McLeod Posted Wednesday at 09:19 PM Posted Wednesday at 09:19 PM Nece rasprljati u aprilu, mozda hoce u maju. SNS je clan EPP. Ali ce ih pustiti niz vodu.
Cavani Posted Wednesday at 09:24 PM Posted Wednesday at 09:24 PM 5 minutes ago, Урош19 said: Jel su to i dileje skakale na ćacovanje Evo i ovde da prebacimo ko ne prati loptanje. Pevao je i Kop sa punom Arenom za Cacice, uz jos neka sizofrena cepanja. Gotov je. 1
Drug Crni Posted Wednesday at 09:24 PM Posted Wednesday at 09:24 PM Da, grupacija narodne partije je glasala protiv predloga da se tačka uvrsti na dnevni red.
Constantin Posted Wednesday at 09:33 PM Posted Wednesday at 09:33 PM 8 minutes ago, Cavani said: Evo i ovde da prebacimo ko ne prati loptanje. Pevao je i Kop sa punom Arenom za Cacice, uz jos neka sizofrena cepanja. Gotov je. Počinje da me podseća na :"Spasi Srbiju i....." 1
JohnnyDragon Posted Wednesday at 09:33 PM Posted Wednesday at 09:33 PM Baš će da ga puste niz vodu😀 Ok, nece glasati u aprilu, ali mozda iduće godine u junu? Za kim zvona zvone?
McLeod Posted Wednesday at 09:38 PM Posted Wednesday at 09:38 PM Glasace ove godine u junu najkasnije, ja ocekujem u maju. Sama Usrula (koju drze desnicari tu gde jeste) je bila znacajno drugacija danas nego inace. No jbg, treba i to da se prati, a ne da se beru tresnje, ovo drugo je lakse. 1
Milutinov Tata Posted Wednesday at 09:40 PM Posted Wednesday at 09:40 PM https://crta.rs/wp-content/uploads/2025/02/Crta-Istrazivanje-javnog-mnjenja-februar-2025.pdf 3 2
mrd Posted Wednesday at 09:47 PM Posted Wednesday at 09:47 PM 7 minutes ago, McLeod said: Glasace ove godine u junu najkasnije, ja ocekujem u maju. Sama Usrula (koju drze desnicari tu gde jeste) je bila znacajno drugacija danas nego inace. No jbg, treba i to da se prati, a ne da se beru tresnje, ovo drugo je lakse. Gde ja da se prijavim da glasam? Slobu nisam smenio, ajde makar ovaj brabonjak. ⛽ 2
McLeod Posted Wednesday at 09:48 PM Posted Wednesday at 09:48 PM Just now, mrd said: Gde ja da se prijavim da glasam? Slobu nisam smenio, ajde makar ovaj brabonjak. ⛽ Kandiduj se za Evropski parlament 😄 3
Čvarkov Posted Wednesday at 10:29 PM Posted Wednesday at 10:29 PM Plenum građana Valjeva je izglasao trajnu zabranu ulaska, prolaska i zadržavanja u Valjevu glavnom i odgovornom uredniku TV Informer Draganu Vučićeviću, vlasniku TV Pink Željku Mitroviću i kolektivima TV Pink I TV Informer. 12 1 2 16
Molina23 Posted Wednesday at 10:58 PM Posted Wednesday at 10:58 PM 26 minutes ago, Čvarkov said: Plenum građana Valjeva je izglasao trajnu zabranu ulaska, prolaska i zadržavanja u Valjevu glavnom i odgovornom uredniku TV Informer Draganu Vučićeviću, vlasniku TV Pink Željku Mitroviću i kolektivima TV Pink I TV Informer. Jednoglasno. To je bila naša dužnost. 10 3 3
DameTime Posted Wednesday at 11:35 PM Posted Wednesday at 11:35 PM Za sada je rešeno, ali molim vas ko je u NS (i u mogućnosti), da malo češće obiđete ovu decu i odnesete im neku donaciju 🥹 Ali što fakulteti čestitaju u komentarima, ne mogu 🥰 1 3 1
Drug Crni Posted Wednesday at 11:39 PM Posted Wednesday at 11:39 PM Dvanaesti minut mi je koplje iznad Kameleona. Ne potcenjujem prvi film, ali ovo mi ima veću težinu i značaj. Šteta što u okviru filma nije prikazana celokupna rekonstrukcija svega što je zlikovačka vlast nameravala da izvede. Ceo njen plan. Eto, to mi je mala zamerka. 7
implant Posted Wednesday at 11:44 PM Posted Wednesday at 11:44 PM (edited) 17 minutes ago, Drug Crni said: Dvanaesti minut mi je koplje iznad Kameleona. Ne potcenjujem prvi film, ali ovo mi ima veću težinu i značaj. Šteta što u okviru filma nije prikazana celokupna rekonstrukcija svega što je zlikovačka vlast nameravala da izvede. Ceo njen plan. Eto, to mi je mala zamerka. Ja sam očekivao malo više o tome šta je korišćeno, ako već nije zvučni top. Ovako, to je ostavljeno da visi, spomenut je neki uređaj koji izbacuje jonizovani vazduh i to je to...možda izađu sa još nečim uskoro. Edited Wednesday at 11:57 PM by implant 2
Helena Posted Thursday at 12:15 AM Posted Thursday at 12:15 AM 34 minutes ago, Drug Crni said: Dvanaesti minut mi je koplje iznad Kameleona. Ne potcenjujem prvi film, ali ovo mi ima veću težinu i značaj. Šteta što u okviru filma nije prikazana celokupna rekonstrukcija svega što je zlikovačka vlast nameravala da izvede. Ceo njen plan. Eto, to mi je mala zamerka. Nemaju dokaze. Insinuirati se može, tvrditi ne.
mrd Posted Thursday at 01:54 AM Posted Thursday at 01:54 AM Da li neko zna, hoće li biti onog najvećeg mitinga u Srbiji 28-og? Čitao sam da je AV otkazao. 1
zemljoradnik Posted Thursday at 08:14 AM Posted Thursday at 08:14 AM 6 hours ago, mrd said: Da li neko zna, hoće li biti onog najvećeg mitinga u Srbiji 28-og? Čitao sam da je AV otkazao. Nije ga ni zakazao zvanično.
Stiletto Posted Thursday at 08:34 AM Posted Thursday at 08:34 AM (edited) 6 hours ago, mrd said: Da li neko zna, hoće li biti onog najvećeg mitinga u Srbiji 28-og? Čitao sam da je AV otkazao. https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-skup-28-mart/ Pas rek'o, pas porek'o. https://nova.rs/emisije/tiho-odlaganje-sns-mitinga/ Edited Thursday at 08:36 AM by Stiletto
Jezebel Posted Thursday at 08:37 AM Posted Thursday at 08:37 AM (edited) 11 hours ago, Helena said: Internešnl Glori Internešnl Glori Da!! Edited Thursday at 08:40 AM by Jezebel
DameTime Posted Thursday at 09:43 AM Posted Thursday at 09:43 AM (edited) @fancy *insert ŽIV JE video from Maratonci here* Edited Thursday at 09:43 AM by DameTime slovce 2
Del Piero Posted Thursday at 09:51 AM Posted Thursday at 09:51 AM Bio sam se prijavio za pomoc prosvetarima od strane Kavcica. Stigao mi je mejl da sam se prijavio i koliko sam razumeo da cu dobiti dalje instrukcije, ali evo vec skoro 15 dana nema nicega. Je l' sam nesto propustio ili se stvarno toliko ceka?
Smrtokapa Posted Thursday at 09:55 AM Posted Thursday at 09:55 AM Just now, Del Piero said: Bio sam se prijavio za pomoc prosvetarima od strane Kavcica. Stigao mi je mejl da sam se prijavio i koliko sam razumeo da cu dobiti dalje instrukcije, ali evo vec skoro 15 dana nema nicega. Je l' sam nesto propustio ili se stvarno toliko ceka? Misliš od strane IT Srbija? Kavčić ima fond u koji se direktno uplaćuje novac koliko želiš, ne dobijaš nikakve instrukcije. Meni su stigle instrukcije nakon 12 dana (sad proverih), tako da je i tvojih 15 valjda ok. 1
fancy Posted Thursday at 09:56 AM Posted Thursday at 09:56 AM 3 minutes ago, DameTime said: ŽIV JE Pokušavao sam nemoguće zadnjih skoro mesec dana i generalno nisam ni u vremenu ni u dobrom raspoloženju... Svakodnevno (na poslu) srećem i gledam neke od likova koje sigurno znate s druge strane ograde... ali maskirane u ljude s najvišim funkcijama. Koji nas razbijaju i jedan po jedan samo nestajemo. 12 hours ago, Drug Crni said: ... Ja sve vreme imam ružan osećaj da oni ne mogu bez krvoprolića Bez velikog krvoprolića. A i tad je neizvesno ko će na kraju dići zastavu. Ja sam se popičkao sa Viber grupom ekipe s kojom sam išao u osnovnu, 3 meseca to pričam i na kraju dobijem "ovo nije grupa za radikaliazm i politiku..."...more šupičkumaterinu polusvete, mrzeo sam vas i dok smo išli u školu tupsoni. Utisak meseca i lepota koja me drži je da sam proveo neko vreme šetajući 15og s FDU ekipom. 4 1 1
Recommended Posts