Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 401 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, Marvin said:

ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko :P

Misliš, gedžovanko 😜😁

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Eddard said:

Misliš, gedžovanko 😜😁

Lako je busati se kad te je izabrala žena iz najjačeg kraja u Srbiji 😝

• Love 1
Posted (edited)
4 minutes ago, DameTime said:

Idemo zajedno - Kragujevac le! A ne, to je 40Wins.

Svejedno

Edited by McLeod
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

E da ti ne citiram mog pokojnog oca tad 😂

Srećom, nisam ga slušao 😎

• Like 1
Posted (edited)

meni je ovde potpuno neverovatno da su oni mislili da godine 2025. na protestu na kome je fizicki prisutno pola miliona ljudi, svi sa telefonima, plus okolina, plus kamere svuda po gradu...mogu da sakriju ovako nesto

i to da decidirano i arogantno tvrde i prete

protest snima iz svih mogucih i nemogucih uglova, sto dole na asfaltu sto iz vazduha, sto iz okolnih zgrada

potpuna grupna jedna deluzija, ne znam kako bih to opisao

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 25
Posted

Ljudi, ako vam nesto znaci, posebno onima koji su bili izlozeni zvucnom topu, nije vise tako beznadezno u EU, za ostatak sveta ne znam. Dogadjaji iz Srbije nisu bas svaki dan udarna vest, ali svi su culi za zvucni top i sablaznjeni su! Prilaze, pitaju me, interesuje ih, i to ne samo top, vec i sve drugo vezano za studentske proteste.

Malo je tuzno sto nadstresnica nije odjeknula kao top, ali ipak, prijatno sam iznenadjena i nekako dirnuta. Mislim da je ono s nadstresnicom, kao i makedonska tragedija, previse strasno da bi se ljudi iz zapadne Evrope s tim identifikovali, to se ipak dogadja samo onima iz manje razvijenog sveta. Ali u situaciji da su u nekoj masi ljudi i da im neko uradi ono s topom, tu su izgleda mogli da se nadju. Sta god da je, sad svi znaju sta je psihopata sperman da uradi i svaku sledecu vest iz Srbije ce gledati kroz tu prizmu. 

• Like 7
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 2
Posted

@implantti rece da ti posao veze sa zvukom?

Da li se za 750k dolara, koliko su platili 16 jacih megafona, moglo naci nesto jeftinije posto se to koristi samo za obavestavanje?

To mu dodje svaki megafon po 50.000 dolara.

Mogli su Bang&Olufsen za te pare da nakace na Landrovere, da se kurcimo da to nema ni u Dubaiju.

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
5 minutes ago, NikadProtivKaline said:

meni je ovde potpuno neverovatno da su oni mislili da godine 2025. na protestu na kome je fizicki prisutno pola miliona ljudi, svi sa telefonima, plus okolina, plus kamere svuda po gradu...mogu da sakriju ovako nesto

i to da decidirano i arogantno tvrde i prete

protest snima iz svih mogucih i nemogucih uglova, sto dole na asfaltu sto iz vazduha, sto iz okolnih zgrada

potpuna grupna jedna deluzija, ne znam kako bih to opisao

Zato sto su osilili i misle da su prejaki a nisu svjesni koliko je narodu dopizdilo.

Posted
3 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Zato sto su osilili i misle da su prejaki a nisu svjesni koliko je narodu dopizdilo.

bio prejak ili ne, moras da budes mnogo mnogo mnogo glup da mislis da mozes nesto tako da sakrijes od milion ljudi sa kamerama jbt

ne znam jbt, kao da ostali u 90-im

ili ono kad toma nikolic zove telefonom fejsbuk pa ne moze da dobije broj

Posted
1 minute ago, JohnnyDragon said:

Sto nisam gledao?

Pogubio se bas. Trazio punchline, 15og,a nit zna da ga opise kako bi to trebalo da izgleda.
Kao ljudi da se deru u isto vreme "Vucicu, ostavka". Kao protesti besmisleni ispali, deca naivna, ne kapiraju da su oni neprijatelji rezima, nebitno da l je njima rezim neprijatelj.
Lik trzi konkretnu stvari, nokaut da se resi, a njegov nokaut bi bilo da se ljudi izderu "Ostavka! Ostavka!".

Koliko su nama politicari generacijski... NEKREATIVNI.
Suvoparni elokventni teoreticar koji tesko da dopru do konstatovanja common sense-a.

• Tuzno 1
Posted
17 minutes ago, BattleBender said:

Pogubio se bas. Trazio punchline, 15og,a nit zna da ga opise kako bi to trebalo da izgleda.
Kao ljudi da se deru u isto vreme "Vucicu, ostavka". Kao protesti besmisleni ispali, deca naivna, ne kapiraju da su oni neprijatelji rezima, nebitno da l je njima rezim neprijatelj.
Lik trzi konkretnu stvari, nokaut da se resi, a njegov nokaut bi bilo da se ljudi izderu "Ostavka! Ostavka!".

Koliko su nama politicari generacijski... NEKREATIVNI.
Suvoparni elokventni teoreticar koji tesko da dopru do konstatovanja common sense-a.

A jbg. Ja i dalje volim da ga čujem / pročitam, ima on zanimljivih stvari da kaže, ali mator je i njegovo vreme je prošlo.

Srećom, ne pita se ništa.

• Like 2
Posted
Just now, Smrtokapa said:

A jbg. Ja i dalje volim da ga čujem / pročitam, ima on zanimljivih stvari da kaže, ali mator je i njegovo vreme je prošlo.

Srećom, ne pita se ništa.

Pa vazda sam ga i ja voleo. Ali bas mu je vreme proslo, i sad je zvucao kao zadrti starac, koji i ne pokusava da razume nesto van svog domena poimanja.

• Like 5
  • Tuzno 1
Posted
3 hours ago, NMX said:

Ako posle svega ovoga bude neka konfa u Briselu gde neki izdrkani EU birokrata kaže da podržava napore Srbije za ulazak u EU i poziva vlast u Beogradu na otvorenu i transparentnu istragu dešavanja od 15.03. tačno treba otići ispred sedišta Evropske komisije u Beogradu i gađati govnima

9nxl3e_edit_114242981236001.jpg

• Like 17
  • Love 1
  • Tuzno 3
  • Ruke su vam krvave! 9