto sam zakasnio, dobio sam 6 manjih uplata da napravim, tako mi i treba kad sam neodgovoran 😄

• Ha-ha 2
Posted

Ovo je lep korak, mali ali korak.

Jasno je da skot nece dati i od izbora, zna i on koje su mu sanse. Evo Vucevic danas - mi smo za izbore uvek bla bla ali eto bice nereda na birackim mestima kd strane blokadera. Pa naravno da ce ih biti da be bi krali, kurcoglavi tupsone.

E, sad da vidimo ko ce biti dezurna budala iz opozicije koja ce da otrci na N1/Novu, kaze kako podrzava studente, da su napravili tektonski poremecaj na politickoj sceni, uzdrmali Vucica, nasa deca i blago, nasa buducnost...ALI prvo uslovi la izbori inace ce Vucic opet da nas pokrade.

Pa da odmah unapred jebem sve do askurdjela svakome ko to uradi.

• Like 6
  • Pumpaj! 5
Posted

Pojavili se Bujošević i Stefanović u emisiji Oko. Dvojica seronja a i voditelj ništa bolji. Zahvalio se Bujošević Informeru na podršci. Idioti, bolje nemojte ni gubiti vreme na gledanje emisije.

• Ruke su vam krvave! 3
Posted
23 minutes ago, Perkos2 said:

Ili je diktator definitivno pušten niz vodu ili su navukli studente da se upecaju na priču o fer izborima

Kakvo crno pecanje na fer izbore. Ne postoje niti ce postojati fer izbori.

Al mozemo da sacekamo da nam diktator koji je unistio zemlju da fer izbore ili nas pusti da se izborimo za iste. Mhm.

• Like 9
Posted (edited)

Izbori neće sigurno biti fer. Ima da krade kao i do sada. Samo ovog puta mu ni to neće biti dovoljno. Prvo neće moći toliko da pokrade. 

Drugo sva biračka mesta će biti i te kako pokrivena jer nas sad ima mnogo angažovanih da uz studente sve organizujemo. 

Treće i najvažnije, do sada je najmanji broj populacije koji je izlazio na glasanje upravo bili mladi i studenti. Ovog puta neće biti tako. Osim što su se oni digli, digli su i celu Srbiju i sve Srbe van granica Srbije.

Četvrto, neće biti opozicije. Dve opcije. On ili mi. 

Optimističan sam. Kraj mu je blizu. Vraški teško i čeka nas rudarski posao u mesecima pred nama. Pravi potez, pravo vreme. Idemo! ❤️

Edited by Čočo
  • Like 16
Posted

Tako, i treba "sledeća faza", bitno je da se ne stoji u mestu i čeka sledeći kontrapritisak vlasti. Nek sada malo pokretaši, za početak, smišljaju razloge zašto ne smeju na izbore i gde im je Vučić da izađe na crtu sam protiv svih. A i taman da Stevan Filipović prestane da zanoveta.

• Like 1
Posted
17 minutes ago, NMX said:

Kakvo crno pecanje na fer izbore. Ne postoje niti ce postojati fer izbori.

Al mozemo da sacekamo da nam diktator koji je unistio zemlju da fer izbore ili nas pusti da se izborimo za iste. Mhm.

Oni već agituju za izbore naveliko, poslali su u Zaječar kuso i repato da ucenjuje, pritiska i pokrade izbore a mi uglavnom čekamo da studenti sami sve pokriju i donesu slobodu. Daj bože da to bude tako ali stare su ovo varalice na sve spremne. Pre nekog vremena pričalo se o velikom okupljanju studenata u Zaječaru, ima li nešto od toga.

Posted
2 minutes ago, Perkos2 said:

Oni već agituju za izbore naveliko, poslali su u Zaječar kuso i repato da ucenjuje, pritiska i pokrade izbore a mi uglavnom čekamo da studenti sami sve pokriju i donesu slobodu. Daj bože da to bude tako ali stare su ovo varalice na sve spremne. Pre nekog vremena pričalo se o velikom okupljanju studenata u Zaječaru, ima li nešto od toga.

To su izbori koje ne mogu da izbegnu jer im je sada red.

Naravno da mora opsta mobilizacija za izbore. I daleko bilo da ce biti bez kradje, bez incidenata... Samo konstatujem da od fer izbora nema nista i da tu privu zaboravimo i sprmeimo se za otvoren fajt. Trazili smo priliku. Nadam se da cemo je i dobiti.

• Like 8
Posted

Ja se samo nadam i molim da su oni spremni za ovo planinarenje u mulju i da je ipak dobro promišljeno. Napraviće 10 fantomskih studentskih lista, njegovih profesora, opozicije i pokreta u civilu svih boja i ukusa, ma istovariće ceo tovar govana.

Proteste i ulicu savladali za čistu 10, opet izborna tehnika je vrlo zajebana stvar i skroz druga priča kojom realno malo ko barata bolje od bolesnika i njegove smrdljive službe. Samo se time i bave. Ako ne daj Bože krene po zlu i bude jasno da će se kartel pregrupisati i dobiti full podršku spolja za bezočnu pljačku, bolje i novi bojkot i razjebati sve pa opet na ulicu nego izgubiti još jednu nameštenu trku, dati legitimitet za stadione, Ekspoe, RT, i baciti poslednji štih i ubiti ovo malo života što se koprca na površini. Na sve moraju biti spremni. 

• Like 5
Posted (edited)

Коначно и званично. Сада сви морају бити свесни да у овоме морамо да будемо сви заједно. Као што смо излазили на протесте, блокаде, дочеке, морамо заједно и овде. Не може се очекивати да студенти све одраде сами, морамо сви да учествујемо у даљим корацима, тражењу избора (ово ће бити јако зајебано, хуља и његови су свесни како стоје и неће дати изборе тек тако), али, још важније, учествујемо у процесу контроле избора. Мора се стати заједно са студентима у прве редове.

Edited by Red
  • Like 1
  • Thanks 2
Posted

Ja samo kažem da svi ali bukvalno svi moraju da daju i više od 100% da pomognu da se ova kuga potera. Zaječar je zato vrlo bitan pošto bi poraz naprdnjaka bukvalno "otvorio oči" celoj Srbiji i pokazao da se može protiv kuge i olovkom. Ali mora mnogo da se radi of kuće do kuće 

• Like 10
Posted

Nema više izgovora. Bitan je svaki pojedinac, i svako od nas mora da uradi šta je do njega. Ako i kad dođe do izbora, mora se izaći na glasanje. Imaš babu koja ga gleda kao na prvo unuče? Taj dan baba ne izlazi napolje. Imaš prijatelja koji gura priču "ma meni su svi oni isti" - upri, dosađuj, otvaraj oči, vuci ga za uši kad god ga vidiš, šta god. Ako si u prilici da se prijaviš za kontrolora u svom mestu, ne oklevaj. Čekaš da omladina uradi sve i umesto tebe? Onda si isti kao i ćaci, i nakon izbora svi ćemo postati ćaci. Ja znam zasigurno, da kad dođe taj dan, majku (koju nerviraju blokade, i totalno je pasivna osoba) za ruku i u školu, ćale će sam ispuniti svoju obavezu, žena takođe, a baba će da sedi kući na selu i gleda reprizu žikine šarenice. I tako će biti sigurno, jer sad se ja staram o njima; kao što su se oni nekad starali o meni, i pitali se - sada se ja pitam. 

Nema demokratije baba. 

• Like 6
  • Love 1
  • Pumpaj! 1
Posted
15 hours ago, Drug Crni said:

U boldovanom delu se i krije jedna od pogrešnih procena i zahteva studenata jer institucije ovde de facto ne postoje. Stoga je dosta logično da nijedan zahtev nije ispunjen, niti je ijedna "institucija" u ičemu popustila ili ustuknula itd.

Institucije postoje, ali da su u Americi, pozvale bi se na peti amandman.

Eno ti sad niko glasniji u pozivanju na zakon od sektaša.

Sve mi imamo dobro napisano što se tiče zakona.

Ali nemamo ljude koji zakone sprovode.

Umrloj Dolovac se pridružio umrli Macut.

Ovaj poziv na i zahtev izbora je fantastičan, SNS ovci su sad počeli da se brane.

A najveći glupan u evropskoj politici polako se prebrojava, u njega samo još Ana veruje.

Posted

Kad se raspisu izbori, napravi spisak kontrolora opozicionih opcija, mora se raditi sa kontrolorima, pravi tim bilding, nije dovoljno za 1 skolski cas upoznati ih sa protokolom izbora, zakonskim obavezama i pravima  kontrolora, kontrolori moraju da zanju kako se vara i moraju da budu spremni da snimaju, dokumentuju svaku nepravilnost, zapisnici o toku izbornog dana moraju da budu precizni i argumentovani. I, naravno, izborni stabovi  moraju da budu na terenu i dostupni kontrolorima od prvog do poslednjeg sata izbornog dana. 

Oprez kod prijave gradjana da budu kontrolori, uverila sam se da manipulisu i sa tim, SNS ubacuje svoje ljude da bi sabotirali gde god mogu. Ne znam kako obezbediti vrece sa glasovima nakon izbornog dana, to je posebno osetljiv deo jer njima nista nije da te vrece otvaraju i trpaju u njih sta im odgovara. A svakako ce traziti prebrojavanje glasova kad izgube izbore. 

Dobro bi bilo da evropski posmatraci izbora budu pozvani odmah nakon raspisivanja izbora jer se zakon krsi i u predizbornim kampanjama.

Narode, sad il nikad. 

• Like 3
Posted (edited)
9 hours ago, Molina23 said:

Ja se samo nadam i molim da su oni spremni za ovo planinarenje u mulju i da je ipak dobro promišljeno. Napraviće 10 fantomskih studentskih lista,

Već su počeli sa lažnim profilima.

yG54ubz.jpeg

he8Dr7P.jpeg

Edited by Smrtokapa
  • Like 1
  • WOW 1
Posted

Nisu oni  nikakvi mastermajnd zla, to je, bre, glup, neobrazovan olos koji igra na kartu nase pristojnosti i sad je trenutak da ih posaljemo tamo gde im je mesto, u rupe iz kojih su ispuzali u vreme ratova i razaranja. Ako smo pristojni i fini, nismo glupi, oni jesu.

• Pumpaj! 3