Son_of_a_gun Posted Thursday at 07:49 AM Posted Thursday at 07:49 AM Da hoće makar Šešelj crći, malo bi mi lakše bilo. Silver linings.
Perkos2 Posted Thursday at 07:55 AM Posted Thursday at 07:55 AM 10 hours ago, Smrtokapa said: A ko će srediti birački spisak? Nepopularno mišljenje - moraće da se pobedi upravo pod ovim uslovima. Mi svi zajedno, ako nismo sposobni za to onda nikakvi naknadni protesti neće ništa rešiti.
Don Dusko Posted Thursday at 07:56 AM Posted Thursday at 07:56 AM 1 hour ago, Volter said: Imam i ja volju da kradem al zakon i oni koji ga primenjuju mi nedaju.Tako i ovde. Samo sto sad on kaze indirektno ja sam veci od zakona.
40Wins Posted Thursday at 08:15 AM Posted Thursday at 08:15 AM Dal je morao da ''nagna i babu'' pored Makarone. Nemam vise reci koliko ga podrzavaju. Pa sta im je vise obecao u tri p m. 1 6
nemanjaol Posted Thursday at 08:23 AM Posted Thursday at 08:23 AM 4 minutes ago, 40Wins said: Dal je morao da ''nagna i babu'' pored Makarone. Nemam vise reci koliko ga podrzavaju. Pa sta im je vise obecao u tri p m. Kupujemo rafale od Francuza. Kupujemo francusku tehnologiju za nuklearke koje se najavljuju. I tu je i treca stvar koja se ovde dobro vidi. Oni jos uvek nas i ceo Zapadni Balkan gledaju kao divljake koji jedva cekaju da se ponovo pokolju medjusobno. Vucic je njima prodao pricu da njegova cvrsta ruka to drzi pod kontrolom. 7
Marvin Posted Thursday at 08:28 AM Posted Thursday at 08:28 AM 2 minutes ago, nemanjaol said: Vucic je njima prodao pricu da njegova cvrsta ruka to drzi pod kontrolom. Ovaj deo meni nije jasan. Potrebno je samo povrsno poznavanje prilika na Balkanu da se vidi da upravo Vucic ne da ne odrzava stabilnost nego naprotiv pumpa nacionalizam i rovari po regionu. OK, neko ce reci da, ali nije zaratio a i potpisao je sve sto je trebalo u vezi s Kosovom. Moze i tako da se gleda na stvar, samo je mega licemerno. I kratkovido, posto generacije odrastaju uz tu njegovu mrznju, pa da se cudimo onda sutra, jao kako sad ovo kad opet neko bude hteo da cepa Bosnu ili Kosovo. 1
DameTime Posted Thursday at 08:30 AM Posted Thursday at 08:30 AM EU iznova pokazuje da njih zapravo boli kurac za principe demokratije, pogotovo u Srbiji, ali hajde da im verujemo, preispitujemo i pokušamo da opravdamo... 8
40Wins Posted Thursday at 08:31 AM Posted Thursday at 08:31 AM 6 minutes ago, nemanjaol said: I tu je i treca stvar koja se ovde dobro vidi. Oni jos uvek nas i ceo Zapadni Balkan gledaju kao divljake koji jedva cekaju da se ponovo pokolju medjusobno. Vucic je njima prodao pricu da njegova cvrsta ruka to drzi pod kontrolom. Nije mi bas realno da su francuske sluzbe popile pricu kako ce Dobrica Veselinovic i Pavle Grbovic da stave kokardu i krenu da kolju nakon makijata na Obilicevom vencu... 😄
Chaos Is Me Posted Thursday at 08:40 AM Posted Thursday at 08:40 AM Ja sam tek juče dobio ime svog prosvetnog radnika kome treba da uplatim donaciju preko mreže solidarnosti iako sam se prijavio pre više od mesec dana. Kad ne lezi vraže, pošto traže da se pošalje dokaz o uplati, kad sam im poslao dobijem automatsku poruku da email nije dostavljen jer je inbox primaoca pun. Nadam se da ovo znači da se dosta ljudi prijavilo za istu svrhu i da se makar malo pomoglo prosvetarima. 7
Ledd Posted Thursday at 08:42 AM Posted Thursday at 08:42 AM 13 minutes ago, Marvin said: Ovaj deo meni nije jasan. Potrebno je samo povrsno poznavanje prilika na Balkanu da se vidi da upravo Vucic ne da ne odrzava stabilnost nego naprotiv pumpa nacionalizam i rovari po regionu. OK, neko ce reci da, ali nije zaratio a i potpisao je sve sto je trebalo u vezi s Kosovom. Moze i tako da se gleda na stvar, samo je mega licemerno. I kratkovido, posto generacije odrastaju uz tu njegovu mrznju, pa da se cudimo onda sutra, jao kako sad ovo kad opet neko bude hteo da cepa Bosnu ili Kosovo. Sasvim dovoljno. Njima ne treba vlada u Srbiji sa deset stranaka u koaliciji, gde su jedni levo, drugi desno, treći u sredini, koji ne bi mogli da se dogovore ni oko menija u skupštinskoj menzi a kamoli nešto ozbiljnije kao priznanje/legalizacija Kosovske nezavisnosti. Ovako imaju jednu glavu koja radi na tome a to je sve što im treba od nas. 2
DJ_Vasa Posted Thursday at 08:43 AM Posted Thursday at 08:43 AM 25 minutes ago, 40Wins said: Nemam vise reci koliko ga podrzavaju. Pa sta im je vise obecao u tri p m. Ne treba pridavati pažnju gomili rečenica koje praktično ništa ne znače i mogu se po potrebi okrenuti i drugačije. Neka lupeta Makron šta god hoće, posao mu je da lupeta, a na nama je da pumpamo. Baš bih voleo da vidim da li će Nelečenom donositi baget ili kroasane u zatvor kada zglajzne.
berti Posted Thursday at 08:47 AM Posted Thursday at 08:47 AM (edited) https://www.instagram.com/reel/DIPGLuYI1Ot/?igsh=MWhoaW4wZnoyZXN4YQ== Zalosno je što će se izvući na to što je skroz poludeo, pa umesto najcrnjeg robijanja ce zavrsiti u blizini Naisa. Edited Thursday at 10:36 AM by berti 1
Perkos2 Posted Thursday at 08:50 AM Posted Thursday at 08:50 AM 23 minutes ago, nemanjaol said: Kupujemo rafale od Francuza. Kupujemo francusku tehnologiju za nuklearke koje se najavljuju. I tu je i treca stvar koja se ovde dobro vidi. Oni jos uvek nas i ceo Zapadni Balkan gledaju kao divljake koji jedva cekaju da se ponovo pokolju medjusobno. Vucic je njima prodao pricu da njegova cvrsta ruka to drzi pod kontrolom. Sve se oni naivni i glupi kao babe iz Pambukovice pa im psiho prodao priču. Moramo se shvatiti da je on njihov produkt, mažen, pažen i održavan baš za sve ovo što radi. Neće ga dirati makar da pobije hiljade građana Srbije, radi ono zbog čega je postavljen i oni zadovoljni. A mi nemamo druge nego sami da ga rušimo pa posle šta bude biće.
Marvin Posted Thursday at 08:50 AM Posted Thursday at 08:50 AM (edited) edit: . Edited Thursday at 09:10 AM by Marvin
handys Posted Thursday at 09:03 AM Posted Thursday at 09:03 AM Kad ljudi budu više hteli da on ode s vlasti nego što on hoće da ostane, tada će otići.
berti Posted Thursday at 09:19 AM Posted Thursday at 09:19 AM Ta priča da nemamo šta da se ljutimo na EU jer smo ga sami birali, pa da njih to ne zanima, šuplja je skroz. Birali smo mi i Miloševića, pa su prilicno doprineli njegovom smenjivanju. Sve te price o njihovom zalaganju za demokratiju, ljudska prava i slično su za infantilne osobe. Da je EU ono za šta ih pojedini smatraju, nijedan političar iz tih zemalja ne bi smeo da se sastane sa ovim ubicom. Oni razgovaraju, slikaju se i izdaju nekakva saopstenja sa šefom mafije. Da sutra ovaj kao Pinoče krene ovde, ne bi reč rekli. Vucic proteruje Hrvate, Srbija je postala kao nacisticka Nemacka. SS zlikovce zamenjuju Nediceve falange. Mi smo dno, EU je ološ koji podržava čoveka koji sprovodi teror i metode nacističke Nemačke. 10
duško matić Posted Thursday at 09:20 AM Posted Thursday at 09:20 AM 37 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja sam tek juče dobio ime svog prosvetnog radnika kome treba da uplatim donaciju preko mreže solidarnosti iako sam se prijavio pre više od mesec dana. Kad ne lezi vraže, pošto traže da se pošalje dokaz o uplati, kad sam im poslao dobijem automatsku poruku da email nije dostavljen jer je inbox primaoca pun. Nadam se da ovo znači da se dosta ljudi prijavilo za istu svrhu i da se makar malo pomoglo prosvetarima. Ja sam dobio početkom meseca instrukcije za plaćanje i prilično sam zadovoljan komunikacijom sa njima preko maila, pošto sam imao neki problem koji je uspešno rešen dosta brzo.
nemanjaol Posted Thursday at 09:20 AM Posted Thursday at 09:20 AM 47 minutes ago, Marvin said: Ovaj deo meni nije jasan. Potrebno je samo povrsno poznavanje prilika na Balkanu da se vidi da upravo Vucic ne da ne odrzava stabilnost nego naprotiv pumpa nacionalizam i rovari po regionu. OK, neko ce reci da, ali nije zaratio a i potpisao je sve sto je trebalo u vezi s Kosovom. Moze i tako da se gleda na stvar, samo je mega licemerno. I kratkovido, posto generacije odrastaju uz tu njegovu mrznju, pa da se cudimo onda sutra, jao kako sad ovo kad opet neko bude hteo da cepa Bosnu ili Kosovo. Naravno da je užasno kratkovido, on sve vreme neguje i pumpa taj sentiment u narodu preko svojih trovačnica. 43 minutes ago, 40Wins said: Nije mi bas realno da su francuske sluzbe popile pricu kako ce Dobrica Veselinovic i Pavle Grbovic da stave kokardu i krenu da kolju nakon makijata na Obilicevom vencu... 😄 Nije da će Dobrica da krene na Kosovo, nego da Vučić u ovoj postavci de fakto kontroliše desno/nacionalistički deo populacije. Ono što on njima pokazuje je evo potpisali smo sve za Kosovo, desila se Banjska, dešavala su se sranja u Bosni I u Srbiji nije bilo nikakvih protesta oko toga. Navijači kao grupe koje mogu da povedu neki haos su pod kontrolom države, a desni fringe pokreti su uglavnom Vučićevi projekti koji će uvek razvodniti stvar ako ima potrebe. Takođe mislim da oni nisu pali sa kruške i da ne vide šta ovaj radi, i tu mi je poenta na tome kako oni nas vide i kakvo mišljenje imaju o narodima ovde generalno. Meni izgleda da je ovde procena, ovde su sve divljaci i bolje da imamo Vučića koji im hrani njihove niske nacionalističke pobude dok inače radi ono što mi zahtevamo, nego da imamo nekog Dobricu koji je ideološki njima mnogo bliži ali neće imati snagu da iskontroliše neki negativni sentiment koji bi se pojavio. 5 1 1
DJ_Vasa Posted Thursday at 09:29 AM Posted Thursday at 09:29 AM (edited) 34 minutes ago, berti said: Ta priča da nemamo šta da se ljutimo na EU jer smo ga sami birali, pa da njih to ne zanima, šuplja je skroz. Birali smo mi i Miloševića, pa su prilicno doprineli njegovom smenjivanju. Sve te price o njihovom zalaganju za demokratiju, ljudska prava i slično su za infantilne osobe. Da je EU ono za šta ih pojedini smatraju, nijedan političar iz tih zemalja ne bi smeo da se sastane sa ovim ubicom. Oni razgovaraju, slikaju se i izdaju nekakva saopstenja sa šefom mafije. Da sutra ovaj kao Pinoče krene ovde, ne bi reč rekli. Vucic proteruje Hrvate, Srbija je postala kao nacisticka Nemacka. SS zlikovce zamenjuju Nediceve falange. Mi smo dno, EU je ološ koji podržava čoveka koji sprovodi teror i metode nacističke Nemačke. Milošević im je gurao prst u oko na više načina. Bilo je ratova, plus što je mogao da izazove rat i u Crnoj Gori da je ostao na vlasti. Pretpostavljam da je to bilo sasvim dovoljno jer tadašnja opozicija je bila protiv bilo kakvog ratovanja, bar kada govorimo o kraju 20. veka. Edited Thursday at 09:55 AM by DJ_Vasa 3
Perkos2 Posted Thursday at 09:36 AM Posted Thursday at 09:36 AM Samo još da 12 aprila vidimo đuku i dvučićevića da mašu zastavama eu i cirkus može da se zatvori 1
berti Posted Thursday at 09:39 AM Posted Thursday at 09:39 AM 5 minutes ago, DJ_Vasa said: Milošević im je gurao prst u oko na više načina. Bilo je ratova, plus što je mogao da izazove rat i u Crnoj Gori da je ostao na vlasti. Pretpostavljam da je to bilo sasvim dovoljno sasvim dovoljno jer tadašnja oppzicija je bila protiv bilo kakvog ratovanja, bar kada govorimo o kraju 20. veka. Tako je. Nisu njega smakli zbog tiranije prema svojim gradjanima. Da nije brljao prema susednim drzavama, ne bi ga dirali, taman da je otvarao logore za svoje gradjane. Podrzavali su onakvog ubicu Pinocea, a sto ne bi ovu nasu mrcinu.
DJ_Vasa Posted Thursday at 09:53 AM Posted Thursday at 09:53 AM 5 minutes ago, berti said: Tako je. Nisu njega smakli zbog tiranije prema svojim gradjanima. Da nije brljao prema susednim drzavama, ne bi ga dirali, taman da je otvarao logore za svoje gradjane. Podrzavali su onakvog ubicu Pinocea, a sto ne bi ovu nasu mrcinu. Ne bih to nazvao podržavanjem, već tolerisanjem. Ukrajini pomažu i materijalno, ali se i u saopštenjima to sasvim lepo vidi. Ne ulazim u to koliko su pomoć i podrška adekvatni, ali činjenica je da postoji. Da ima bezrezervnu podršku, u saopštenju bi pisalo nešto u stilu da daje punu podršku režimu dok se bori sa hordama stranih plaćenika koji hoće da promene demokratski poredak i tako to, a ponavljam da se ono nemušto saopštenje može tumačiti na više načina. Evo i na šta mislim: Поново сам му истакао колико Француска придаје значај демократској и европској будућности Србије. = ovde govori o budućnosti, ne o demokratiji u sadašnjosti [potencijalno tumačenje, namerno je napisano ovako dvosmisleno ako AV zglajzne] Изразио сам поверење у способност Србије да поново пронађе пут дијалога, и своју наду да ће будућа влада одлучно наставити очекиване реформе и учврстити веома добре економске резултате. = ovo može da se tumači i u stilu da mu je rekao da malo povuče ručnu preko buduće vlade. Saopštenje je namerno ovako napisano da može da se interpretira na više načina. Ne verujem ni da bi zvučalo mnogo drugačije da sutra predsednik postanu Đilas, Marinika, Milivojević, Dobrica ili neko deseti. Čak i ako bi se tako stvarno desilo i ako bi se opet organizovao susret, saopštenje bi bilo identično, a aerodrom bi i dalje bio u francuskom posedu, u Kragujevcu će se praviti električna sokoćala sa francskom jelkicom i ništa se neće promeniti u bilateralnim odnosima. 4
Recommended Posts